Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim sizin gibi mağazaya gidip elimizin beğendiğini alma imkanımız yok malesef.Ts Clup internet ten bişiler alalım diyorsun iflaz eden esnaf dükkanı gibi ürünlerin 1 i var 3 ü yok,acayip canım sıkılıyor bu duruma.Bebek-çocuk giyim başlığına tıklıyorsun 1-3 yaş arası var devamı yok,benim berbatov 6 yaşında,hadi TS ile ilgili forma harici bişi al da giydir,şikebahçeci dayılarından kurtar kurtarabilirsen.Gerçekten ayıp ediliyor,hem bu sevdaya hizmet adına hem kulübe gelir adına.
    Ertan abi sizin işiniz gerçekten zor. Sitede çoğu ürün yok. Yenileme gereği duymuyorlar bile.
    Zaten sitede olmayıp TS Club'larda olanlar pek de iç açıcı değil.
    Kalitesi az olan güzel oluyor, güzel olmayan daha kaliteli oluyor vesaire. Orta yolu bulamadılar.
    Çok basit çalışıyorlar. Kusura bakmasınlar ama baştan savma yapıyorlar.
    Mesela tüm bayan tişörtleri kısa. Nasıl ölçüp biçerler anlayamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ertan abi sizin işiniz gerçekten zor. Sitede çoğu ürün yok. Yenileme gereği duymuyorlar bile.
      Kalitesi az olan güzel oluyor, güzel olmayan daha kaliteli oluyor vesaire. Orta yolu bulamadılar.
      Hiç sorma bayan ürünlerde bir abzürtlük var =)) Ben beyaz bir mont beğendim yetkili bana abi o bayan ürünü dedi =)) Ama bayan demeye şahit lazım.Çünkü bizim TSClub'ın bayan ürünleri 20-30cm uzunluğunda oluyor =))
      9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sibel bir kaç sefer mail attım,2-3 sefer telefonla aradım,ben bir TS sevdalısı olarak üzerime düşeni yaptım zannediyorum,benim gibi yüzlerce kişi vardır bu durumdan şikayetçi,çözüm üretilmeyince insan üzülüyor.
        İlk 2 çocuğum geç te olsa Allahın lutfu ile TS li oldu sonuncu da olacak kaçarı yok,benim ekmeğimi yiyip fener li olacak insan olmaz tezimi gerçekleştiririm Allahın izni ile ama şansa da bırakmamak lazım.Bu gaz la ara da bir Ts Clup a saldırıyorum yok
        Neyse hayırlısı deyim yuvarlayım canım sıkıldı gine.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim sizin gibi mağazaya gidip elimizin beğendiğini alma imkanımız yok malesef.Ts Clup internet ten bişiler alalım diyorsun iflaz eden esnaf dükkanı gibi ürünlerin 1 i var 3 ü yok,acayip canım sıkılıyor bu duruma.Bebek-çocuk giyim başlığına tıklıyorsun 1-3 yaş arası var devamı yok,benim berbatov 6 yaşında,hadi TS ile ilgili forma harici bişi al da giydir,şikebahçeci dayılarından kurtar kurtarabilirsen.Gerçekten ayıp ediliyor,hem bu sevdaya hizmet adına hem kulübe gelir adına.
          Bunun sıkıntısını bende yaşıyorum abi.

İnternet sitesinden aldığım her ürünü mutlaka bir kez beden yüzünden geri gönderiyorum. Gerçi bunda TSClup'ın kabahati yok ama...

Ama ürünlerin genelinden şikayetim çok büyük.

- Öncelikli olarak ciddi manada alınacak ürün yok. Sitede mükemmel olarak görülen ürünleri el ile kontrol ettiğinizde, gözle gördüğünüzde inanılmayacak kadar hayal kırıklığına uğruyorsunuz.

- Gerçek manada 10 liraya alabileceğiniz tişörtler vb ürünler 40-50 liralara satılıyor. Örnek, düz beyaz Nike tişört kendi mağazasında 39 liraya satılırken, sadece bir amblem ile bu fiyat 79 liralara çıkıyor. Eyvallah, zaten arma için alıyoruz ama bu kadar da fırsatçılık olmaz. Arkadaş bir arma 40 lira olur mu ya ?

- Bundan 2 sene önce çıkmış ürün hala daha sitede aynı fiyat. 65 Lira. Ulan bugün bile pahalı gelen bu fiyat ALLAH bilir 2 yıl önce nasıl görünüyordur ? Böyle ticaret olur mu ?

- Siteden birşey almaya kalksam mutlaka beden sorunu ile karşılaşıyorum. Bilmiyorum ama bu konuda adamları hiç yoksa bile en az 5 kere uyarmışımdır. Beden ekleyin diye.

- Siparişlerin onaylanıp taraftara gönderilmesi ayrı bir sıkıntı. Trabzon - Balıkesir arası kargo ile 2 gün. Ama ne hikmetse her ürün 6. gün tarafıma geliyor. Eyvallah, zaten tedarik süresi 4 iş günü diyor ama, her seferinde de bu zaman dilimi son ana kadar değerlendirilmez ki ! Bir kere de memnun etmek için çalışın arkadaş...

- TSClup'ların içinde gördüğüm bir çok ürünün sitede olmadığına şahit oldum kaç kez. Neden eklenmiyor ?

Ben bilmiyorum ama, bizim kulüp bu lisanlı ürün işinden para kazanmak istemiyor. Bunca aksaklık bunca zamandır giderilmiyorsa bu işte kasıt ararım arkadaş. Bu kadar net...

Yorum

• Gerçekten fiyatlar yüksek. Ha, değse aldığımız ürüne tamam diyip susacağım.
            Çocuk ürünleri de el yakıyor. Çok kötü bir durum bu.

Yorum

• http://boutique.asse.fr/index.php?pa...ss&language=en birisi şu linki nevzat aydına göndersin..st.etienne fransanın köklü ve başarılı kulubu..bi bakın ne ürünler var..bide bize bakın

Yorum

• Geçenlerde Trabzon'da Ts Clubtaki ürünleri görünce alacak çok şey varmış bizim haberimiz yokmuş dedim.

Ne internet sitesinde ne istanbuldaki TS Clublarda ürünlerin birçoğu yok.

Bu şapka çok hoşuma gitti.Bayanların da ilgisi vardı bu şapkaya.

Bayan sweat mont üstte çok güzel duruyor diğer bayan ürünleri gibi dandik değil.

Uzun zamandır Ts Clubta gördüğüm en güzel kupalardan biri.

Yeterki ONUR'suz
                olmasın
                aŞk
                !

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçenlerde Trabzon'da Ts Clubtaki ürünleri görünce alacak çok şey varmış bizim haberimiz yokmuş dedim.

Ne internet sitesinde ne istanbuldaki TS Clublarda ürünlerin birçoğu yok.

Bu şapka çok hoşuma gitti.Bayanların da ilgisi vardı bu şapkaya.

Bayan sweat mont üstte çok güzel duruyor diğer bayan ürünleri gibi dandik değil.

Uzun zamandır Ts Clubta gördüğüm en güzel kupalardan biri.

şapkaya bak nerde bulacaz bunu
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Şişli Ts Club'ta da ürün kalmamış gitmeden önce telefonla arayın boşuna vaktinizi harcamayın...
                    Bordomavi.net

Yorum

• Bugün yine TS Club'daydım. 2 tane bere aldım. Erkekler için yeni yeni ürünler gelmiş. İnter sonrası ürünleri sordum. 1hafta 10 güne gelirler dedi çalışan.

Yorum

• Şuan Ts Clubda satılan formaların arkalarındaki yazı fontu pek hoş gözükmüyor.

Bu arada bu şampiyonlar ligi arması tek kolda yuvarlak şekliyle mi oluyor yoksa bi kolda yuvarlak bi kolda "respect" yazısı mı oluyor?Geçen gün forma aldım da tek tarafa dikilmiş...

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

(UEFA)

Yorum

• edit..........
                          En son Vural Kuyumcu tarafından düzenlendi; 01.10.2011, 12:43.
                          25# Alan Carlos Gomez da Costa
                          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                          / Rize Ardesenli

Yorum

• Bugün(cumartesi) pendik TS club'a gittim ve neredeyse hiç bir şey yok..
                            V forma alacaktım m beden ama yoktu, neyse L beden aldım bayan için..
                            görevliye sordum neden ürün gelmiyor, o da durumdan şikayetçi.. biz söylüyoruz ama yavaş hareket ediyorlar, geç cevap veriyorlar bize diyor..

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün(cumartesi) pendik TS club'a gittim ve neredeyse hiç bir şey yok..
                              V forma alacaktım m beden ama yoktu, neyse L beden aldım bayan için..
                              görevliye sordum neden ürün gelmiyor, o da durumdan şikayetçi.. biz söylüyoruz ama yavaş hareket ediyorlar, geç cevap veriyorlar bize diyor..
                              bizim stoklarda cok büyük sikintimiz var TS_Cluba öyle system kurcan ki bilgisayar üzerinde misal Trabzon sadri senerin ordaki TS_Clubda misin orda forma mi yok girceksin bilgisayarda systeme bakcaksin merkezde var mi diye varsa oruya yönlendirceksin ama bu sene her seneki cektimi cektim hic biyerde yok dedim ürünleri kendi istegim ve arzumla buldum sadri senerde yok mu merkeze gittim orda yok mu foruma forumdada mi yok cevahire gittim ve sonunda buldum yukardaki sytsemi yapsalar müsteriyi daha az yorarlar ve daha müsteri hizmetleri olur ama diyorum ya cok gelismemiz lazim
                              25# Alan Carlos Gomez da Costa
                              Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                              / Rize Ardesenli

Yorum

• twet de biri paylaşmış lille atkısı gruplardaki herkezin amblemi olaan siyah atkı ve aynı şekik siyah tişört tişört harika
                                nasıl bakarsan öyle görürsün
                                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X