Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bize Her Yer Trabzon yazılı plaka altlıkları hakkında bir iki ufak önerim olacak...

1. si plakalıklarda Bize HERYER Trabzon şeklinde yazılmış , imla hatası gerçekten ufak ama önemli bir detay bence. Her Yer ayrı yazılmalıymış.

2. si ise yazıların boyası hakkında... 1 ay gibi kısa bir zamanda yazının boyaları silinmeye başladı.. Daha kalıcı bir boya veyahut daha farklı bi baskı tekniği denenebilir. Gerçekten bir Trabzonlu ve Trabzonsporlu olarak aracımızda gururla kullandığımız bi üründü...
    Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Efsane forman hayırlı olsun Eser. Satış sitesindeki ile senin aldığın formanın ne gibi farkı var merak ettim.

Aynı üründen benim de var ve gayet memnunum.

Renkler ise seni rahatsız eden, renkler efsane formanın giyildiği yıllardaki renk ile birebir aynı. Resmi sitede ve BMN'de bu formanın eski futbolcuların üzerinde olmak üzere pek çok fotoğrafı yayınlandı.

Satış sitemizdeki ürün fotoğrafları gerçek anlamda profesyonel çekimler olmadığı için renk farkı olabiliyor. Formaların ve ürünlerin farklı açılardan çekilmiş daha kaliteli fotoğraflarının olması hepimizin ortak isteği.

Forma %100 pamuk zira o yıllarda forma kumaşları bu şekildeydi.
      Kendi adıma formadan memnunum, forma olarak değil günlük ( şu anda da üzerimde ) kullanılabilecek güzel bir ürün.
      oncelikle tesekkur ederim.

sizin uzerinizdeki forma ile benim formam arasinda simetri farki var, sizin formaniz olmasi gerektigi gibi.
      urunu aldiktan sonra biraz gec farkettigim ve yurtdisinda oldugum icin isin acikcasi fazla durtmek istemedim . onemli degil 61 lira feda olsun ama ilgili baslikta da yazmak istedim derdimi. kisa periodlarla firsat buldukca urun almaya calisiyorum. antrenman sweati ve mont siparisi verdim iki gun once ve temennim bunda bir sorun cikmamasi.

urunu paketleyip kargoya verenlerden ziyade elestirim kurumun pazarladigi urune gereken ozeni gostermemesi. urun ne ise o olmali. urun sadece benim icin satilmak uzere uretilmemis, belli ki bir cok sayida boyle forma var. elestirim de buna.
      En son ESER tarafından düzenlendi; 06.12.2010, 00:13.

Yorum

• Tüm istanbuldaki Ts Club bayileri olimpiyat stadının etrafına ürün çadırları kurmalı...

Ne yapıp edip stadın etrafına korsan,seyyar sokmamalı...
        Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Sahte ürünlerle mücadele devam edecek

Kulübümüzün taklit ürünlerle mücadelesi devam ediyor. Buna göre Bucaspor'la oynadığımız müsabaka öncesi stad çevresinde yapılan çalışmalar neticesinde sahte ürün satışının önüne geçilirken, aynı uygulamanın bu hafta İstanbul'da oynayacağımız Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde de devam edeceği açıklandı.

Takımımızın Bucaspor'la oynadığı müsabaka öncesinde TS Club TIR’ının Yavuz Selim Sahası önünde taraftarlarımıza hizmet vermesiyle hem görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş hem de kulübümüze gelir elde etmiştir.

Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde söz konusu eyleme kalkışmayı düşünenleri uyarırken, taraftarlarımızdan da konuya duyarlılık göstermelerini ve taklit ürünlere rağbet etmemelerini bekliyoruz.

Kulübümüzü ekonomik kayba uğratan bu uygulamaları bilen, gören ve şahit olan duyarlı taraftarlarımızın konuyu görevlilere bildirmeleri ya da kulübümüze başvurmaları önemle rica olunur.

Yorum

• İşte bu tip şeyler bekliyordum sonunda bayıldım bunlara ikisinin de fiyatı 59 Tl
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gayet güzel günlük hayatta rahatlıkla giyilebilecek ürünler.Ancak son 3-4 yıldır ısrarla düz grinin kullanılmasının bir manası yok bence.Dünyanın en güzel renklerine sahipken ürünlerde kendi renklerimizi neden kullanmıyoruz?
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• güzel ürünler üretmeye başladık...

Yorum

• Ürünler güzel de 61 yazmayanından da olsa daha iyi olacak.Sadece logo olsa alırdım o ürünü.

Yorum

• Altmış bir sayısı gereğinden fazla kullanılıyor sanki,tamam hiç kullanılmasın demiyorum,fakat abartılmasının bir anlamı yok.
                    ''Hırçın,bıçkın,asi ve dimdik duran bu Karadeniz çocukları,sadece sahilde değil,açık denizde de boğuştular.''

Yorum

• Sonuçta sadece Trabzon şehrine hitap eden bir takım değiliz.

Yorum

• 61 olmasa daha hoş dururmuş sanki...

Yorum

• güzel ürünler inşallah en kısa zamanda 1inden alırım

Yorum

• allahim yarrabim 61 olmasa bi dert olsa bi dert biz herseye bisey bulucaz dimi bulmazak rahat edemioruz
                            25# Alan Carlos Gomez da Costa
                            Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                            / Rize Ardesenli

Yorum

• Ayrıca Arma'da simetri bozukluğu var sanki.

Bir de 61 yazısının bu kadar kullanılması gereksiz.Bu takım bölgesel olduğu kadar Evrensel'de bir takım.

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ayrıca Arma'da simetri bozukluğu var sanki.

Bir de 61 yazısının bu kadar kullanılması gereksiz.Bu takım bölgesel olduğu kadar Evrensel'de bir takım.

Aynen katılıyorum. Arma ile sayıları ortalamak bu kadar zor mu?
                                61 belli kolleksiyon ürünlerinde kullanılmalı her tasarıma uyarlamaya çalışmak zorlama oluyor hele böyle bariz hatalarla.

Kollardan iki çizgi yerine şortlarımızdaki gibi tek çizgi kullanılabilirdi. Üç çizgi Adidas'ın olduğu için kullanılamıyor iki çizgi yerine tek çizgi veya kalın bir şerit olabilirdi.

Hayırlı olsun.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 07.12.2010, 10:46.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X