valla ilk önce ts clupların sadece taraftar forma satış yerinden çıkıp biraz daha günlük hayatta giyilebilecek şeyler üretmesini istiyorum bunun için profesyonel bir ekip kurulabilir ve tasarlanan ürünler fabrikalarda yaptırılabilir ayrıca mevcut ts clup ın ordan kesinlikle taşınması lazım daha büyük daha modern bir yere mesela trabzon boyner gibi bir şekle sokulması lazım içeri giren insanlar sadece forma için değil başka başka şeyler içinde gitmeli tshirt kazak pantolon polar mont vs.vs. çeşit kesinlikle artırılmalı böylece takıma gelecek katkıda daha çok artacaktır ayriyetten elektronik alanına da girilmeli taraftar pc taraftar buzdolabı gibi barcelonın mağazasında görmüştüm taraftar buzdolabı çok ama çok şirindi ayrıca ts cluplar migros gibi büyüklüklerine göre tt ts_clup yada tttt ts_clup gibi adlandırılabilir yönetimin önümüzdeki 2-3 sene içinde bunları kesinlikle gerçekleştirmeli diye düşünüyorum ayriyetten fenerdeki gibi taraftar kart uygulamasına geçilebilir diye düşünüyorum artık hızlan markalaşmamız lazım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
06-07 sezonu çubuklu forma bence çok güzel... ondan almak istiyorum ayrıca ama XXL yazıyor bedende... Konuyla ilgili bir e-posta attım..
Ts club dışında puma ürünlerinde hiç bir yerde indirim yok yine o çubuklu düz formalar 60-70 ytlye satılıyor.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
fenerium (feneRUM diyorum ben) mağazaları harıl harıl çalışıyor... Bizimde böyle bir ekip kurmamız tasarlayıp , günlük hayatta giyilebilecek ürünleri satışa sunmamız gerekiyor. Umarım böyle bir çalışma vardır... Bakınız fenerum ürünleri

Bu da galatsaray

Beşiktaş

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Dikkat et bağcıkları boya verebiliyorİlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen pazar günü kapri aLdım..
17,5 YTL çokda güzeL..
"İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"
Yorum
-
Çok Haklısın kardeş, Bu konuda gerçekten çok eksiğiz..İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerium (feneRUM diyorum ben) mağazaları harıl harıl çalışıyor... Bizimde böyle bir ekip kurmamız tasarlayıp , günlük hayatta giyilebilecek ürünleri satışa sunmamız gerekiyor. Umarım böyle bir çalışma vardır... Bakınız fenerum ürünleri

Bu da galatsaray

Beşiktaş

ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ
"Of' lu" yuz Elhamdülillah
Yorum
-
İstanbul Güngörendeki TS Club ın hali içler acısı. Karanlık izbe bir yer ve Trabzonspor'un büyüklüğüne yakışmıyor. Bu tarz noktalar imajımız açısından çok önemli ve buraların klüp tarafından desteklenmesi gerekir diye düşünüyorum.
Gerçek bir stilist ile çalışılıp ürünlerin hazırlanması gerekir. 1 ay önce Camp Nou da Barcelona'nın mağazasını gezdim ve yöneticilerimizin orayı ve ürünleri görmesini isterdim. Aklınıza ne gelirse yapmış adamlar.Bir gün mutlaka yeniden...
Yorum
-
yanlış anlaşılmak istemem ama oraya gitmeyi inan hiç istemiyrum ben hep oradan alış veriş ediyorum baya baya şeyler alıyorum her gittiğimde meymenetsiz ilgisiz yüzüne bile bakmıyolar müşterilerin cidden öle.. kendin alıyosun kendin şey yapıyosun ağızlarından zorla laf alıyosun.. sinir bi durum.. arkadaşın dediği gibi dükkan ufacık karma karışık bişe.. bunları sölemek istedimİlk olarak nemecek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul Güngörendeki TS Club ın hali içler acısı. Karanlık izbe bir yer ve Trabzonspor'un büyüklüğüne yakışmıyor. Bu tarz noktalar imajımız açısından çok önemli ve buraların klüp tarafından desteklenmesi gerekir diye düşünüyorum.
Gerçek bir stilist ile çalışılıp ürünlerin hazırlanması gerekir. 1 ay önce Camp Nou da Barcelona'nın mağazasını gezdim ve yöneticilerimizin orayı ve ürünleri görmesini isterdim. Aklınıza ne gelirse yapmış adamlar."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerium (feneRUM diyorum ben) mağazaları harıl harıl çalışıyor... Bizimde böyle bir ekip kurmamız tasarlayıp , günlük hayatta giyilebilecek ürünleri satışa sunmamız gerekiyor. Umarım böyle bir çalışma vardır... Bakınız fenerum ürünleri

Bu da galatsaray

Beşiktaş

bunlara ihtiyacımız var
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
bu ürünler saçma sapan ve birbirinden komik.İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerium (feneRUM diyorum ben) mağazaları harıl harıl çalışıyor... Bizimde böyle bir ekip kurmamız tasarlayıp , günlük hayatta giyilebilecek ürünleri satışa sunmamız gerekiyor. Umarım böyle bir çalışma vardır... Bakınız fenerum ürünleri

Bu da galatsaray

Beşiktaş

profesyonel ekip işi kolay...
bakınız afs"İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."
Yorum
-
Beşiktaş'ın ürününü buraya koymayı pek istemem ama örnek olması için ekliyorum.
Bu olay harika olmuş. Bizimkiler neden düşünmezler merak ediyorum? Kötü mü olur Yattara, Selçuk, Colman vs. bu futbolcular için böyle ürünler. Taraftar ilgi göstermez miydi?Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Yok indirim sona ermedi... Sadece Haznedar daki Ts Club ün takima bir ilgisi yokmus.. Sahibi ile konustum. Kendi ayanin üstünde duruyorumus... Yane fiyatlari da kendi belirliyor.. Tabiki yeni ürünlerin fiyati ts clublarin genel fiyati gibi oluyor ama eski ürünlerde fiyatlari kendi koyuyormus...!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum