Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uzun Kollu Formaların satışını acilen taleb ediyoruz...

Tutupta bize aralık ayında dayamaya kalkmasınlar uzun kolluları..

Şimdiden raflarda bulalım...!
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• 20 Temmuz'a kadar kombine alan taraftarlar arasında yapılacak çekilişle 4 otomobil, 10 motosiklet, 20 plazma TV, 20 bisiklet ve daha birçok hediye dağıtılacak.

Kombine alan olmayınca kampanyaya başlamışlar..
      50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        20 Temmuz'a kadar kombine alan taraftarlar arasında yapılacak çekilişle 4 otomobil, 10 motosiklet, 20 plazma TV, 20 bisiklet ve daha birçok hediye dağıtılacak.

Kombine alan olmayınca kampanyaya başlamışlar..
        Bana bu şansla hiç bişe çıkmaz...
        Hamiş

Yorum

• bugüne kadar alanlar dahilmi acaba
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• yeni oto yastıklar cıkmış nakulş fiyat ve güzel bi bakın
            nasıl bakarsan öyle görürsün
            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Trabzonsporun mayosu var mı?

Yorum

• şu quiksilverın yüzme şortları gibi bişiler yapsınlar.. 70 80 lira onlara vereceğimize kulübe verelim..

az vizyon..
                Hadi eyvallah..

Yorum

• Defilede bir mankenin üzerinde Alanzinho t-shirt ü vardı. Ts Club sitesinde bulamadım onu satışa sunulmadı mı?

Yorum

• En alttaki 10 TL, diğerleri 15 TL
                    50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• Bizim Cruze alalım bi tane
                      Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak merve_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Defilede bir mankenin üzerinde Alanzinho t-shirt ü vardı. Ts Club sitesinde bulamadım onu satışa sunulmadı mı?

Aynen . Ts club'ın sitesini bırak ben kendinde de bulamadım. 2 Ts club'a gittim yoktu. Kaç taneye daha gideyim? Komik olan da şu ; adama "Alanzinho ve Onur tshırtleri geldi mi?" dedim. Adamın suratında "o ne be öyle bir tshırt mü var?" ifadesi gördüm. Yok cnm dedim kendi kendime haberi vardır. Ama adam ne dese beğenirsiniz. Öyle bir tshırt mü yaptılar?
                        En son Mirva tarafından düzenlendi; 02.07.2010, 19:56.
                        # 10 Umut Bulut !

Yorum

• ya niye kaleci forması satılmaz anlamış değilim
                          görünüş olarak yeni formalarda fark yok gibi gelsede
                          1- çubuklu formalar müthiş olmuş çubuklar incelmiş kol kesimi daralmış ve kol bitimi kat yeri çok güzel olmuş
                          2- parçalı formalarda ki bence kötü olan yaka kalkmış

çubuklu forması olmayıpta bir çubuklum olsun diye düşünen varsa kesinlikle yeni çıkan çubukluyu kaçırmasın,
                          ben haftaya parçalı alıcam inşallah 2 adet çubuklum var hiç parçalım olmadı yaka kalkmışken parçalı almanın tam zamanı
                          UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak Mirva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aynen . Ts club'ın sitesini bırak ben kendinde de bulamadım. 2 Ts club'a gittim yoktu. Kaç taneye daha gideyim? Komik olan da şu ; adama "Alanzinho ve Onur tshırtleri geldi mi?" dedim. Adamın suratında "o ne be öyle bir tshırt mü var?" ifadesi gördüm. Yok cnm dedim kendi kendime haberi vardır. Ama adam ne dese beğenirsiniz. Öyle bir tshırt mü yaptılar?
                            aynı soruyu tsclup taki bayana sordum yakında gelirler dedi.
                            TRABZONSPOR
                            Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                            Mesut Keleş (19)

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bugüne kadar alanlar dahilmi acaba
                              Dahil...
                              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• taç tek kişilik trabzonspor nevresim takımı kampanya var yastık hediyeli 55 tl.
                                hatırladığım kadar ile 89 tl idi. tüm TÜRKİYE genelindeki taç mağazalarında var ve 31 temmuza kadar geçerli.
                                bilginiz olsun
                                BMN KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim