süper yaaa formalar çok ucuzladı.....bu sene bir tane parçalı almıştım...şimdi bir tanede beyaz alıyorum....
sadece 1 tane mi?.. yuh! ...
ben en az 4 forma alacagim... hepsi kendime artik forma koleksiyonumu genisletmem lazim.. sort, corap bayaa ucuzlamis... esofman mukemmel fiyat ... bere, sapka... bardaklar... 100YTL ayirdim, ve yonetim saolsun.. indirim sayesinde cok daha ucuza aliyom ...
herkes hayde TS Club'lara...........................
TS Club sitesinden ürün siparişi verdim. Tahminen ne kadar zamanda geldiğini bilen var mı? Yani ben Salı günü sipariş verdim, acep haftasonuna yetişir mi?
Gamzecim ben sipariş verdiğimde 2. gün gelmişti muhtemelen 3 gün içinde gelir.
Süper o zaman. İnşallah yani.
Ayrıca, umarım tez zamanda bayanlar için yeni ürünler üretilir. Hiç bir şey yok hakikaten yahu... Doğru düzgün bir polar - misal Ayşe ablanın aldığı puma poları gibi- bekliyorum tez zamanda.
ben en az 4 forma alacagim... hepsi kendime artik forma koleksiyonumu genisletmem lazim.. sort, corap bayaa ucuzlamis... esofman mukemmel fiyat ... bere, sapka... bardaklar... 100YTL ayirdim, ve yonetim saolsun.. indirim sayesinde cok daha ucuza aliyom ...
herkes hayde TS Club'lara...........................
kadıköye gidip almak lazım bi beyaz forma arkasını da trabzonda yazdırırız bi uzun kollu olsa varya 1 taneden ondan alırım valla
Emirhan kardes,
Uzun Kollu forma mi istiyorsun? ama yok?... hemen Yonetim'e bildir her sene ayni sey... ben sahsen Uzun Kollu forma hastasiyim.. onlarin bambaska bir yeri var benim icin... lutfen bir email gonder su yonetime... hatta bu yeni cikan em,ail var taraftarla bilgi verme gibi ...
Yorum