Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ts Club için yeterli bölüm var bana sorarsanız..

Ayrıca www.Tsclub-istanbul.com şeklinde bir site kesinlikle olmamalı.

Ts Club'a ait bir site zaten var. Bunun içerisinde mağaza dağılımları yapılabilir.
    Katılıyorum.Resmi olmayan bir siteden resmi ürünlerin tanıtımı yapılmamalı.Klube haber verilir,resmi sitemizin üstünden değişiklikler yapılabilir.
    Yeterki ONUR'suz
    olmasın
    aŞk
    !

Yorum

• Zorlu tekstil havlu bornoz türü ürünleri vardı bayağıda kaliteli. kaç sene oldu alalı hala kullanıyorum. yeniden bu tür ürünler olacak mı acaba.

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zorlu tekstil havlu bornoz türü ürünleri vardı bayağıda kaliteli. kaç sene oldu alalı hala kullanıyorum. yeniden bu tür ürünler olacak mı acaba.

Evet Zorlu İle Yeniden Çalışmalar Başladı Ay Sonu İtibariyle Yeniden Mağazalarımızdan Temin Edebilirsiniz.
        http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

• Arkadaslar bu ürünü çok beyendim, birde indirimdeymis. Ama Bayan içinmis, yani oyle yaziyor. Gerçekden bayan için mi ya bu ? erkek için gibi duruyor !

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Formalar güya ayın 15'inde çıkacaktı şimdi de ayın 28'i deniliyor.Muhtemelen o da olmaz.Biz en iyisi Temmuzu bekleyelim.Beklediğimize de değmeyecek gibi görünüyor.Çünkü aynı geçen seneki tablo var karşımızda.

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaslar bu ürünü çok beyendim, birde indirimdeymis. Ama Bayan içinmis, yani oyle yaziyor. Gerçekden bayan için mi ya bu ? erkek için gibi duruyor !

arkadaslar biri bana cevap verebilir mi ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Evet o ürün bayanlar için.
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ayrıca Çok Yakında

www.Tsclub-istanbul.com Sitesinde Tüm Ürünleri Görebilecek Ve İstanbul İçi Tsclub Mağazaları Detaylarına Ulaşabileceksiniz.

BMN Forum Modaratörlerine Ulaşmaya Çalışıyorum Site İçinde Kapsamlı Bir TsClub Bölümü Oluşturma Dileğindeyim Tüm Konular Hakkında Yardımcı Olmaya Çalışacağım.
                  İstanbul diyor ama sadece Güngören'in adresi var.

İstanbul'daki TS Club'lar arasında bir çekişme yoktur inşallah.

Yorum

• Ürünlerde ingilizce'nin kullanılmasını kınıyorum. ingilizce yazı yazmak işin kolayı, etkileyici ve vurucu Türkçe kelimeler bulmak ise herkesin harcı değil...
                    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• az önce inceledim şu an türkiyede en pahalı fprması olan takım biziz. uzun kollu beyaz forma 89 ytl ile rekor düzeyde... sadece galatasaray'ın kaleci formaları var 90'a. ama olsun artık...
                      tzercin61

Yorum

Arkadaslar bu ürünü çok beyendim, birde indirimdeymis. Ama Bayan içinmis, yani oyle yaziyor. Gerçekden bayan için mi ya bu ? erkek için gibi duruyor !

Naif çizgileriyle fazlasıyla kadınsı bir ürün... Daha başka açıklamaya gerek var mı?
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Naif çizgileriyle fazlasıyla kadınsı bir ürün... Daha başka açıklamaya gerek var mı?
                          Belki Türkiye'de moda degil, ama Amerika ve Avrupa'da, bu motifleri "Gangster"ler kullaniyor. Ve amerikan rap'i dinleyen bu tür kapüsonlu ceget giyorlar. Bu 2009 Gangster'leri, flas rengleri tercih ediyorlar. Yani bu montun cinsiyeti belli degil bence. Cok beyenmistim, aliyordum nerde ise KI bayan diye yaziyor.

Neyse, nevresim de güzelmis, kaldik yine formalara.

Trabzonspor hiç adam gibi ürün koymuyor, ondan sonra, Gerçek fanatik lisansli ürün kullanir diyorlar.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

Belki Türkiye'de moda degil, ama Amerika ve Avrupa'da, bu motifleri "Gangster"ler kullaniyor. Ve amerikan rap'i dinleyen bu tür kapüsonlu ceget giyorlar. Bu 2009 Gangster'leri, flas rengleri tercih ediyorlar. Yani bu montun cinsiyeti belli degil bence. Cok beyenmistim, aliyordum nerde ise KI bayan diye yaziyor.

Neyse, nevresim de güzelmis, kaldik yine formalara.

Trabzonspor hiç adam gibi ürün koymuyor, ondan sonra, Gerçek fanatik lisansli ürün kullanir diyorlar.
                            Avrupada rapcı grupların katıldığı ortamda çok rahat giyebilirsin bunu hiç kimse "aaa bu bayan için değil mi " de demez
                            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                            Her Türlü ;)

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Avrupada rapcı grupların katıldığı ortamda çok rahat giyebilirsin bunu hiç kimse "aaa bu bayan için değil mi " de demez
                              Benim bilmem yeter Su parçali formayi alimda, yenileri gelmeden.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İstanbul diyor ama sadece Güngören'in adresi var.

İstanbul'daki TS Club'lar arasında bir çekişme yoktur inşallah.

Hayır bir çekişme yok Site Yapım Aşamasında oldugu için bu durumda Hatta Bitmeden Ben şu imzamıda Değiştiryim.
                                http://www.tsclubistanbul.net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim