Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaslar bu atki satilikmi??? nerden bulabilirim?

Bügünkü macda birsinde vardi bu atki

tv den öyle gördüm

Yorum

• Sitede Şampiyonlar Ligi ürünleri görünmüyor ama iki tane yeni ürün gördüm:

Bunların tasarım olarak kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Kumaştan ziyade tasarım kalitesi şart.

Engin Baytar tişörtü?

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunların tasarım olarak kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Kumaştan ziyade tasarım kalitesi şart.
        Bence öyle düşünmeyin. Tasarımını beğendiğiniz ürünün kumaşının hiçbir şeye yaramadığını anladığınız an daha büyük bir yıkım oluyor. - Yaşadım, yıkıldım. -
        Kalitede birinden birini tercih etmek zorunda kalmamalıyız. Ürünlerde hem tasarım hem de kumaş kaliteli olmalı -artık- .
        TSira- Şükran
        "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Inter maçı için yapılan tişört pek hoş gelmedi bana, fiyatı kaç lira bilen var mı acaba ?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yukarıdaki Temel Reisli atkının korsan olduğu o kadar belli ki.

Kulübümüzün böyle bir argo kültürü yok, atkıdaki Trabzonspor logosu yanlış.
            Abi kusura bakma ama yaptıkları o beyaz tişörtü korsanlar bile üretmez o kadar kötü.

Temel Reisli atkı, bence alıp maçlarda açılacak bir atkıdır.
            Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• dikkat etdimde kötü ürün resmi görünce yorumların ardı arkası kesilmiyor ama cok güzel 3 ürün resmine kimse yorum yapmıyor lisanslı ürün kullanımında zayıfmıyız ne bana öyle geliyor
              nasıl bakarsan öyle görürsün
              neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
              ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• mesela şöyle bir ürün yapsalar diye düşünüyorum bu sene olimpiyatlarda kullanılan hamsi maskotu ürünler çıkarsalar çok güzel şeyler çıkacağına inanıyorum
                Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Sırf şampiyonlar ligi logolu diye bir çift eldiveni 39 liraya mağazaya koyan zihniyete kamyon çarpsın !
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    mesela şöyle bir ürün yapsalar diye düşünüyorum bu sene olimpiyatlarda kullanılan hamsi maskotu ürünler çıkarsalar çok güzel şeyler çıkacağına inanıyorum
                    Şu maskotun bir anahtarlığını bile yapmadılar, halbuki hiç zor değil, yolla Çin'e tasarımını onbinlerce yapsınlar yollasınlar.

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

iki satır halinde yazılması ismin çok kötü olmuş. bence bu da düzeltilmesi gereken bi hatadır.
                      sol alt tarafta bulunan koyu lacivert esofmanin komple fiyati ne kadar? bilen var mi?

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sol alt tarafta bulunan koyu lacivert esofmanin komple fiyati ne kadar? bilen var mi?
                        190 lira..

Yorum

• yok yok... yol yakinken bu ise taraftar olarak tepkimizi göstermemiz lazim. organize bir bicimde bu konununun üstüne gidelim...

bukadar amatör ve eski moda ürünlerle nasil ciro yapmayi düsünüyorlar acaba...

dogru ürün cikarsalar eminimki dünyanin parasini kazanirlar... taraftar sabirla bekliyor ama icraat yok...

ne yapsak arkadaslar?

afs abi yönetimi nasil etkileriz bu konuda mesela? sonucta bu konuyla ilgilenenleri taniyorsun yönetimden...

Yorum

• Twitterdan... "Buyuk bir aksilik cikmazsa TS Club yeni web sitesi bugun yayinda olacak"
                            Yeterki ONUR'suz
                            olmasın
                            aŞk
                            !

Yorum

• İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Twitterdan... "Buyuk bir aksilik cikmazsa TS Club yeni web sitesi bugun yayinda olacak"
                              Yeni sitenin bir ay içinde yayında olacağını tüm çekimlerin yeniden yapıldığını Trabzon'dayken yetkililerden duymuştum. Gecikebilir diye kimse ile paylaşmıyordum. Nevzat Aydın gibi internetin gücünü bilen yöneticinin bu konuyu çozmüş olmasını umuyoruz.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kesin bir aksilik çıkar !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X