Kastamonuda sadece TsClub yazılı boxer gördüm.Üstünde 11 lira yazıyordu. Alsam Klübe bir faydam dokunur mu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
yeğenim 4.sınıfa başladı,spor çantası almak için kırtasiyeye gittik diğerlerinin spor çantası vardı bizim ki yoktu sordum getirmedik dediler,bende almıyorum dedim.gece internetten alırım dedim.siteye girdim spor çantası yok.alışveriş sitelerine ara tara yok yok yok...hayret bişey yavvv...yönetim ürün çeşitliliği işine acil çözüm istiyoruz aciill...
Yorum
-
-
Günaydın
Tekrar yazıyorum yakında yeni tasarımlı ürünlerimizi yeni internet sitemizde ve mağazalarımızda göreceksiniz.
Basketbol giysileriyle ilgili yeni bir çalışmamız yok bu konuya daha çoook zaman var.Taklit ürünlerle ilgili çalışma başlatıldı yalnız
Sanıldığı kadar bu işler kolay değil .Selamlar & iyi çalışmalar
Ziya Yılmaz
Genel Koordinatör
arkadaşlar neden yeni ürün yok diye yazdım ziya bey bana yazdığı cevap yukarıda sizlerle baylaşıyorum yorum sizinEn son Halil Atalay tarafından düzenlendi; 05.01.2009, 19:15.Zirve bizim işimizdir...
Yorum
-
arkadaşlara foruma yeni katılan bir taraftar olarak formalarla ilgili bir sorum olacak .bu seneki formalarımız nike nin özellikle aston villa modeli dedıgımız formamızdan aldım birkaç ürün daha aldım ts club dan ama formalarımızın kesimleri biraz bol değil mi sizce yani üstüne oturmuyor insanın daha önceki kappa lar ya da puma daha iyi değil miydi görüşlerinizi almak istiyorum.
TRABZONSPORUMUZA BAŞARILAR...
hep destek tam destek ölene dek TRABZON
Yorum
-
Güzel Ürün.İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu yağmurluk güzelmiş. Hem fiyatıda uygun. 35 YTL.
Nike nin kazık fiyatlarına alternatif ürünler yaratmasın lazım Ts club un.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum