Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu ürün harikaymış.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bayanlara yönelik ürünler az mı bence yok
      İlk olarak lazkizi_34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      katılıyorum olan ürünlerimizde ellerinde kalmamış bu olaya bi el atılmalı bence
      ben trabzondayken baya bayanlar icin ürün gördüm ama maglesef o ürünler resmi satis sitemizde olmadi icin cok sey kaybedioruz
      25# Alan Carlos Gomez da Costa
      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
      / Rize Ardesenli

Yorum

• Bayanlar için görmesem de, bizim için çok çeşitli ürünler var Ts Club'da.
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bayanlar için görmesem de, bizim için çok çeşitli ürünler var Ts Club'da.
          Bana ne bayanlardan der gibisin Siz biz olmusuz.. Ayrim var buradaa

Tugba'cim protesto et sen de benim gibi, erkekler icin tasarlanmis ürünlerden al ve kullan Elbet göreceklerdir ne durumda oldugumuzu

Yorum

• İlk olarak Seda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bana ne bayanlardan der gibisin Siz biz olmusuz.. Ayrim var buradaa

'Bayanlar için fazla ürün görmesem de' demek istemiştim.

İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kesinlikle az. Ablama resmi siteden bir şeyler bakıyoruz ama sadece başlığı var, içerisinde ürün yok.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• resmi siteye ürün koymak çok mu zor?
              TRABZONSPOR

Yorum

• Resmi siteyle ilgilenen yok ki.
                Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Şu ingilizce olayından nefret ediyorum !

İlk tişört güzel lakin o "junior" yazısı ne öyle ? Çocuklara ait olduğunu kanıtlamak için diğerlerinde her yere ts kids, ts junior yazmışlar... Çok kötü.

Bart Simpson kullanılmışş, o da güzel olmuş... Sevdim.

Ancak diğer ürünü beğenmedim... Beğenemedim... Ali Fuat abi bence bunlar sınıfta kaldı. Vasat ki ne vasat...
                  En son OnurKul tarafından düzenlendi; 11.09.2009, 18:42.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

Bu ürün harikaymış.
                    Bu ürünü kuzenime aldım yaklaşık 2 ay önce. Gerçekten de çok güzel bir ürün.

Yorum

• Ben de Simpson kullanmalarını sevmedim. İngilizceye ise aynen katılıyorum.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Ben de Simpson kullanmalarını sevmedim. İngilizceye ise aynen katılıyorum.
                        Hakları alınmamıştır muhtemelen, bir de değişiklik yapılmış saç eklenmiş. Başka bir karakter olsaydı daha iyi olabilirdi. Trabzon'a özgü bir karakter. Çocuklara hitap ettiğinden yine de iyi olmuş diyorum. Lakin bizim yaptığımız gibi ürünlerini forum sayfalarında tartışıyorlarsa (mesela aston villa bizim onların ürünlerini alıp buraya koyduğumuz gibi yapıyorlarsa) iş fena derim. Çok gülmüşlerdir
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bir başlıkta rastlamıştım, sahibinin affına sığınarak dile getirmek istedim; Temel Reis ve Safinaz'ı çocuk t-shirtlerinde görmek isterim.
                          Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                          Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• sloganlı örme atkı istiyorum!
                            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• mouse pad !

Yorum

• göztepe ts cluba gittiğimde daha fazla t-shirt çeşidi görmek ve kappa zamanı ürünlerimizi görmemek istiyorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim