Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bazı urunler sıteden bakınca kotuymus gıbı gorunuyor fakat gıdıp alınca goze guzel gelıyor.Sıtenın tasarımını degıstırırler umarım.
    Insallah efsane formalardan tekrardan çıkarırlar.
    Avnı Akerın kapanısı adınada urunler çıkartmamız lazım
    Evet millet foto.da iyi gösterip yanıltır, bizimkiler kötü çekimler ve mankenler kullanarak milleti güzel olan ürünlerden bile soğutuyorlar.
    Acilen el atılması gerekli...
    Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
    Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ts Club 3 tane polo yaka tshırt yapmıs.Bence 3ude guzel olmus.
      1 tane daha taraftar forması yapmıslar ben hıc begenmedım.1 kere olsun su sıtede ve dıger sosyal medya hesaplarında kendı taraftarımızın tasarladıgı formalardan yapın.

Bu adamlar bu tasarımları kesın goruyordur ama yapmıyorlar.Acaba malıyetle yada dıger konularla alakalı bılmedıgımız bır seymı var.Imkansızlıktan dolayımı o formalar yapılmıyor

Yorum

• Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 1080x1920_bm_note3_s3_s4_3796679253.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 100.9 KB 
Kimlik: 11205516 Bu resim çok beğenildi. Bunla ilgili bir t-shirt kesinlikle yapılmalı

Yorum

• [MENTION=26101]Kenan Berber[/MENTION] daha henüz o aşamaya gelemedik şimdi bunu alırlar beyaz fanilanın ortasına şlakk diye basıp piyasaya sürerler sonra bu fotodanda soğuruz....
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.:tsamblem:

Yorum

• yatak odaları - çocuk odaları şenlensin
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @Kenan Berber daha henüz o aşamaya gelemedik şimdi bunu alırlar beyaz fanilanın ortasına şlakk diye basıp piyasaya sürerler sonra bu fotodanda soğuruz....

Aynen dediğin gibi olmasından ben de korkuyorum. Fakat güzel bi tasarım ile bu resim kullanılırsa ben çok satacağı düsüşncesindeyim inşallah yapılır da alırız hepimiz

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu ürünü tecrübe eden oldu mu ??

http://www.trabzonspor.com.tr/Urunle..._Mjc1OQ==.aspx

Tafsiye ederim !!!!!!
                Bana hediye geldi, eppeyi giydim haliyle bayag Yikandi - ama Hala Yeni gibi !! Saglam

Yorum

• Allah aşkına konyasporun şu adresteki mont tarzı şeylerine bakın güzel değil mi..bizde neden böyle olmuyor anlamıyorum..

Yorum

• Beyler bu Ürünü herkese tavsiye ediyorum... 1-2 Sene önce ilk defa Trabzona gittigimde almistim ama hala yeni gibi... Cok rahat gercekten... http://trabzonspor.com.tr/Urunler_45..._MTA2Mg==.aspx
                    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Emirhan Çorumlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beyler bu Ürünü herkese tavsiye ediyorum... 1-2 Sene önce ilk defa Trabzona gittigimde almistim ama hala yeni gibi... Cok rahat gercekten... http://trabzonspor.com.tr/Urunler_45..._MTA2Mg==.aspx
                      Bende de mavisi var. Gerçekten güzel. Yalnız normal bedenden bir küçüğünü almakta fayda var. Biraz bol gibi. Ya da ben çok zayıf olduğumdan bol gelmiş de olabilir tabi
                      Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• merhaba, bir arkadaşım var forma alacak ama ona uygun beden yok 3XL Veya 4XL forma nereden bulabiliriz?

Yorum

• Mili takım formaları TS Club online mağazada satılıyormuş. Bugün gördüm. Acaba normal mağazalarda da satıyorlar mı?
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bende de mavisi var. Gerçekten güzel. Yalnız normal bedenden bir küçüğünü almakta fayda var. Biraz bol gibi. Ya da ben çok zayıf olduğumdan bol gelmiş de olabilir tabi
                            Bencede bir kücügünü almakta fayda var. Ben L ile XL arasi giyiniyorum, Large aldim ve hafif bol geliyor.

Yorum

• İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              merhaba, bir arkadaşım var forma alacak ama ona uygun beden yok 3XL Veya 4XL forma nereden bulabiliriz?
                              Bu durumda en mantiklisi TS Club Calisanlarina danismak Renkdasim.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Çorumlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu durumda en mantiklisi TS Club Calisanlarina danismak Renkdasim.
                                anladım teşekkürler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim