Bunların tasarım olarak kalitesiz olduğunu düşünüyorum. Kumaştan ziyade tasarım kalitesi şart.
Bence öyle düşünmeyin. Tasarımını beğendiğiniz ürünün kumaşının hiçbir şeye yaramadığını anladığınız an daha büyük bir yıkım oluyor. - Yaşadım, yıkıldım. -
Kalitede birinden birini tercih etmek zorunda kalmamalıyız. Ürünlerde hem tasarım hem de kumaş kaliteli olmalı -artık- .
TSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
Yukarıdaki Temel Reisli atkının korsan olduğu o kadar belli ki.
Kulübümüzün böyle bir argo kültürü yok, atkıdaki Trabzonspor logosu yanlış.
Abi kusura bakma ama yaptıkları o beyaz tişörtü korsanlar bile üretmez o kadar kötü.
Temel Reisli atkı, bence alıp maçlarda açılacak bir atkıdır.
Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.
dikkat etdimde kötü ürün resmi görünce yorumların ardı arkası kesilmiyor ama cok güzel 3 ürün resmine kimse yorum yapmıyor lisanslı ürün kullanımında zayıfmıyız ne bana öyle geliyor
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
mesela şöyle bir ürün yapsalar diye düşünüyorum bu sene olimpiyatlarda kullanılan hamsi maskotu ürünler çıkarsalar çok güzel şeyler çıkacağına inanıyorum
mesela şöyle bir ürün yapsalar diye düşünüyorum bu sene olimpiyatlarda kullanılan hamsi maskotu ürünler çıkarsalar çok güzel şeyler çıkacağına inanıyorum
Şu maskotun bir anahtarlığını bile yapmadılar, halbuki hiç zor değil, yolla Çin'e tasarımını onbinlerce yapsınlar yollasınlar.
Twitterdan... "Buyuk bir aksilik cikmazsa TS Club yeni web sitesi bugun yayinda olacak"
Yeni sitenin bir ay içinde yayında olacağını tüm çekimlerin yeniden yapıldığını Trabzon'dayken yetkililerden duymuştum. Gecikebilir diye kimse ile paylaşmıyordum. Nevzat Aydın gibi internetin gücünü bilen yöneticinin bu konuyu çozmüş olmasını umuyoruz.
Yorum