Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ts clupları acıyorlarda ne oluyor gecen benım bı arkadas bana dogumgunu hedıyesı alıcaktı suprız beylık duzundekı magzaya gıtmıs kepenkler kapalı bu ne ıstır ya bumudur kurumsallık nasıl oluyorda mal yollamıyorlar bu actıkları dukkanlara
    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak hurgunaygun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet ama gidip daha küçük ve daha az Trabzonsporlu bulunn Zonguldak'ın ilçesine açıyorlarrr
      Profesyonel kadrolar olmadıkça çok şahit oluruz böyle olaylara

Yorum

• bursanın fb için yaptığı tşörtleri gördünüz mü? pazarlamaya güzel bir örnek..
        Saygılarımla,
        Adem Hotaman.

Yorum

• Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adamlar Yapmış

Yorum

• Bu sene bizimkiler de çok iyi üretiyorlar.
              Ben bazı futbolcuların t-shirtleri yapılmasını isterim Bursa yapmış mesela Beşiktaş da öyle.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adamlar hakkatten yapmış..biz böyle bir şey yapsak burda ki insanların çoğu beğenmez daha iyisi olabilirdi der.. ama yapsakda bunun kadar yapsak diyorum..

not: bu ara final maçlarını kazanamadığımız için sorun yok

Yorum

• kesik eldivenler ve bereler çok güzel ama geç olmadımı şu yazlık ürünleri cıkarmaya başlasınlar artık geç kalınmadan alalım biran önce
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Bursaspor iyi işler çıkartıyor. Maçlarına bakıyorum hep kulüp tekstillerini giyiyorlar. Tribünler yeşil beyaz. Bizde böyle bir alışkanlık yok. Bu alışkanlığı kazandırmalıyız
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bu ürünü 1 aydır takip ediyorum satış sitesinde hiçbir beden yok? Alay mı ediyorlar bizimle ürün çıkarıp resimlerini koyup satmıyorlar..

Bilgisi olan?

Yorum

• evet arkadaşlar cayımız çıkmış
                        Eski kullanıcı adı: olikos61
                        Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                        Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

evet arkadaşlar cayımız çıkmış
                          Bu çay bayadan beri var ama nedense raflarda ve mağazaların görünen
                          yerlerinde teşhir edilmiyor arkadaşım.....
                          En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                          En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Arkadaşlar geçen hafta TS Club’a aşağıdaki maili attım.
                            Sayın Yöneticiler ve İlgililer,
                            Günümüz şartlarında malumunuz diğer kulüplerle yarışabilmek için ekonomik anlamda ciddi girdiler sağlamak gerekiyor. Ama maalesef kulübümüz yöneticileri bu gerçeği dile getirseler de bunun için gerekli çalışmaları yapmıyor veya yapamıyorlar. Ayrıca en sinir bozucu olan tarafı da şudur ki taraftarın sesine kulak vermiyorlar. Taraftar satın almak istediği ürünleri dile getiriyor ama dinleyen yok. İşin Türkçesi taraftar para vermek istiyor ama alan yok. İnsan hiçbirşey bilmiyorsa bile malum İstanbul takımlarına bakıp örnek alabilir. Bu kulüpler nasıl para kazanıyor, nasıl bu kadar gelir elde edebiliyor diye. TS Club ne zaman bu hantal yapıdan kurtulup üstlendiği misyonu yerine getirip taraftarın isteklerine cevap verecek? Daha ne kadar beklememiz gerek?
                            Çocuğuma hentbol topu alacağım, İst. takımlarınınki var ama Trabzonsporunki yok. Çocuğuma kırtasiye malzemesi alacağım yine bordomavi yok. Dün akşam hayvan resimleri olan bir kitap aldım çocuğuma, İst. takımlarından birinin amblemini kazıyıp öyle verdim çocuğuma. İçim acıdı adeta . Yazıklar olsun.

linkini inceleyin de bir fikriniz olsun.
                            İsmail SÖZVEREN
                            . . . . .
                            Karşılığında İsmail Hakkı VARLI Beyden gelen cevap:

Sayın İsmail Bey
                            İstanbul Takımların da olan her şey bizde var mesela kırtasiye mor ajans her şey kırtasiye var gittiğiniz kırtasiye almamış ise bunda Trabzon sporun suçu ne Bizim siteye gir bak Hentbol topu bulabilirsin çünkü bizde İstanbul takımlarının yaptırdığı yerde üretim yaptırıyoruz
                            Ayrıca kırtasiye İstanbul da istoç ta mor ajans var git bak bizim kırtasiye model ve çeşitlerimizi görebilirsin ayrıca sitemiz dede görebilirsini Trabzonspor.com.tr girin bütün ürün gamını çeşitlerini görebilirsiniz.hangi mağzaya gittiniz bilmiyorum sizin verdiğiniz site bizim 8 senelik lisansiyemiz bize ürün yapar.
                            Biz taraftarımızın verdiği modellerden üretim bile yaptık örneğin fırtına yola çıktı atkımız taraftarımızdan geldi sizde bize sunun Kulübümüze paralar kazandıralım bunu sizlerden bekleriz.
                            Daima iyi kalite ve sezona ayak uyduracak ürünler ve yenilikler içindeyiz bunu unutmayın.sizlerin önerilerinizi dikkate alacağız.
                            İyi günler dilerim.
                            . . . . . .
                            Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Git bak, gir bak gibi ifadeler hiç hoş değil, beni tanımaz etmezler. Ben Trabzonspor’u suçlamıyorum. Yönetici ve ilgilileri suçluyorum. Sanki herkes İstanbul’da yaşıyor… Bizim kırtasiye model ve çeşitlerimizi görebilirsin dediği 3 parça şeyden ibaret. Adamların ürün yelpazesine bakar mısınız. Benim verdiğim site ‘bizim 8 senelik lisansiyemiz bize ürün yapar’ diyor 3 parçacık mı?
                            Ayrıca http://www.pilsan.com.tr/ linkinden lisanslı ürünlere baktığınızda yine 3 İst. Takımı var, biz yokuz.
                            Ayrıca 20608002-101 'Kolbastı' Jnr T-shirt dergide var ama sitede yok. Ne zaman TS Club'tan alabilirim? Yoksa yine İstanbul’a mı gitmem gerek?
                            Yanlışmıyım? Siz söyleyin.
                            TRABZON 2011 AVRUPA OLİMPİK GENÇLİK FESTİVALİ

Yorum

• Adam doğru söylüyor İsmail her şey var ama nerde? bulmak için 10 km yol yapıp mağazaya ulaşıp sonra da tezgahtarlara var mı yok mu diye yalvarmak iş bile değil !!! İsmail Hakkı Varlı Bey gerçeklerin hala farkında değil ama diğer kulüplerin 10 sene gerisindeyiz şu halimizle...

Yorum

• Arkadaşlar bilgisi olan varsa TS Club' de idman ürünleri satırlmıyor mu acaba. Onlar daha kaliteli görünüyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim