Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya bu kulübün marketingini falan kim yapıyor o kadar kalitesiz ki. yana yorum koymuşlar bir de...

Yorum

• Bakalım önümüzdeki sene daha ne kadar kötü ürün çıkartacaksınız. Geçen başkan açıklama yapıyordu ürün satacağız vs. diye. Göreceğiz ne satacaklar.

Taraftar forma dışında kaç ürün alıyor, ne kadar para bırakıyor acaba?
      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
      8.KUŞATMA

Yorum

• Ben her yıl kulübe destek olsun diye yüklü alım yapıyordum. Şu yaşananlardan sonra forma dışında hiçbir şey almam.
        2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

• TSClup Europe neden güncel degil?

TSClup Türkiyeden siparis verdim, 10 gündür hala yollarda. gecen hafta Persembe günü kargoya verildigi yazildi. Hatta "gümrügü cikisi olunca kargo takip bilgileri göndercez" denildi.. hala bekliyoruz...

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            TSClup Europe neden güncel degil?

TSClup Türkiyeden siparis verdim, 10 gündür hala yollarda. gecen hafta Persembe günü kargoya verildigi yazildi. Hatta "gümrügü cikisi olunca kargo takip bilgileri göndercez" denildi.. hala bekliyoruz...
            Daha geçenlerde başkan övünüyordu Avrupa'da en çok taraftarı olan klüp biziz diye.verdikleri değerde bu işte .sonra neden para kazanamıyoruz oluyor
            En son Mustafa ÖZDEMİR tarafından düzenlendi; 26.07.2023, 10:45.

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha geçenlerde başkan övünüyordu Avrupa'da en çok taraftarı olan klüp biziz diye.verdikleri seferde bu işte .sonra neden para kazanamıyoruz oluyor
              bunun yaninda suda var, cocuga alt-üst forma aldim. 1500-1600 Tl Türkiye fiyati. yani 60 Euro civari. Formalar icin normal ücret. TL bazinda pahali, o baska konu...

Ben gönderim parasi dahil 110 € para ödemek zorundayim zaten. 30 € gönderim parasi. Bari zamaninda gelsin...

Daha önce EUROPE Sayfasindan siparis güzel isliyordu. 3 günde geliyordu. Gönderim parasi normal seviyedeydi. Ha ürüne yurtdisinda tabi daha fazla ödüyorsun, olmasi gereken bu. Ama hazirlayip gönder su ürünü yani....

Yorum

• Çoğu beş para etmez ürünlere dünyanın parasını istiyorsun. Sadece forma satışıyla dükkan dönmez.
                Yazık
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çoğu beş para etmez ürünlere dünyanın parasını istiyorsun. Sadece forma satışıyla dükkan dönmez.
                  Yazık
                  Ben bunu sâdece kötü ürünle açıklayamıyorum yaa
                  Diğerlerinin hele misal gs'nin ürünler ne ? Çöp
                  Ama alıyorlar
                  Vu biraz bizim insanımızın kültürüyle ilgili
                  Taraftar sayımız 2 3 cücüşlere göre azımsanmayacak kadar daha azken, bizim taraftarların içerisinde "haona o gada para verilur mi fuzuli yere" diyenlerin sayısı, o diğer takımların 3'ünü birleştirsen yine bizde daha fazladır... oran olarak da demiyorum ha direkt sayı olarak
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ama alıyorlar
                    Taraftar sayımız 2 3 cücüşlere göre azımsanmayacak kadar daha azken, bizim taraftarların içerisinde "haona o gada para verilur mi fuzuli yere" diyenlerin sayısı, o diğer takımların 3'ünü birleştirsen yine bizde daha fazladır... oran olarak da demiyorum ha direkt sayı olarak
                    gs'nin ürünler suratına bakılmayacak gibi değil bence giyilebilecek şeyler var bunların yanında nike da günlük kullanılabilecek bir şeyler üretiyor. bizim ürünler giyilmeyi geçtim alınıp kenara koyulmayacak şekilde berbat ötesi ürünler üstüne bi de anlamsız pahalılar. bu "hauna para verilir mi?"nin ötesinde bir şey salak yerine koyuluyor insanlar. macron'un şampiyon olduğumuz seneki antreman ürünleri iyiydi en azından onlar da seçenekler arasında değil şimdi

ne bekliyoruz ki? kendimi bildim bileli bu böyle ve en ufak bir aksiyon almadılar

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ama alıyorlar
                      Elbette sadece zayıf ürün fahiş fiyatla açıklanamaz. başka sebepler de vardır ama kendimce en büyük faktörün bu olduğunu düşünüyorum
                      gs dediniz diye örnek vereyim. gsnin şampiyonluk tşörtleri ile bizim şampiyonluk tşirtlerini mukayese edersek daha iyi anlaşılır.
                      Evet 30 bilmem kaç yıl sonra şampiyonluk kutlayan, şampiyonluğu ocak ayından belli TS'nin tasarımı şu:

fiyatı o dönem 1 yıl önce 180 lira idi

bu da gsninki 300 lira: https://www.gsstore.org/2023-sampiyo...shirt-e231285/

ben hava almaya çıksam ts cluba uğrar bi şeyler bakınırım, en kötü araba kokusu alır çıkarım. (onlar da rezalet. hala şampiyonluk için tasarlanmış ve ikinci bir seçeneği olmayan kokmayan kokular). Kızıma bir şeyler bakınayım diyorum siyahın ve beyazın üstüne basmışlar amblemi, Trabzonspor yazısını ürün diye satıyorlar.

İstanbuldaki mağazaların kapanıyor olması da bence bu dediğimle alakalı.
                      Trabzon’a, Anadolu’ya göre göre maddi olarak daha iyi durumda bir müşteri söz konusu bu şehirde. Giyim-kuşam tercihi de diğer şehirlere göre farklı, "önde" denebilir. İşte İstanbul'da o ürünleri kimse, hele de o fiyatlara alıp giymek istemiyor olabilir.

He şunu da belirteyim tsclub ürünlerinde bir ilerleme yok mu evet var ama bu hızla günümüzü yakalaması çok zor.
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• mesela yani

Dolap.com'da İkinci el kıyafetleri online alıp satabilirsiniz. Dünyaca ünlü markalar %75 indirim ile sadece Dolap.com'da.

Yorum

• Ürünlerde yaratıcılık, fırsat kovalama adına hiçbir şey yapmıyoruz. Hadi giyim işlerini bir kenara kaldıralım. Cornelius, sörloth golleri sıralarken ucuz yollu bir viking şapkası çıkarsan kaç tane satardın?

Ya da hamsik saçları gibi bir peruk çıkarsan mesela. Veda maçında herkes bunu taksaydı nasıl bir görüntü ve reklam getirisi olurdu? Herhangi bir kıyafet markası olmaktan öteye götürmek lazım kulübü.

Burada daha önce paylaşılmıştı mesela legolardan stat maketi. Müthiş bir ürün bence. Çocuklara dandik beyaz tişört alacağına onu alıp çocuğunla beraber vakit geçirirsin. Sıfır yaratıcılık maalesef.

insanlar şampiyonluk zamanı bayrak bulamadı ya. Ömründe hiçbir şeyi yönetmemiş, bir kurumun başına geçmemiş ben bile bunlardan daha iyi hazırladım kulübü şampiyonluğa. 6 ay öncesinden belliydi şampiyonluk neredeyse. Hazırlığın 'h' sini göremedik. Yıllardır forma dışında bir kez bayrak aldım. Bu yönetim şekli değişmediği sürece yaklaşımım da değişmez.
                          30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                          8.KUŞATMA

Yorum

• Şu ana kadar kaç forma satıldı ,geçen sene kaç forma satıldı ,siteye bununla alakalı bir sayaç koyulması iyi olmaz mı.mesela geçen sene Trabzondaki her öğrenciye forma kampanyası vardı bunlar tedarik edildimi söz verenler tarafından

Yorum

• Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kurtarmaz abi. Olmamış. Begenmedim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X