Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni atkılar gelmiş.

Ben bu ilkini çok beğendim.

Aslında ikisi de çok güzel ya.

Fiyatlar aynı, 15 TL.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Nike Kamp malzemelerinin satılmasını bekliyorum...
      6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak David Beckham tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tekrar merhba herkese son yaptığım bir çalışmayı daha sizlerle sunuyorum

Herkese tesekkur ederim
        Süper olmuş yaa.Çıksın valla yok satar bunlar
        Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
        Her Türlü

Yorum

• Beckham harika olmuş eline sağlık...
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• bunlari yönetime yollayin...

Yorum

• david nike amblemlerinide yapıştırdınmı bu tişörtleri heralde 100 ytlden satarlar !

Yorum

• hepsi birbirniden güzel umarım yönetim değerlendirir yksa korsanları yok satacak
                Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.Güzel Sözler
                Bernard Shaw

Yorum

• david backhamin ürünleri gercekten müthis. iste böyle ürünler istiyoruz. ne cok basit nede cok abartili. gayet sik olmus cogu.

Yorum

• Nıke amblemlerini yapıştırmaya gerek yok bunlar TS Club ürünü olarak yapılıp satılabilir... arka sayfalarda ki çalışmalarınıda gördüm de Beckham harikasın gerçekten.. bunları TS club sorumlularına ve kulubun sorumlularına mutlaka mail at gerçekten harikasın tebrikler...
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bjk vardı böle bi arkadaşıma hediye olarak almıştım keşke bizde olsa diyordum...
                      Ve nihayet bizdede var en kısa zamanda temin edeceğim...
                      Birkaç gün önce her iki bileklikten de temin ettim , özellikle yukarıda resmi olan üçlüsü çok şık , eziklerde dahil birçok arkadaşım beğendi

Yalnız mavi İhtilal'lerden birtanesi resimdeki gibi " İHTİLA " olarak yazılmış fakat çok göze batmıyor
                      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• herkese cok tesekkur ederim mail attım ama başarısız oldu sanırım tekrar denicem umarım en sonunda bir cevap alabilirim yeni çalşmalarımıda en yakın zamanda paylaşıcam
                        -beck is back-
                        32

Yorum

• İlk olarak David Beckham tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          herkese cok tesekkur ederim mail attım ama başarısız oldu sanırım tekrar denicem umarım en sonunda bir cevap alabilirim yeni çalşmalarımıda en yakın zamanda paylaşıcam
                          Kardeşim eline yüreğine sağlık

19 yaşındaki kardeşimizde bulunan vizyon ve profesyonel bakış açısı;
                          Maalesef klubümüzden nemalanan kadrolarda yok....
                          En büyük sorunumuzda bu zaten.

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bjk vardı böle bi arkadaşıma hediye olarak almıştım keşke bizde olsa diyordum...
                            Ve nihayet bizdede var en kısa zamanda temin edeceğim...
                            Bikaç ürün de dün ben sipariş vermiştim bugün geldi.
                            Bu hakkaten çok güzel, herkese tavsiye ederim...ama diğer bileklik çok basit olmuş
                            Kupa bardak daha kaliteli olabilirdi.Mesela geyseninde aynen böyle bardağı var altında bandrol bile var.
                            Bize her yer trabzon atkısı da güzel.
                            Bayrak çok güzel.
                            Ama en güzeli Bize her yer trabzon kitabı!!Gerçekten mükemmel olmuş, teşekkürler arkadaşlar
                            Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

• ts club iyice markalassin kendi bölgesindeki spor takimlari icin forma ve spor giyim üretip pazarlayabilir
                              halkin ihtiyac duydugu ürünler üretilip pazarlansin

ve kesinlikle ve kesinlikle avrupada ki taraftarina ürünleri ulastirmanin yoluna baksin gercegi bunu mevcut ts club internet sitesi yapiyor ama özellikle ödeme yapma ve ürünü ulastirma konusunda büyük SIKINDILAR var
                              En son Alibeyoglu tarafından düzenlendi; 17.02.2009, 20:03.

Yorum

• ts club sitesinin acilen yenilenmesi gerekiyor, 7-8 sene önceki siteleri andırıyor..
                                Karar verin, Şampiyonluğa mı aşıksınız, BORDOMAVİ renklere mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X