Para dayanmaz bu ürünlere... Baktıkça içim gidiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSitede gömlek göremedim ben, link falan koyun da bakalım da...İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGömlek yok diye serzenişte bulunuyordum o da halledilmiş iyi yoldayız iyi.. Hayırlı olsun.Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
Bu ürünü aldım 2 gün önce geldi kargo ile.Çok beğendim herkese tavsiye ederimTrabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSefa Görmüs Abi Ondan Isticez Resmi
Gidip görelim nasıl fiyatı iyi mi sonra daha ayrıntılı haber veririz siteye konmazsa..
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle yok abisi, acık fazla yeTSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor emailing sistemi başlamışnasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
ya arkadaş çıldırmamak elde değil şu şampiyonlar ligi ürünlerine bak....
çömlekçide mi dizayn ediyorlar bunları?
kimler görüyor kimler olur veriyor bu ürünlere.
kimin zevksizliğidir bu arkadaş.
yeter artık yeter gercekten yeter.
Yoksa çapınızı bırakın gidin bilen yapsın.
bu kadar estetikten uzak bu kadar mı çirkin olur yarabbimKAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...
Yorum
-
İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaş çıldırmamak elde değil şu şampiyonlar ligi ürünlerine bak....
çömlekçide mi dizayn ediyorlar bunları?
kimler görüyor kimler olur veriyor bu ürünlere.
kimin zevksizliğidir bu arkadaş.
yeter artık yeter gercekten yeter.
Yoksa çapınızı bırakın gidin bilen yapsın.
bu kadar estetikten uzak bu kadar mı çirkin olur yarabbim
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonlar Ligi ürünleri UEFA tarafından yapılıyor kulüple ilgisi yok..
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu bilgi net mi? Kaynak nedir? Ben CL ne katılan hiçbir takımın bu kadar kötü ürün çıkardığını görmedim. Ne yazık ki 3 istanbul takımının normal ürünleri bunlardan kaliteli ve daha güzel tasarlanmış. Şahsen UEFA nın böyle abuk subuk merdiven altı üretimleri yaptıracağına inanmıyorum. Ancak CL logosundan dolayı para ödüyoruzdur UEFA ya.UEFA Club Competitions Online Store. Official Merchandise for UEFA Champions League, UEFA Europa League and UEFA Europa Conference League.
İşte burada ürünler..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum