Bazı urunler sıteden bakınca kotuymus gıbı gorunuyor fakat gıdıp alınca goze guzel gelıyor.Sıtenın tasarımını degıstırırler umarım.
Insallah efsane formalardan tekrardan çıkarırlar.
Avnı Akerın kapanısı adınada urunler çıkartmamız lazım
Evet millet foto.da iyi gösterip yanıltır, bizimkiler kötü çekimler ve mankenler kullanarak milleti güzel olan ürünlerden bile soğutuyorlar.
Acilen el atılması gerekli...
Ts Club 3 tane polo yaka tshırt yapmıs.Bence 3ude guzel olmus.
1 tane daha taraftar forması yapmıslar ben hıc begenmedım.1 kere olsun su sıtede ve dıger sosyal medya hesaplarında kendı taraftarımızın tasarladıgı formalardan yapın.
Bu adamlar bu tasarımları kesın goruyordur ama yapmıyorlar.Acaba malıyetle yada dıger konularla alakalı bılmedıgımız bır seymı var.Imkansızlıktan dolayımı o formalar yapılmıyor
[MENTION=26101]Kenan Berber[/MENTION] daha henüz o aşamaya gelemedik şimdi bunu alırlar beyaz fanilanın ortasına şlakk diye basıp piyasaya sürerler sonra bu fotodanda soğuruz....
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.:tsamblem:
@Kenan Berber daha henüz o aşamaya gelemedik şimdi bunu alırlar beyaz fanilanın ortasına şlakk diye basıp piyasaya sürerler sonra bu fotodanda soğuruz....
Aynen dediğin gibi olmasından ben de korkuyorum. Fakat güzel bi tasarım ile bu resim kullanılırsa ben çok satacağı düsüşncesindeyim inşallah yapılır da alırız hepimiz
Bende de mavisi var. Gerçekten güzel. Yalnız normal bedenden bir küçüğünü almakta fayda var. Biraz bol gibi. Ya da ben çok zayıf olduğumdan bol gelmiş de olabilir tabi
Bende de mavisi var. Gerçekten güzel. Yalnız normal bedenden bir küçüğünü almakta fayda var. Biraz bol gibi. Ya da ben çok zayıf olduğumdan bol gelmiş de olabilir tabi
Bencede bir kücügünü almakta fayda var. Ben L ile XL arasi giyiniyorum, Large aldim ve hafif bol geliyor.
Yorum