Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beşiktaş maçında üstte mavi altta beyaz şort bence güzel olmuştu...birde üstte beyaz allata mavi giysinler....bakalım o nasıl oluyor..

Yorum

• ne zaman adam gibi formalarımız olacak....

Yorum

• Yazıklar Olsun sitede indirimli mağazalarda indirimsiz ürün sattıran zihniyete ! sokaktaki vatandaşı ürün almaya teşvik edeceklerine , mağazaları Trabzonspor ürünleri satmaya teşvik edeceklerine üç kağıta kaçıyorlar , ticaret ahlakından yoksun zihniyetler iş başında !
        Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
        ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• Salı akşamı sipariş vermiştim sanırım, cumartesi günü elime ulaştı. İki gün siparişin hazırlanması, iki gün de kargonun gelmesi derken 4 gün oldu. Yalnız, bu aralar siparişlerin çok olduğunu düşünürsek iyi bir zaman sayılabilir. Şahsen, en son sipariş verdiğim formanın hazırlanıp gelmesi - abartmıyorum - 3 ayı bulduğu için bu siparişin de dünki maça yetişmeyeceğini düşünüyordum. Yanılttılar sağolsunlar.

Yalnız, Cafer abiye sonuna kadar katılıyorum. Kredi kartına taksit uygulaması başlamalı online siparişte. İnsanın almak istediği çok şey oluyor ama bir anda karta yükleme oluyor diye alamıyor. Bir an önce bu uygulama başlatılmalı.

Onun dışında; şu anda Ts Club'ın sitesinde bayanlar için neredeyse hiç bir şey yok. Bir polar var o kadar sanırım. 2 de dandiğinden t-shirt. Bayanlar için doğru düzgün polarlar, çantalar, montlar, sweetler hazırlanmalı bir an evvel. Paramız dışarıya gitsin istemiyoruz, ihtiyaçlarımızı TS Club'tan görebilelim istiyoruz ama bu şansı ellerinden kaçırıyorlar. Şahsen, şiddetle polara ihtiyacım vardı ve Ts Club'tan sipariş ederek bu ihtiyacımı giderdim. Lütfen biraz daha özen! Biraz daha ürün!

Yorum

• erkekler içinde adam gibi bir şey yok

Yorum

• Bu konuda dün trabzonporun lisanslı ürünlerini ankarada satan magazaya gittim adam haklı olarak şikayetçi bir hafta önce altımilyarlık mal aldım ve indirime girdiler onuda geçtim ben gelen müşteriye ürün satamıyor çünkü kulüp indir yazısını hala yollamamış benim yetmişten saattım ürünü adam internette kırka görünce benim hakkımda ne düşünür diyor yetkililerin bu konuda birazdaga temkinli olmaları gerekir bence
              GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• Sabır taşı olan sabırsız taraftarımıza yıllar boyu "ya sabır" çekmeleri için 9999'luk tespih
                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sabır taşı olan sabırsız taraftarımıza yıllar boyu "ya sabır" çekmeleri için 9999'luk tespih
                  ahan.. usaklar size car geldi!

Yorum

• hocam kadıkoyden alma bana sorarsan adamlar yuzune bakmıolar musterinin ve dogru durust bişe yok yerinde olsam internet uzerinden alırım ki oyle yapıorrum
                    yok orda kızlar var ayıptır söylemesii çok güzeller çokda güzel ilgileniyorlar forma deniyoruz güzel yanii herkeze tavsiye ederim kadıköy caminin yanı istanbul genel ts clup bayii
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yok orda kızlar var ayıptır söylemesii çok güzeller çokda güzel ilgileniyorlar forma deniyoruz güzel yanii herkeze tavsiye ederim kadıköy caminin yanı istanbul genel ts clup bayii
                      ççççççOradan almamızı tavsiye ettin seni dinleyeceğim
                      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Oradan almamızı tavsiye ettin seni dinleyeceğim
                        haftaya pazar ordayımm gel valla beraber seçelim formayıı

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          haftaya pazar ordayımm gel valla beraber seçelim formayıı
                          İsterdim hem de tanışmış olurduk ama İzmir den de oraya zorr..
                          Yaza ordayım
                          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• tamam .....

Yorum

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Salı akşamı sipariş vermiştim sanırım, cumartesi günü elime ulaştı. İki gün siparişin hazırlanması, iki gün de kargonun gelmesi derken 4 gün oldu. Yalnız, bu aralar siparişlerin çok olduğunu düşünürsek iyi bir zaman sayılabilir. Şahsen, en son sipariş verdiğim formanın hazırlanıp gelmesi - abartmıyorum - 3 ayı bulduğu için bu siparişin de dünki maça yetişmeyeceğini düşünüyordum. Yanılttılar sağolsunlar.

Yalnız, Cafer abiye sonuna kadar katılıyorum. Kredi kartına taksit uygulaması başlamalı online siparişte. İnsanın almak istediği çok şey oluyor ama bir anda karta yükleme oluyor diye alamıyor. Bir an önce bu uygulama başlatılmalı.

Onun dışında; şu anda Ts Club'ın sitesinde bayanlar için neredeyse hiç bir şey yok. Bir polar var o kadar sanırım. 2 de dandiğinden t-shirt. Bayanlar için doğru düzgün polarlar, çantalar, montlar, sweetler hazırlanmalı bir an evvel. Paramız dışarıya gitsin istemiyoruz, ihtiyaçlarımızı TS Club'tan görebilelim istiyoruz ama bu şansı ellerinden kaçırıyorlar. Şahsen, şiddetle polara ihtiyacım vardı ve Ts Club'tan sipariş ederek bu ihtiyacımı giderdim. Lütfen biraz daha özen! Biraz daha ürün!
                              Kesinlikle kredi kartına taksit olayı maalesef yok..Biran önce kredi kartı ile satışa başlamalılar.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kesinlikle kredi kartına taksit olayı maalesef yok..Biran önce kredi kartı ile satışa başlamalılar.
                                Bu konuda Ts Club iletişim adresinden talebimi ilettim. Talep çoğalırsa belki bazı düzenlemeler yapılabilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim