Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTSClup Europe neden güncel degil?
TSClup Türkiyeden siparis verdim, 10 gündür hala yollarda. gecen hafta Persembe günü kargoya verildigi yazildi. Hatta "gümrügü cikisi olunca kargo takip bilgileri göndercez" denildi.. hala bekliyoruz...En son Mustafa ÖZDEMİR tarafından düzenlendi; 26.07.2023, 10:45.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha geçenlerde başkan övünüyordu Avrupa'da en çok taraftarı olan klüp biziz diye.verdikleri seferde bu işte .sonra neden para kazanamıyoruz oluyor
Ben gönderim parasi dahil 110 € para ödemek zorundayim zaten. 30 € gönderim parasi. Bari zamaninda gelsin...
Daha önce EUROPE Sayfasindan siparis güzel isliyordu. 3 günde geliyordu. Gönderim parasi normal seviyedeydi. Ha ürüne yurtdisinda tabi daha fazla ödüyorsun, olmasi gereken bu. Ama hazirlayip gönder su ürünü yani....
Yorum
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Diğerlerinin hele misal gs'nin ürünler ne ? Çöp
Ama alıyorlar
Vu biraz bizim insanımızın kültürüyle ilgili
Taraftar sayımız 2 3 cücüşlere göre azımsanmayacak kadar daha azken, bizim taraftarların içerisinde "haona o gada para verilur mi fuzuli yere" diyenlerin sayısı, o diğer takımların 3'ünü birleştirsen yine bizde daha fazladır... oran olarak da demiyorum ha direkt sayı olarakTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bunu sâdece kötü ürünle açıklayamıyorum yaa
Ama alıyorlar
Taraftar sayımız 2 3 cücüşlere göre azımsanmayacak kadar daha azken, bizim taraftarların içerisinde "haona o gada para verilur mi fuzuli yere" diyenlerin sayısı, o diğer takımların 3'ünü birleştirsen yine bizde daha fazladır... oran olarak da demiyorum ha direkt sayı olarak
ne bekliyoruz ki? kendimi bildim bileli bu böyle ve en ufak bir aksiyon almadılar
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bunu sâdece kötü ürünle açıklayamıyorum yaa
Ama alıyorlar
Taraftar sayımız 2 3 cücüşlere göre azımsanmayacak kadar daha azken, bizim taraftarların içerisinde "haona o gada para verilur mi fuzuli yere" diyenlerin sayısı, o diğer takımların 3'ünü birleştirsen yine bizde daha fazladır... oran olarak da demiyorum ha direkt sayı olarak
gs dediniz diye örnek vereyim. gsnin şampiyonluk tşörtleri ile bizim şampiyonluk tşirtlerini mukayese edersek daha iyi anlaşılır.
Evet 30 bilmem kaç yıl sonra şampiyonluk kutlayan, şampiyonluğu ocak ayından belli TS'nin tasarımı şu:
fiyatı o dönem 1 yıl önce 180 lira idi
bu da gsninki 300 lira: https://www.gsstore.org/2023-sampiyo...shirt-e231285/
ben hava almaya çıksam ts cluba uğrar bi şeyler bakınırım, en kötü araba kokusu alır çıkarım. (onlar da rezalet. hala şampiyonluk için tasarlanmış ve ikinci bir seçeneği olmayan kokmayan kokular). Kızıma bir şeyler bakınayım diyorum siyahın ve beyazın üstüne basmışlar amblemi, Trabzonspor yazısını ürün diye satıyorlar.
İstanbuldaki mağazaların kapanıyor olması da bence bu dediğimle alakalı.
Trabzon’a, Anadolu’ya göre göre maddi olarak daha iyi durumda bir müşteri söz konusu bu şehirde. Giyim-kuşam tercihi de diğer şehirlere göre farklı, "önde" denebilir. İşte İstanbul'da o ürünleri kimse, hele de o fiyatlara alıp giymek istemiyor olabilir.
He şunu da belirteyim tsclub ürünlerinde bir ilerleme yok mu evet var ama bu hızla günümüzü yakalaması çok zor.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
Ürünlerde yaratıcılık, fırsat kovalama adına hiçbir şey yapmıyoruz. Hadi giyim işlerini bir kenara kaldıralım. Cornelius, sörloth golleri sıralarken ucuz yollu bir viking şapkası çıkarsan kaç tane satardın?
Ya da hamsik saçları gibi bir peruk çıkarsan mesela. Veda maçında herkes bunu taksaydı nasıl bir görüntü ve reklam getirisi olurdu? Herhangi bir kıyafet markası olmaktan öteye götürmek lazım kulübü.
Burada daha önce paylaşılmıştı mesela legolardan stat maketi. Müthiş bir ürün bence. Çocuklara dandik beyaz tişört alacağına onu alıp çocuğunla beraber vakit geçirirsin. Sıfır yaratıcılık maalesef.
insanlar şampiyonluk zamanı bayrak bulamadı ya. Ömründe hiçbir şeyi yönetmemiş, bir kurumun başına geçmemiş ben bile bunlardan daha iyi hazırladım kulübü şampiyonluğa. 6 ay öncesinden belliydi şampiyonluk neredeyse. Hazırlığın 'h' sini göremedik. Yıllardır forma dışında bir kez bayrak aldım. Bu yönetim şekli değişmediği sürece yaklaşımım da değişmez.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum