Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Para dayanmaz bu ürünlere... Baktıkça içim gidiyor.
    Hamiş

Yorum

• Nee Gömlekdemi Satiyolar
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Sitede gömlek göremedim ben, link falan koyun da bakalım da...

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sitede gömlek göremedim ben, link falan koyun da bakalım da...
          İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gömlek yok diye serzenişte bulunuyordum o da halledilmiş iyi yoldayız iyi.. Hayırlı olsun.
          Sefa Görmüs Abi Ondan Isticez Resmi
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• #BorussiaDortmund
            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Bu ürünü aldım 2 gün önce geldi kargo ile.Çok beğendim herkese tavsiye ederim
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Yeni çıkan şampiyonlar ligi kazaklarını kesinlikle öneririm kumaşları çok iyi
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sefa Görmüs Abi Ondan Isticez Resmi

Gidip görelim nasıl fiyatı iyi mi sonra daha ayrıntılı haber veririz siteye konmazsa..

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Öyle yok abisi, acık fazla ye
                    Abi, kumaşın pastalına bir adet xs kalıbı koyulması benim/bizlerin kilo almasından daha kolay ve zaman almayacak bir olaydır. Benim nutellaya dökeceğim parayı ufak beden de üretmeyi becerebilmiş Tsclup kazansın istiyorum. Çok şey mi istiyorum ?
                    TSira- Şükran
                    "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Trabzonspor emailing sistemi başlamış
                      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor emailing sistemi başlamış
                        o nedu ya açsan bize yada sade bana
                        nasıl bakarsan öyle görürsün
                        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• ya arkadaş çıldırmamak elde değil şu şampiyonlar ligi ürünlerine bak....

çömlekçide mi dizayn ediyorlar bunları?

kimler görüyor kimler olur veriyor bu ürünlere.

kimin zevksizliğidir bu arkadaş.

yeter artık yeter gercekten yeter.

Yoksa çapınızı bırakın gidin bilen yapsın.

bu kadar estetikten uzak bu kadar mı çirkin olur yarabbim
                          KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya arkadaş çıldırmamak elde değil şu şampiyonlar ligi ürünlerine bak....

çömlekçide mi dizayn ediyorlar bunları?

kimler görüyor kimler olur veriyor bu ürünlere.

kimin zevksizliğidir bu arkadaş.

yeter artık yeter gercekten yeter.

Yoksa çapınızı bırakın gidin bilen yapsın.

bu kadar estetikten uzak bu kadar mı çirkin olur yarabbim
                            Şampiyonlar Ligi ürünleri UEFA tarafından yapılıyor kulüple ilgisi yok..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şampiyonlar Ligi ürünleri UEFA tarafından yapılıyor kulüple ilgisi yok..
                              Bu bilgi net mi? Kaynak nedir? Ben CL ne katılan hiçbir takımın bu kadar kötü ürün çıkardığını görmedim. Ne yazık ki 3 istanbul takımının normal ürünleri bunlardan kaliteli ve daha güzel tasarlanmış. Şahsen UEFA nın böyle abuk subuk merdiven altı üretimleri yaptıracağına inanmıyorum. Ancak CL logosundan dolayı para ödüyoruzdur UEFA ya.

Yorum

• İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu bilgi net mi? Kaynak nedir? Ben CL ne katılan hiçbir takımın bu kadar kötü ürün çıkardığını görmedim. Ne yazık ki 3 istanbul takımının normal ürünleri bunlardan kaliteli ve daha güzel tasarlanmış. Şahsen UEFA nın böyle abuk subuk merdiven altı üretimleri yaptıracağına inanmıyorum. Ancak CL logosundan dolayı para ödüyoruzdur UEFA ya.
                                UEFA Club Competitions Online Store. Official Merchandise for UEFA Champions League, UEFA Europa League and UEFA Europa Conference League.

İşte burada ürünler..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X