aslında benim ürün konusunda farklı bir fikrim var. mesela klima. paletlerinde Trabzonspor kadrosu, efsana kadro olabilir, veya güzel bir arma. duvara monte edeceksin, yatay olanlardan değilde kare şeklinde olan klima. kapalıyken trabzonspor tablosu gibi durur.
helal cok gusel fıkır valla cesıtlılık yapmak ıstedıkten sonra harıka fıkırler var..
Amatör kulüplere forma yardımı
ASKF Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu’nun kulübümüze Trabzon’da futbol faaliyeti gösteren amatör takımlarımıza birer takım Trabzonspor forması dağıtılması yönünde getirdiği öneri yönetim kurulumuzca olumlu karşılandı.
Buna göre 12 Temmuz Cumartesi günü saat 12.00’de ASKF binasında düzenlenecek olan törenle amatör kulüplerimize Trabzonspor formaları Başkanımız Sadri Şener tarafından teslim edilecek. Böylelikle yapılan uygulamayla önümüzdeki sezon özellikle forma renklerinin çakıştığı müsabakalarda kullanılmaları durumunda amatör takımlarımızın en az bir defa bordo-mavi renklerle sahaya çıkmaları sağlanmış olacak.
Anlaşılan Puma formalar bitmedi.Ne Stoktur anlamadım ki
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
bugün çubuklu formayla market alışverişine çıktım. valla gelen geçen bakıyordu ona alıştık gerçi de en güzeli tam yerel bi marketin önünden geçerken marketin sahibi abi forman çok güzel inşallah bu sene şampiyonuz dedi. sonra durduk biraz muhabbet etmeye başladık. sonra market elemanlarından biri abi resmini çekebilirmiyim dedi. ben de çek tabi dedim cep teliyle resmimi tabi formanın resmini çekti. bu çok güzel bir duygu onların heyecanını bi görseniz aynı şekilde bende heyecanlandım. norlmalde birbirini tanımayan insanlar bordo mavi renklerle ortak noktalarını açığa çıkartıyor. ve herkeste bir heyecan var onu hissediyorum başkan sadri şenerle birlikte herkes çok heyecanlı artık
Ofta kısa kollu çubuklu forma ve Gri puma tişörtü kalmamış.Trabzondada ürünler epey azalmış Ofa alışveriş için gelenler oluyor.Bu arada Trabzon havalimanındaki Ts clupta kapanmış..
En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 14.07.2008, 17:26.
arkadaşlar ts club üzerinde
Şampiyonluk süreci başlamıştır.
Ersun YANAL 12/07/2008
yazan bir t-shirt çıkarsa hoş olmaz mı?kulüpe böyle bir istekte bulunamazmıyız?
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum