Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya o uzun kollu forma değil mi ya onu nerden buldu abi satılmıyor ki
    dün gördüm ben satılıyor burada nette olmayabilir..

Yorum

• uzun kollu formaya bayildimmmm yaa

Yorum

• bende dün sıfır kol aldım,burçakta yeleklerden aldı

Yorum

• siparişler cuma kargoya verildi dendi. kargo şirketi cuma verilse cumartesi gelirdi dendi. şuan nette siperişler kargoda yazıyor. inşallah oraya yazıp vermeyi geciktirmezler.

Yorum

• amcam 4 yasında yegenıme trabzon dan gelırken ts club a ugramıs forma almıs forma takımı atkı bere 88 mılyon vermıs ben ındırım fıyatlarıyla karsılastırınca bıraz pahalı geldı ama ts mıze feda olsun

Yorum

• dün gördüm ben satılıyor burada nette olmayabilir..
              acaba ne kadar ben bu sene Trabzondan alayım uzun kollu süper duruyor ya
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bı arkadas bana ankaradn nerde taraftar magzası oldugunu soleyebılırmı...ulku alanındamı bu bahsettıgınız yer

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  acaba ne kadar ben bu sene Trabzondan alayım uzun kollu süper duruyor ya
                  hiç bakmadım, sen gelene kadar kalırsalar alırsın epey bi kalabalık ödeme kuyrukları var

Yorum

• hiç bakmadım, sen gelene kadar kalırsalar alırsın epey bi kalabalık ödeme kuyrukları var
                    bizde nıkeı alırız

Yorum

• Usaklar bu sezonun sizce en iyi Uzun Kollu formasi hangisiydi?

bence Parcali'nin Uzun Kollu Formasi Mukemmel!.. pekala nerede?.. piyasada yok!

Yorum

• Evet paçalı güzel ama diğerleride güzel
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• uzun kollu değil mi arkadaş hepsi güzelde alacak olsam parçalıyı alırdım ama yok

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bı arkadas bana ankaradn nerde taraftar magzası oldugunu soleyebılırmı...ulku alanındamı bu bahsettıgınız yer
                            Ülküalan pasajı degil taraftar store magazası.Onur çarşısının hemen yan tarafında.
                            Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• Yurt disinda oturuncu siparis veremiyoruz daha kolay bir yontemi yokmu bunun ?

Yorum

• Eğer bu kampanyadan sonra bile hala forması olmayan var ise, hakikaten de "forması olmayan fenerli olmuş" demektir.

Üstelik bunlar batan geminin malları da değil. Yükselen yıldızın malları.

Hayde Hayde!!!
                                Trabzonsporlu olmak...
                                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X