Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ferdinand tarafından gönderildi
    Satış sorunu yaşamayacağımız en garanti ürün olur..
    ondan sarsana bana 1 paket işyerinede alcam
    "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• İlk olarak AtalaY_BuğrA tarafından gönderildi
      Bence ürünlerde kalite genel anlamda düşük ama bence en cok önem verilmesi gereken Tişört yapımı muhakkak kalite gerekli bunda cünkü forma herzman giyilemesede tişörtler günlük hayatın ayrlmaz bir parçası bunun için modaya da uygun bakıldığın da vay be dizayna bak denilecek birseyler yapılmalı. olmadı zaten calısmalara basladı tişört dizaynı hakkında ben yollucam desenleri bakarsınız begenirler bir tanesini basarlar
      atalay sendende ne tasarımcı olur he
      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• ah ah daha yeni yeni oturmaya başladı. inşallah iyi ürünler çıkarırlar.
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Arkadaşlar aldığım ürünü bir kez yıkayışta ağzı burnunu birbirnie geince. neden kalitesiz ürün yapıyorusnuz diye bir mail yolladım ve hemen cevabını bana yoladılar.paylaşmak istedim sizlerle sizde şiakyetleriniz bildirn kein cevap veriyorlar.

SAYGI DEĞER TARAFTARIMIZ BU GÜNE KADAR TRABZONSPOR İÇİN ALDIĞINIZ ÜRÜNLER İÇİN VE FANATİK TARAFTARLIĞINIZ İÇİN SİZLERE TEŞEKKUR EDERİM FAKAT TRABZONSPOR KÜLÜBÜ TAKLIT MAL YAPMAZ VE SATMAZ ÜRÜN KALITESİNİ EN ÜST DÜZEYDE TUTMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ FAZLASIYLA YAPMAYA KARARLIYIZ

BİZ BİR TARAFTARIMIZI KAYBETME DEĞİL KAZANMA BİLİNCİ İÇERİSİNDE OLDUĞUMUZU BİLDİRİR VE BİLGİ VE GÖRÜŞLERİNİZE AÇIK OLDUĞUMUZU SİZLERİN ÖNERİLERİNİZİ DİKKATE ALACAĞIMIZI UNUTMAYIN İNSAN HATALARINI TEKRARLAR BU OLMAZ FAKAT HATA OLAZ DEMEM HATAYI DÜZELTIR BİZDE SİZİN GİBİ

CANDAN TARAFTARIMIZI KÜSTÜRMEYİ VE TRABZONSPORDAN KÜSTÜRMEYİ DEĞİL AKSİNE DAHA FANATİK TARAFTARLAR TOPLAMAYI BEKLERİZ

ŞİMDİDEN SİZLERDEN GELECEK OLUMLU CEVAP VE GÖÜŞLERİNİZE AÇIĞIZ ÜRÜNÜNÜZ YENİSİYLE DEĞİŞTİRİLECEKTİR BİR SORUN ÇIKARSA BANA ULAŞABİLECEDĞİN NUMARALAR AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

SİZELİ KAYBETMEK DEĞİL ARAMIZDA GÖRMEYE DEVAM ETMELİYİZ....... İYİ GÜNLER

TRABZONSPOR TİCARİ ÜRÜNLER TİC A.Ş.
          İsmail Hakkı VARLI
          Tekstil üretim Sorumlusu
          Gsm :555 716 6161
          Tel :212 452 5261 (121)

Faks:212 451 5461
          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Evet T.S Clup bu yönden çok iyi.
            Ben her internetten sipariş verdigimde mail yolu ile sohbet ediyoruz.
            Her soru ve sorunu göz önüne alıyorlar.
            Ama degerlendiriyorlar mı ? bilemiyorum...
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• evet

ben o tıp bıleklıklerden aradım hatta ts cluba bıl esordum yok dedıler.olsa gercekten cok ıyı olur.dıger takımların var..sızın bu gorusuunuze katılıyom..

Yorum

• son pumanın açık mavi yakalı tişörtleri çok güzel bir de reklam olmasa onlarda colu turka falan gibi çok daha güzel olacak
                Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• telofon kapakları olabilir veye kılıflar güzel olur
                  Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

• İlk olarak goldeneye61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben o tıp bıleklıklerden aradım hatta ts cluba bıl esordum yok dedıler.olsa gercekten cok ıyı olur.dıger takımların var..sızın bu gorusuunuze katılıyom..
                    buraya bircok guzel urun onerisi geldi.. bazilari maaliyet yonunden de cok dusuk tu (bileklik gibi) ama nedense kimsenin dikkatini cekmiyor. Diger urunlere de maaliyeti yuksek pahali olur kimse almaz mantigiyla yaklasiliyor. Tekstil urunleri konusunda son derece BASARISIZIZ. Tshirtler cok siradan. Burada cok guzel tasarimlar vardi oysaki.
                    Muthis bir armamız var..Bence birakin Turkiyeyi dunyada ki futbol kluplerinin hepsinden daha guzel.. sırf bunu çeşitlendirerek bile ürün yelpazesi genişleyebilir. Oysa sadece urunlerin uzerine basılıyor.
                    ▂▃▅▇█▓▒░NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Gazi M.Kemal ATATÜRK░▒▓█▇▅▃▂

Ayinesi İŞTİR Kişinin Lafa ( Demogojiye, Propagandaya, Dedikoduya ) Bakılmaz !

Yorum

• geçen gün aklıma geldi arabaların yan arka çamlarına güneş gelmesindiye yapışkanlı günşlikler asıyoruz ya (uzun yolda baya işe yarıyor),bu güneşliklerde farklı resimler falan oluyor..bu resimler yerine armamızın olduğu bir güneşlik müthiş olur bence...arabası olan herkes bence alır...maliyetide düşük bence süper olur.....

Yorum

• Benim çok iyi bi önerim var. ÇUBUKLU FORMA!!!!

Yorum

• galiba Puma genellikle cubuklu forma üretmiyor...

Yorum

• enerji içeçekleride yapılsa ii olur eziklerin var bizim yok

Yorum

• enerji içecekleri sence sağlıklı mı? ...
                              ben tsclub ürünlerini tasarlayan hazırlayan ekibi merak ediyorum aslında.
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• ısrarla söylüyorum tsclub da en iyi gidecek şey "FUTBOLCU BİBLOLARI" dır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X