İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZorlu tekstil havlu bornoz türü ürünleri vardı bayağıda kaliteli. kaç sene oldu alalı hala kullanıyorum. yeniden bu tür ürünler olacak mı acaba.
Evet Zorlu İle Yeniden Çalışmalar Başladı Ay Sonu İtibariyle Yeniden Mağazalarımızdan Temin Edebilirsiniz.
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar bu ürünü çok beyendim, birde indirimdeymis. Ama Bayan içinmis, yani oyle yaziyor. Gerçekden bayan için mi ya bu ? erkek için gibi duruyor !

arkadaslar biri bana cevap verebilir mi ?•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İstanbul diyor ama sadece Güngören'in adresi var.İlk olarak Tsclub istanbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca Çok Yakında
www.Tsclub-istanbul.com Sitesinde Tüm Ürünleri Görebilecek Ve İstanbul İçi Tsclub Mağazaları Detaylarına Ulaşabileceksiniz.
BMN Forum Modaratörlerine Ulaşmaya Çalışıyorum Site İçinde Kapsamlı Bir TsClub Bölümü Oluşturma Dileğindeyim Tüm Konular Hakkında Yardımcı Olmaya Çalışacağım.
İstanbul'daki TS Club'lar arasında bir çekişme yoktur inşallah.
Yorum
-
Ürünlerde ingilizce'nin kullanılmasını kınıyorum. ingilizce yazı yazmak işin kolayı, etkileyici ve vurucu Türkçe kelimeler bulmak ise herkesin harcı değil...Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Naif çizgileriyle fazlasıyla kadınsı bir ürün... Daha başka açıklamaya gerek var mı?İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar bu ürünü çok beyendim, birde indirimdeymis. Ama Bayan içinmis, yani oyle yaziyor. Gerçekden bayan için mi ya bu ? erkek için gibi duruyor !

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Belki Türkiye'de moda degil, ama Amerika ve Avrupa'da, bu motifleri "Gangster"ler kullaniyor. Ve amerikan rap'i dinleyen bu tür kapüsonlu ceget giyorlar. Bu 2009 Gangster'leri, flas rengleri tercih ediyorlar. Yani bu montun cinsiyeti belli degil bence. Cok beyenmistim, aliyordum nerde ise KI bayan diye yaziyor.İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNaif çizgileriyle fazlasıyla kadınsı bir ürün... Daha başka açıklamaya gerek var mı?
Neyse, nevresim de güzelmis, kaldik yine formalara.
Trabzonspor hiç adam gibi ürün koymuyor, ondan sonra, Gerçek fanatik lisansli ürün kullanir diyorlar.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
Avrupada rapcı grupların katıldığı ortamda çok rahat giyebilirsin bunu hiç kimse "aaa bu bayan için değil mi " de demezİlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki Türkiye'de moda degil, ama Amerika ve Avrupa'da, bu motifleri "Gangster"ler kullaniyor. Ve amerikan rap'i dinleyen bu tür kapüsonlu ceget giyorlar. Bu 2009 Gangster'leri, flas rengleri tercih ediyorlar. Yani bu montun cinsiyeti belli degil bence. Cok beyenmistim, aliyordum nerde ise KI bayan diye yaziyor.
Neyse, nevresim de güzelmis, kaldik yine formalara.
Trabzonspor hiç adam gibi ürün koymuyor, ondan sonra, Gerçek fanatik lisansli ürün kullanir diyorlar.
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü ;)
Yorum
-
Benim bilmem yeterİlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupada rapcı grupların katıldığı ortamda çok rahat giyebilirsin bunu hiç kimse "aaa bu bayan için değil mi " de demez
Su parçali formayi alimda, yenileri gelmeden.
•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul diyor ama sadece Güngören'in adresi var.
İstanbul'daki TS Club'lar arasında bir çekişme yoktur inşallah.
Hayır bir çekişme yok Site Yapım Aşamasında oldugu için bu durumda Hatta Bitmeden Ben şu imzamıda Değiştiryim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum