Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kulüp üyelere haftalık e-posta bülteni göndermiş. Şimdi haberim oldu.

Formalar gercekten ucuz.

Ayrıca çok güzel bir uygulama bu.

Yalnız bide taksit yapsalarda doyasıya alsak alacaklarımızı ne güzel olur

Bunda ahtım vardı..................Ama buda güzel.

Bu arada Gamze, kulüp Yurtiçi Kargoyla anlaşmış. En geç 2 gün içinde elinde olur sanırım. Tabi kargoya teslim ederlerse.

Ts Clup yetkilileri bizi duyuyorsa Şu kredi kartına taksit olayını bir düşünsünler ne olur
    ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
    "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ilk çıktığından beri almak istiyodum. ama çok paraydı . fiyatı 80 YTL düştü.şuan 110 en kısa zamanda alıyorum. kaçmaaaz
      bu eşofmanı bir açık artırma sitesinden 50 ytl ye almıştım.
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• sitedeki fiyatlar indirimli halimi yoksa bu fiyatlar üzerinden mi indirim olacak.

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sitedeki fiyatlar indirimli halimi yoksa bu fiyatlar üzerinden mi indirim olacak.
          İndirimli hali Gürkan
          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Şu an itibariyle (08.56) şiparişi verildi

BJK maçına elimde olmayan imkanlardan dolayı gelemiyorum. Bilet parası boşa gitmesin bari

Yorum

• Bende şu an itibariyle bir adet parçalı forma, bir adet bere, bir adet konç siparişi verdim...

Hayırlısı olsun bakalım, Trabzonsporumuza da....

Yorum

• Ya arkadaşlar bu nostaljı formaı nasıl bır sey

Kazk gibi falan yazmışsınız.

Açıklarmısınız.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ya arkadaşlar bu nostaljı formaı nasıl bır sey

Kazk gibi falan yazmışsınız.

Açıklarmısınız.

bildiğimiz kazak......bence alınmaya değmez...giyilmez ama evinin bir köşesinde durabilir..

Yorum

• terik ediyyorum kardeşim

Yorum

• acaba bir tane daha forma mı alsam
                      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                      ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        acaba bir tane daha forma mı alsam
                        Ucuzluğu bulmuşken al Sonra yeni yönetime kadar beklemeyelim..
                        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• beyaz forma alan var mı sizce nasıl mavi mi alsam beyaz mı karar veremedim

Yorum

• bugün alacam bi beyaz forma kadıköyde fiatlar düşmüşse
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              beyaz forma alan var mı sizce nasıl mavi mi alsam beyaz mı karar veremedim
                              Beyaz forma benim bu seneki formalar arasındaki favorimdi fiyatlarda düştü yakın zamanda temin edeceğim hemen.
                              Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bugün alacam bi beyaz forma kadıköyde fiatlar düşmüşse
                                hocam kadıkoyden alma bana sorarsan adamlar yuzune bakmıolar musterinin ve dogru durust bişe yok yerinde olsam internet uzerinden alırım ki oyle yapıorrum
                                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim