Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• % 19'dan %67'ye İndirim var...

Foto: Kadir Yeter. 16.02.2013- TRABZON.

TEKRAR.
    En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 17.02.2013, 23:56.

Yorum

• İlk olarak Sinan Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sporcum.com'dan üsteki bordo antreman t-shirt'ünü ve beyaz victory formayı kargo dahil 80 liraya aldım biraz geç ulaştı ama olsun.
      Nasıl oldu o iş ?

Şu indirimi kaçırmamak gerek: http://www.markafoni.com/product/3475276/

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Nasıl oldu o iş ?

Şu indirimi kaçırmamak gerek: http://www.markafoni.com/product/3475276/
        Üye değilim müdür ürün ve fiyat ne ?
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Üye değilim müdür ürün ve fiyat ne ?
          Boşver onu şunu görünce onla ilgili tüm düşüncelerimi sıfırladım.

Yorum

• çok güzel fiyat politikamız var maalesef

Yorum

http://www.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MTIyMA==.aspx
              asdffsfasfgrgsdfg linke tıkladım bilgisayar mavi ekran verdi

Yorum

• Sporcum.com'da sabit Trabzonspor ürünleri var. 61 TL olan shortumuz 35 40 lira arası değişiyor. Aldım orijinal ürün TsClup poşetinde gönderiliyor hatta.

Tavsiye ederim.
                Beden konusunda sıkıntı var bir tek.
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

http://www.trabzonspor.com.tr/Urunle..._MTIyMA==.aspx
                  şöyle söyleyeyim 3-4 tane formam var 1 tane bile şortum yok niye? ne zaman görsem 50-60 lira üstü. Bir şorta o kadar para vereceğime 1 forma daha alırım...

ha daha düşük fiyatlar oldu ama o zamanda beden bulamadım bu da benim şanssızlığım.
                  TrabzonSpor

Yorum

• GS ye yapilmis olan Logo cok Hosuma gitti... Sporx.com Sayfasina girmeden Aslan Avda Nike Reklami geliyor... O Logo gibi bir Logomuz olsa T-Shirtlere basip satabiliriz... Ama bize kaliteli Ürünler Haram... Tipki kaliteli bir Sol Bek ve kaliteli bir Golcü gibi

Tepki olur diye buraya eklemedim o Logoyu... Sporx.com Sayfasina girebilir görmek isteyen... Bize böyle bir Logo yapabilecek bir Renkdasimiz varsa cok sevinirim... Bizimkisi Karadeniz Kaplani olabilir misal... Wallpaper da olabilir
                    “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      GS ye yapilmis olan Logo cok Hosuma gitti... Sporx.com Sayfasina girmeden Aslan Avda Nike Reklami geliyor... O Logo gibi bir Logomuz olsa T-Shirtlere basip satabiliriz... Ama bize kaliteli Ürünler Haram... Tipki kaliteli bir Sol Bek ve kaliteli bir Golcü gibi

Tepki olur diye buraya eklemedim o Logoyu... Sporx.com Sayfasina girebilir görmek isteyen... Bize böyle bir Logo yapabilecek bir Renkdasimiz varsa cok sevinirim... Bizimkisi Karadeniz Kaplani olabilir misal... Wallpaper da olabilir
                      Kıymetli renktaşım;

GS'ye yapılan logo estetik olabilir fakat bizim kaplan gibi bir sembolümüz yok, senin bahsettiğin karadeniz kaplanı hayal ürünü bir mahlukat. Yani biz kuşaklardır Karadeniz'de öyle bir hayvan görmedik, bilmiyoruz. Bize ait bir simge değil.

İlla ki bir vahşi hayvan olması gerekiyor mu bilmiyorum ama Karadeniz'de yırtıcı olarak yaban domuzu, çakal, tilki, yılan, vatos falan belki olabilir... Ama bence ihtiyaç yok.

Yıllardır sembol olarak Karadeniz Fırtınası dedik takımımıza...
                      Bence yeterli.

Ama ürünlerde kullanılacak güzel tasarım ve görsellere tabii ki "hayır" diyemem.

Tasarım başka şey, sembol edinmek, logo yapmak başka şey ama...
                      "Trabzonspor bir çember gibi,
                      her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                      - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kıymetli renktaşım;

GS'ye yapılan logo estetik olabilir fakat bizim kaplan gibi bir sembolümüz yok, senin bahsettiğin karadeniz kaplanı hayal ürünü bir mahlukat. Yani biz kuşaklardır Karadeniz'de öyle bir hayvan görmedik, bilmiyoruz. Bize ait bir simge değil.

İlla ki bir vahşi hayvan olması gerekiyor mu bilmiyorum ama Karadeniz'de yırtıcı olarak yaban domuzu, çakal, tilki, yılan, vatos falan belki olabilir... Ama bence ihtiyaç yok.

Yıllardır sembol olarak Karadeniz Fırtınası dedik takımımıza...
                        Bence yeterli.

Ama ürünlerde kullanılacak güzel tasarım ve görsellere tabii ki "hayır" diyemem.

Tasarım başka şey, sembol edinmek, logo yapmak başka şey ama...
                        Vahsi Hayvan olmasi gerekmiyor tabi... Firtina harika olur... Sembol edinmekten bahsetmiyorum zaten Benim demek istedigim su - Bizede (daha) güzel Tasarimlar lazim artik...

Burda epey Tasarim paylasiliyor... Burdaki cogu Tasarim hatta neredeyse tamami bizim TS Clup' ta satilan Ürünlerden daha güzel...

Üretilmesi zor Ürünlermi peki? Bence degil...

Özel Tasarim diyince bizim Yönetim hemen Para' dan Söz ediyor... Yok söyle pahali olur yok böyle pahali olur... Sanki suanki Ürünler cok ucuzmus gibi...

Atlet gibi bir Ürüne uyduruktan bir Baski yapiliyor... Sonrada vay Efendim Taraftar destek olmuyorda söylede böylede...

Eminim neredeyse hepimiz TS Logosu olan bir Cuval bile giyeriz... Cünkü o Armaya ve Renklere hayraniz... Ama Taraftar olarak Insan yinede daha güzel Seyler bekliyor... Benim anlatmak istedigim bu...
                        “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• TSCLUB yine logo degistirmis..

Baslicam bunlarin yapacagi ise..

Canlari sikildikca logo degistir, ama hizmet, ürün kalitesi ve cesitliligi 0 (Sifir)

Yorum

• Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• TS Club Stad kalearkası mağazası, maç saatine 2-3 saat kala, dıştan montajlı iki adet hoparlösu ile her maç öncesi müzik yayını yapıyor... şenlik ve heyecan veriyor... çokiyi.

Mağaza yetkililerine bir önerim var:

Trabzon'da, kemençe sanatçısı çok sayıda usta ve yetişkin var...

Her maç öncesi ve maç saatine 1-2 Saat kala başlaması ve 30 dakika kala naklen yayının sonlandırılması(seyirci o saattte tribündeki yerini almıştır),

Sanatçının, emek hakkı karşılığında bir takım Trabzonspor eşofmanı taltif(ödül) edilmesi,

Sanatçı, vitrinin en sağında oturtularak ve isteğine bağlı olarak Trabzonspor kıyâfetleri içinde gönüllü görevini yapması,

Mağaza önünde maç öncesi dev bir horon halkası oluşturabileciğini tahmin edebilirsiniz... hattâ, trafik akışına bile zarar verebileceğini.

TS Club Stad kalearkası mağazası, telif hakları sebebi ile istediği müziği yayınlayamaması, çevrede ses kirliliği oluşturduğu düşüncesine kapılarak(her maç öncesi kur- kaldır aynı çorba) bu önerimin buradan, Sayın Trabzonspor yöneticilerine Karadeniz usûlü ve her maç öncesi şenlik oluşturacak düşüncemi paylaştım.

Fikrimi, alan da sağolsun... almayan da...

Kadir Yeter.
                              27 ŞUBAT 2013 Çarşamba, saat:16.38- TRABZON.
                              En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 27.02.2013, 20:12.

Yorum

• Büyük kulüplerde önemli zaferler sonrası klasik hale gelen ve aynı zamanda kulübe ekonomik katkı özelliği de taşıyan “tişört” modası, Fenerbahçe maçının ardından da devam etti.

Aynı olay için bizimkilere tişört yapın denseydi, beyaz bir atlet üstüne düz bir şekilde 3-2 yazılırdı sadece (:
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X