Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aslında benim ürün konusunda farklı bir fikrim var. mesela klima. paletlerinde Trabzonspor kadrosu, efsana kadro olabilir, veya güzel bir arma. duvara monte edeceksin, yatay olanlardan değilde kare şeklinde olan klima. kapalıyken trabzonspor tablosu gibi durur.
    helal cok gusel fıkır valla cesıtlılık yapmak ıstedıkten sonra harıka fıkırler var..
    bir SEVDADIR trabzon.......

Yorum

• Amatör kulüplere forma yardımı
      ASKF Trabzon Şubesi Yönetim Kurulu’nun kulübümüze Trabzon’da futbol faaliyeti gösteren amatör takımlarımıza birer takım Trabzonspor forması dağıtılması yönünde getirdiği öneri yönetim kurulumuzca olumlu karşılandı.

Buna göre 12 Temmuz Cumartesi günü saat 12.00’de ASKF binasında düzenlenecek olan törenle amatör kulüplerimize Trabzonspor formaları Başkanımız Sadri Şener tarafından teslim edilecek. Böylelikle yapılan uygulamayla önümüzdeki sezon özellikle forma renklerinin çakıştığı müsabakalarda kullanılmaları durumunda amatör takımlarımızın en az bir defa bordo-mavi renklerle sahaya çıkmaları sağlanmış olacak.

Anlaşılan Puma formalar bitmedi.Ne Stoktur anlamadım ki
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• bitmiyor 10 bine yakın forma satılmış hala bitmedi

Yorum

• Havaalanındaki Ts clup saat kaça kadar açık bilen varmı arkadaşlar.

Yorum

• havaalanındaki kapanmıştı açıldı mıki tekrar
            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• 1 Nike Forma alana 1 Puma forma bedava

Yorum

• bugün çubuklu formayla market alışverişine çıktım. valla gelen geçen bakıyordu ona alıştık gerçi de en güzeli tam yerel bi marketin önünden geçerken marketin sahibi abi forman çok güzel inşallah bu sene şampiyonuz dedi. sonra durduk biraz muhabbet etmeye başladık. sonra market elemanlarından biri abi resmini çekebilirmiyim dedi. ben de çek tabi dedim cep teliyle resmimi tabi formanın resmini çekti. bu çok güzel bir duygu onların heyecanını bi görseniz aynı şekilde bende heyecanlandım. norlmalde birbirini tanımayan insanlar bordo mavi renklerle ortak noktalarını açığa çıkartıyor. ve herkeste bir heyecan var onu hissediyorum başkan sadri şenerle birlikte herkes çok heyecanlı artık

Yorum

• Ofta kısa kollu çubuklu forma ve Gri puma tişörtü kalmamış.Trabzondada ürünler epey azalmış Ofa alışveriş için gelenler oluyor.Bu arada Trabzon havalimanındaki Ts clupta kapanmış..
                  En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 14.07.2008, 17:26.

Yorum

• Ankara'da ki Taraftar mağazasında ürünLerimiz mevcut..

Maaşı aLayımda bi ziyaret edeyim ordaki abLaLarı.. ÖzeLLikLe SibeL abLayı..
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• yönetim geldikten sonra 40 bin forma satılmış yeni formalarda hedef 100 bin forma satmak

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1 Nike Forma alana 1 Puma forma bedava
                        Tuttum bu fikri... Nike forma satışlarını da artırır bu.. Yönetime iletelim harika bi düşünce

Yorum

• ŞAMPİYONLUK SÜRECİ BAŞLAMIŞTIR tsclub t-shirt önerisi

arkadaşlar ts club üzerinde
                          Şampiyonluk süreci başlamıştır.
                          Ersun YANAL 12/07/2008
                          yazan bir t-shirt çıkarsa hoş olmaz mı?kulüpe böyle bir istekte bulunamazmıyız?
                          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Olabilir.........

Yorum

• bencede çok güzel bir düşünce tek renk olarak yapılmalı

Yorum

• benim pek hoşuma gitmedi, çıksa alır mıyız bu t-shirtü. Ben almam şahsen, çok bir şey ifade etmiyor. Şampiyon Trabzon yazan t-shirtü tercih ederim.
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim