Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bende gönderdim mail

Yorum

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu konuda Ts Club iletişim adresinden talebimi ilettim. Talep çoğalırsa belki bazı düzenlemeler yapılabilir.
      Bende göndereli 2 gün oldu maili

Ya ben diyorum ki Ts Clup'ın içeriği zenginleştirilsin. Bayanlara özgü fazla bişeyin olmadığı gerçek Gamze'nin dediği gibi. Ama inanın erkeklere de özgü pek bişey yok forma haricinde. Eşorfman almayı düşünüyorum ama benim boy engeline takılmasından korkuyorum onun da

Zengin içerikle beraber online kredi kartına taksit istiyoruz. Ayrıca kredi kartı fazla kullanılan bir bankayla Trabzonspor Kredi Kartı konusunda anlaşılabilir.
      ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
      "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• birde sekiztaş filan kuruluş günlerine özel indirim günleri yapıyor bizde 2 ağustosta böyle bir şey yapmalıyız hemde yazın trabzona gurbetçi akını oluyor iyi bir ciro elde edilir bütün taraftarların şikayetii bu ürün azlığı biran önce bu düzeltilmeli

Yorum

• o kadar heveslenmişdim bugün alacaktım beyaz formamı olmadııı fiyat düşmemişş
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• alacaktım ama havaleyle ödeme seçeneği yok... sadece "kredi kartıyla öde" butonu koymuşlar

Yorum

• Kredi kartı olmayanlar indirimden yararlanamıyor adamlar satış yapmamak için ugrasıyorlar resmen
              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• kredi kartıyla siparişimi verdim mutluyum
                En son Egemen Yılmaz tarafından düzenlendi; 18.03.2008, 22:08.

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kredi kartıyla siparişimi verdim mutluyum
                  şipariş için mi?
                  kredi kartı ile verdiğin için mi?

Yorum

• bundan bir hafta oncesine kadar ts club ın siteden online alısverişlerde 3 gun içinde ulasıyordu elime fakat 3 gun once vermiş oldugum plaj şortu siparişi hala kargoya verilmemiş ts club ı biraz once aradım asırı bir yogunluk varmıs guınde 250-300 parca mal satlıyormus ve sırayla gonderilşiormus
                    İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Ben resmi sitemizde ve TSClup kocaeli de basketbol için hernagi bir malzemeye rastlamadım . Acaba benmi göremedim yoksa basketbol için bir malzememiz yok mu ?

Mesela bizim basketbol takımının formaları çok hoş mağzalara numunelik dahi olsa 3-5 tanede onlardan gönderseler fena olmaz . Basketbolla ilgilenen bir sürü arakdaşımız var onların ilgi göstereceğini düşünüyorum .
                      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• ürünler çeşitlendirilmeli, şapka tasarımları çok kötü, t-shirt çeşitlenmesi yapılması. fit kesim üst, mahalle arası, halı saha turnuvası v.s gibi alanlarda kullanılabilir.. bir çok eksiğimiz var.. geçenlerde arkadaşıma hediye almak için fenerium'a gittim, ibret ettim..
                        Girls from your city

Yorum

• ürün çeşidi artırılmalı.. ben hediye olarak TS ürünlerini tercih etmeye çalışıyorum ama ürün bulmak çok zor oluyor.. kesinlikle ürün çeşidi artırılmalı..

Yorum

• İlk olarak sello61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ürün çeşidi artırılmalı.. ben hediye olarak TS ürünlerini tercih etmeye çalışıyorum ama ürün bulmak çok zor oluyor.. kesinlikle ürün çeşidi artırılmalı..
                            Bencede hem bu satışlara da yansır...

Ts club ın web sitesinden bazı ürünler süpürülmüş..
                            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bundan bir hafta oncesine kadar ts club ın siteden online alısverişlerde 3 gun içinde ulasıyordu elime fakat 3 gun once vermiş oldugum plaj şortu siparişi hala kargoya verilmemiş ts club ı biraz once aradım asırı bir yogunluk varmıs guınde 250-300 parca mal satlıyormus ve sırayla gonderilşiormus
                              masallah!

Yorum

• arkadaslar siz bir kiyaslayin bak ne var ne yok...

Fenerium - Ts Club

saygilar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim