Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaslar siz bir kiyaslayin bak ne var ne yok...

Fenerium - Ts Club

saygilar
    Baktım öylesine de Mp3 çalar bile var.Bornoz var...
    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• geçtiğimiz hafta sonu Trabzonda Ts Club a gittim . beğendiğim bi eşofman takımı vardı. onu alacaktım. koca mağazada beden bulamadık. üstü var altı var kendisi yok.
      dedim ne zaman gelir. haftaya dediler. nereden geliyoki dedim istanbuldan falanmı . hayır dedi statın orada depo varmış oradan geliyomuş. ozaman dedim 1 hafta niye sürüyo gelmesi. çünkü az parça mal siparişi verilince gelmiyomuş. topluca söleniyomuş.
      bana garip geldi
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Garip olan diğer bir konu da yürüyerek 2 dakikalık mesafede TS club varken TS club tırımızın Trabzon Atatürk alanında olması. Bunun yerine tıpkı alınırken amaçlandığı gibi TS club olmayan illerde dolaştırılmalıydı.
        Fanatik Pacci

Yorum

• İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Garip olan diğer bir konu da yürüyerek 2 dakikalık mesafede TS club varken TS club tırımızın Trabzon Atatürk alanında olması. Bunun yerine tıpkı alınırken amaçlandığı gibi TS club olmayan illerde dolaştırılmalıydı.
          evet Trabzon ilçelerinden başlayıp türkiye Turu yapılabilirdi.Trabzonda Her spor mağazasında neredeyse Trabzonpsor ürünü bulmak mümkün.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şipariş için mi?
            kredi kartı ile verdiğin için mi?
            sipariş için... keşke mecbur bırakmasalardı ama ne yapalım, nazını çekeceğiz artık

Yorum

• Bugün geldi
              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Kulüpten az önce mesaj geldi...Ts clup ürünlerinde yüzde 50 ye varan indirimler başladı.Lisanslı ürünlerimizi alalım kulübümüze sahip çıkalım...

Yorum

• terettüddeyim parçalı mı beyaz mı üstüme giydiğimde kararım netleşecek galiba
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Basktebol takımının ürünleerinden istiyorum.Eski bir basketçi olarak ben o formalrı çok seviyorum.Neden halen daha satışta yoklar anlamış değilim.
                    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• güzel

Bence ts clup bu yorumları okumalı değerlendirmeli biz çeşitleri bol malzemeler istiyoruz o zaman daha çok satış daha çok gelir elde edilir benim görüşüm....
                      TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• yarın gideceğmm beyaz formamı almaya inşallah alır gelirimm ve inşallah son kez puma marka forma almış olurummm hadi bakalımm....!

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yarın gideceğmm beyaz formamı almaya inşallah alır gelirimm ve inşallah son kez puma marka forma almış olurummm hadi bakalımm....!
                          ordaki kadını tanıyomusun?
                          Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                          • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• tanıyorum sen tanıyormusun ?

Yorum

• İstanbul'da Trabzonspor lisanslı ürünleri satan tek satış mağazası olan Bahçelievler TS Club'ta indirim başladı.

İstanbul'da Trabzonspor lisanslı ürünleri satan tek satış mağazası olan Bahçelievler TS Club'ta indirim başladı. Kışlık ürünlerden, futbolcu formasına, bayan ve çocuk ürünlerinden ev tekstiline kadar yüzlerce üründe indirim uygulaması başladı. Kampanya ile ilgili bir basın açıklaması yapan Ts Club İstanbul satış mağazası müdürü Hüseyin Avni Kazancı, tüm taraftarları ürün almaya davet etti. Kazancı şöyle konuştu:
                              “İndirimli ürünlerin tümü birinci kalite üründür. Orijinal taraftar formasından tutun da, çocuk ürünlerine kadar yüzde 70-80'e kadar indirim var. Mesela 10 YTL'ye orijinal Puma forması da mağazamızda bulabilirsiniz. Bu kampanyada ayrıca İlkbahar-Yaz kreasyonu için de geçerli. Kulübün duyurduğu indirime ek olarak, mağaza olarak biz de ekstra indirim uyguluyoruz.”

Ts Club İstanbul'a ulaşmak isteyenler 0212 502 80 45 telefonundan bilgi alabilir.

Aytekin AKAY / haber61.net
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• ya daha bu yaz otelul galati maçı için Trabzona gitmiştik para falan biriktrdim TS CLUP tan bşleklk kalem faln filan bişeler alıcm die
                                bi gittik hiç bişe yok!
                                bi tek anahtarlk wardı we broş
                                hayallerim yıkılmştı ya çok kötüüdü gerçi stadın dışında seyyar satıcılar satıyorlardı bişeler ama ben lisanslı ürün istediim için o kızgınlkla onlara da bakmadan giyip formamı maça gitmiştim
                                10Umut BULUT!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim