Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aldığım ürün bu işte ben beğendim.
    Vay arkadaş buna bayıLdım
    Hemen siparişi veriyorum siteden

Yorum

• Harika harika
      Resmi siteye bi bakıyım,çocuklara almak lazım en kısa sürede,dizaynı,yazısı,logosu 10 numaraymış.

Ben mi bulamadım yok mu,can lar bi yardımcı olun size zahmet.
      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 02.12.2010, 10:29.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Çocuk kıyafetleri bana kalitesiz gibi geliyor. Göze hitap etmiyor. Bşr son eşofman takımı kırmızı-siyahlı niye yapmışlar anlamadım.

Yorum

• Taraftar Kart artık TS Club'larda satılmayacakmış.Biletix'te satış devam ediyor mu?Bilgisi olann??

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Taraftar Kart artık TS Club'larda satılmayacakmış.Biletix'te satış devam ediyor mu?Bilgisi olann??
            var biletix'in ana sayfasının en alttında Trabzonspor Kart yazıyor

Yorum

• İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              var biletix'in ana sayfasının en alttında Trabzonspor Kart yazıyor
              Ts Club'da artık direk Trabzon'la bağlantı kurulup alınabileceği söylenmişti o yüzden sordum.Teşekkürler bilgi için.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak yakupoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kısa kollu ürünlerin şu an çıkıyo olması akıl alır şey değil !!

Şu üründe beden olayı nasıl ? Genelde L beden bana oluyor, ama bazen kalıplar dar oluyor. Bilgisi olan var mı ?

Yorum

• Bir atkıyla bir bere sipariş ettim,atkı iyi de ts club tan aldığım hiçbir bere kafama oturmadı,sadece benim değil çevremdeki kimseye olmadı.Küçük çocuk bereleri yapmışlar millete satıyorlar ayıp ya.
                  Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• efsane forma siparis ettim bir kac ay once. siteki farkli gelen farkli.. ya gonderecegin malin fotografini koy onu sat , yada elinde yoksa satma.., kulub para kazansin diye her firsatta urun alan insanlari da enayi yerine koyma ey TS Club yetkilileri.
                    En son ESER tarafından düzenlendi; 15.02.2011, 22:14.

Yorum

• Efsane forman hayırlı olsun Eser. Satış sitesindeki ile senin aldığın formanın ne gibi farkı var merak ettim.

Aynı üründen benim de var ve gayet memnunum.

Renkler ise seni rahatsız eden, renkler efsane formanın giyildiği yıllardaki renk ile birebir aynı. Resmi sitede ve BMN'de bu formanın eski futbolcuların üzerinde olmak üzere pek çok fotoğrafı yayınlandı.

Satış sitemizdeki ürün fotoğrafları gerçek anlamda profesyonel çekimler olmadığı için renk farkı olabiliyor. Formaların ve ürünlerin farklı açılardan çekilmiş daha kaliteli fotoğraflarının olması hepimizin ortak isteği.

Forma %100 pamuk zira o yıllarda forma kumaşları bu şekildeydi.
                      Kendi adıma formadan memnunum, forma olarak değil günlük ( şu anda da üzerimde ) kullanılabilecek güzel bir ürün.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 04.12.2010, 17:03.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Ben anlamadım.

İki resimi de açtım baktım , fark göremedim.

Efsane formayı yakından görmüş biri olarak.

Size hatalı ürün yollandığını düşünmüyorum
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Efsane forman hayırlı olsun Eser. Satış sitesindeki ile senin aldığın formanın ne gibi farkı var merak ettim.

Aynı üründen benim de var ve gayet memnunum.

Renkler ise seni rahatsız eden, renkler efsane formanın giyildiği yıllardaki renk ile birebir aynı. Resmi sitede ve BMN'de bu formanın eski futbolcuların üzerinde olmak üzere pek çok fotoğrafı yayınlandı.

Satış sitemizdeki ürün fotoğrafları gerçek anlamda profesyonel çekimler olmadığı için renk farkı olabiliyor. Formaların ve ürünlerin farklı açılardan çekilmiş daha kaliteli fotoğraflarının olması hepimizin ortak isteği.

Forma %100 pamuk zira o yıllarda forma kumaşları bu şekildeydi.
                          Kendi adıma formadan memnunum, forma olarak değil günlük ( şu anda da üzerimde ) kullanılabilecek güzel bir ürün.
                          İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben anlamadım.

Sanırım çubukların yerlerinden bahsediyor Eser abi. O da galiba bedene göre değişiyordu ?
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben anlamadım.

bir tane serit eksik

Yorum

• Bendekinde şeritlerin ortalanmasında bir sorun yok. Şu ana kadar da ilk kez bu forma ile ilgili bir şikayete rastladım.

Formaya o gözle bakmamıştım. Satın aldığınız herhangi bir ürün, hatalı ise geri gönderip, değiştirme şansınız her zaman var. Niye geri yollamadınız ki.

Ürünlerin üretimini TS Club yapmıyor sonuçta. Üretici hatalı ise TS Club ve üretici yenisi ile değiştirmek zorunda. Keşke ürünler kontrol edilse diyeceğim ama kendi lisanslı ürününde yanlış logo kullanan bir kulübümüz olduğu gerçeğini unutmayın. Taraftarın ısrarları ile birşeyler değişme yoluna girdi gibi ama alınacak daha çok yol var.

Orada çalışan insanlar iyi niyetle çalışıyor ve uygun dille derdinizi anlattığınızda sizlere yardımcı oluyorlar.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 04.12.2010, 17:29.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Umut'un Trabzonspor forması altında attığı 61 gol, röportajları ile birlikte cd haline getirilebilir ve satışa çıkarılabilir. Cd alanlardan birisi çekilişle belirlenip Umut'la buluşturulabilir
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim