Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İstanbulda Tscluplar arasında bir çekişme yok ama Trabzonda bu işlerle ilgilenenlerin zekalarında bir çelişki olduğu aşikar.

Bahçelievlerde Ts clup varken Bakırköye bayilik vermenin mantığını ben anlamadım anlayan varsada bana izah etsin.

Yorum

• Kaka, Real Madrid'de para basmaya başladı

Real Madrid kulübü 65 milyon Avro bonservis bedeli ile Milan'dan aldığı Kaka'yla ilgili olarak hemen kulübün resmi internet sitesinden reklam kampanyalarına başladı. ''Yeni kahraman, yeni malzeme!'' sloganını kullanan Real Madrid, Kaka adıyla forma, tişört, şapka, kaşkol, gibi ürünleri satışa sundu.
      Real Madrid kulübü yetkilileri, Kaka'nın marketing gelirinden yılda 75 milyon Avro kazanç sağlamayı hedeflediklerini söyledi. İspanyol kulübü İngiliz David Beckham'ın forma giydiği 4 yılda bu futbolcu üzerinden 400 milyon Avro marketing geliri elde etmişti.
      Real Madrid'in yeni kulüp başkanı Florentino Perez, yıldız futbolcuları kulübe getireceğini iddia ederken, bu futbolculardan büyük marketing gelirleri elde etmeyi hedeflediklerini de net bir şekilde belirtmişti.

bunları görmüyorlar mı. anlamadım bizimkiler anca birbirleri ile çekişir
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İşte fark burda.

Hemen ürünler çıkarıp maddi gelir elde etmeye başladılar.
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Belki Türkiye'de moda degil, ama Amerika ve Avrupa'da, bu motifleri "Gangster"ler kullaniyor. Ve amerikan rap'i dinleyen bu tür kapüsonlu ceget giyorlar. Bu 2009 Gangster'leri, flas rengleri tercih ediyorlar. Yani bu montun cinsiyeti belli degil bence. Cok beyenmistim, aliyordum nerde ise KI bayan diye yaziyor.

Neyse, nevresim de güzelmis, kaldik yine formalara.

Trabzonspor hiç adam gibi ürün koymuyor, ondan sonra, Gerçek fanatik lisansli ürün kullanir diyorlar.
          onlar tamamda bu çizgiler öz be öz Türk çizgileri. Bu çizgileirn aynısından yastık kılıfı var bizde Yurt dışını bilmem, kaldı ki uni sex bir ürün değil.
          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bu kadar dandik formalar oLmaz...aldığıma pişman Oldum Klübün kazanmasını istiooruz ama onlarda adım atsında kappanın yapdığı qibi formalar yapsın...yakaları ücgen olmasın bi zahmet...

Yorum

• En son Kazım Uzunboy tarafından düzenlendi; 11.06.2009, 18:15.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bunlar çakma değil.Ts Club giydiğimiz 2005-2006 sezonunda Ts Clubun yaptığı ürünler.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Değil mi ?

Beyaz olanını biliyordum ama sıfır kol olanı ilk defa gördüm.

Bilsem alırdım sıfır kol olanı. Kuzen giyerdi.
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İkiside orjinal.Eski ürünler olduğu için ve pek takım üzerinde kullanılmadığı için hatırlanmaması normal.

Sıfır kol olanı 2005 deki defilede szmekin üzerindeydi.Beyaz olanıda anorthosis deplasmanına giderken futbolcuların üzerindeydi.
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bencede bunlar çakma değil.Valla ikisindende bende mevcut

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaslar bu ürünü çok beyendim, birde indirimdeymis. Ama Bayan içinmis, yani oyle yaziyor. Gerçekden bayan için mi ya bu ? erkek için gibi duruyor !

Bende var kullanıyorum hatta bütün kiş üzerimden çıkarmadım çok fazla dercede bayanlar için içi polar gibi oldukça da sıcak tutuyor liş için defalarca yıkamama rağmen renk tonlarında bir solma da olmadı üstelik bütün TSırala tavsiye ederim
                        Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• Diğer ürünlere oranla, bu ürünün fiyatı oldukça uygun.
                          Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Diğer ürünlere oranla, bu ürünün fiyatı oldukça uygun.
                            evet şimdi indirimde ablacım ben pahalıyken almiştum dayanamadım indirime girdiğimde de aldım

Yorum

• Evet, Nihal'de ilk çıktığında almıştı sanırım. Sonrasında güzel bir indirim yaptılar.

Bende bugün kardeşime parçalı forma aldım, Şimdi onda da yaparlar bir indirim.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Parçalı formada indirim yapıldı diye biliyorum en son pazar günü Hilale aldık gerçi biz genelde çoçuk reyonundan alıyoruz ya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim