Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Of of ofsüpermiş hele o hamsi bordomavi olsaymış tam isabet olacakmış ama düşünememişler bu kadarının yapıldığına şükür diyorum ve bu resimdeki insan kim diyorum nerden almış tişörtü diyorum
    Evet ya , neden Bordo - Mavi yapmamışlar ki ?
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Of of ofsüpermiş hele o hamsi bordomavi olsaymış tam isabet olacakmış ama düşünememişler bu kadarının yapıldığına şükür diyorum ve bu resimdeki insan kim diyorum nerden almış tişörtü diyorum
      Bu başlıktan aldım resimi ; http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=14647

Ts Club açılışında Gökhan Ünal da giymişti bunu.

Yorum

• 85. sayfada bu t-shirtlerin birçok rengi var ve farklı çeşitler daha da güzelleri var

Yorum

• Yorum

• Şapkalar Biraz Daha Güzelleştirebilir
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bence eski şapkalarımız çok güzeldi. Bunları beğenmedim.

Yorum

• Ya bu tişörtler tsclupda satılıyor mu şimdi ya ?
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• mecidiyeköy bakırköy ve göztepedeki ts clublarda var bu t-shirtler

Yorum

• yeni site açılsa da taksitle alsak

Yorum

• ts club satış yapmak istiyorsa günlük hayata yönelik projeler geliştirmeli.bu tişörtlerle bunu başlattılar. inşallah gerisi gelir...

Yorum

• Ts club satış yapmak istiyorsa öncelikle şatış yapacak mağaza açmalı.O mağazaya ürün yollamalı.Yoksa bekleyelimki taraftar store a tişört gelsin forma gelsin alalım.Daha çok bekleriz.

Ankara taraftar store a tişört siparişi verdim.Ts clupta biri hasta olmuş ondan gelmemiş tişört.Bu ts clubta çalışan tek bir kişi mi var.Bu kadar mı amatörüz yahu.
                        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak Mustafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ts club satış yapmak istiyorsa öncelikle şatış yapacak mağaza açmalı.O mağazaya ürün yollamalı.Yoksa bekleyelimki taraftar store a tişört gelsin forma gelsin alalım.Daha çok bekleriz.

Ankara taraftar store a tişört siparişi verdim.Ts clupta biri hasta olmuş ondan gelmemiş tişört.Bu ts clubta çalışan tek bir kişi mi var.Bu kadar mı amatörüz yahu.
                          Domuz gribi falan olmuştur herhalde...

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mecidiyeköy,bakırköy ve göztepedeki ts clublarda var bu t-shirtler
                            internet ten alabiliyormuyum,birde 14 yaş civarı çocuklara göre varmı
                            bilen arkadaşlar teşekkürler şimdiden.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• çok güzel şeyler gelmeye başladı hadi hayırlısı
                              Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• biblo konusu 3 yıldır dillerde ama yapılan bişi yok
                                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X