Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün aldım boyunluğumu. Bir tane de bere aldım, bir tane de tişört.
    Ama o siyah sweatten alamadım. Çocuk bedenleri olmadı ya büyük ya küçük. Büyükler için olanların da zaten en küçüğü bana XXL .Off, hayallerim suya düştü.

Yorum

• siteye uzun kollu formalar eklenmiş renkdaşlar bilginize

Yorum

• XL beden efsane forma siparişi verdim, M beden yolladılar. Böyle bir terbiyesizlik görmedim. Telefon açıp beden yok demek bu kadar mı zor

Yorum

• benim bildiğim efsane formanın hiç xl bendeni olmadıki

Yorum

• fular varmı dostlar

Yorum

• Siteye bakarsan görürsün XXL'a kadar bedenler mevcut. Hala kaldırmamışlar o bedeni ellerinde olmamasına rağmen, o kadar da mail attık ayıp bu kadarı.

Yorum

• bilmiyorum artık

Yorum

• Tsclup bir türlü tam profesyonelleşemedi

ya elemann sıkıntısı var, ya var olan elamanlar sallamıyor bu işi
                  En son bordo61 tarafından düzenlendi; 03.01.2012, 13:12.
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bakırköy TSClub' ın hızına yetişmek mümkün değil.Bugün uğradım "taşındık" yazısı..125. kez taşınmışlar

Yeni yerleri Craouselin alt tarafında.Ürün desen pahalı ve çeşit az.
                    *
                    *
                    Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Daha önce dillendirmiştim isteğimi yeni yılda da dillendirmek istiyorum.

Sayın TSclub ürün sorumlusu, yetkilisi, müdürü, seçicisi artık ürünlerin seçimi, adedi vs. ile ilgilenen beyler-bayanlar,
                      anladık bayanlar için adam akıllı ürün çıkarmaya niyetiniz yok. Lütfen hiç olmazsa hem bayan hem erkek ürün olarak kullanılabilecek ürünlerin pastalına XS hatta XXS bedenide bir tane sıkıştırıverin. Bu kadar zor olmamalı bunu düşünmek, uygulamak. Yeniden tasarlayın istemiyoruz hiç olmazsa olana küçük bedeb yerleştiriverin. Ömrünüzden yenisi kadar çalmaz emin olun.

E-posta olarak yolladım buraya da yazayım. Kazara okuyan bir yetkili olur, aklına yatar da uygulanır belki.
                      TSira- Şükran
                      "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İstanbul'da boyunluk satan tsclup var mı acaba ?

Yorum

• Ts club acmak

Ben ts club acmak istiyorum.banka teminati olarak 150.000 tl oldugunu duydum.bu ne demek acaba ben pek anlamamda banka islerinden.kendi dukkanim kendim calisicam yani giderim yokki iflas edeyim nasibimiz ne isr onu yicez.bir bilgisi olan varsa cevaplarini bekliyorum

Yorum

• banka teminatı dan kasıt franchising türü bir sözleşmeden bahsediliyor sanırım. konu ile yani ts club açmanın şartları nedir bilmiyorum. Franchising türü bir sözleşme ilemi bayilik veriliyor onuda bilmiyorum. ancak bir teminat söz konusu ise sanırım bahsini ettiğim konu ile ilişkisi var. yani tezgah düzeninden raf düzenine kullanılan boyaya kadar bütün mağaza tasarımı ve dizaynı Trabzonspor tarafından yapılacaktır. burdan anlaşılacak olan da siz istediğiniz gibi dükkanınızda TS CLUB ürünlerini bulundurup satışını yapamazsınız. Sizin iflas etmeniz yada etmemeniz gibi bir konu bu tür bir sözleşme içerisinde yer almaz. mağaza sahibi zaten TRABZONSPOR olur siz ise sadece orayı işletirsiniz. satış üzerinden komisyon alırsınız. bunun dışında belli bir muntazam ücret ( ki bahsi geçen 150.000 tl bu olmaktadır ) bunun dışında kira ücreti yada royalti ile lisans ücreti ödemek zorunda kalırsınız. ancak bu şartları yerine getirmeniz dahilinde TS CLUB mağazasını işletebilirsiniz.

NOT: TS CLUB işletmeciliğinin Franchising sözleşmesi ile tabii olduğu varsayımına dayanarak bunları söyledim.
                            u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak TUNCAY HİÇYILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İstanbul'da boyunluk satan tsclup var mı acaba ?
                              Yenisahradaki Tsclupta var.fiyatıda 16.50

Yorum

• Ben bir sitede buldum neler istendigine dair.digerleri sorun degil sadece bunu anlamadim.150.000 dogru benim baska bir arkadas acmak istedigin basvurmustu oda bu teminattan dolayi acamadi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X