Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    nike sadece kendi nike mağazalarını görür boynerde varmıki forma haberim yok ama isim yazdırırsın heralde
    İstinye Park Boyner'de görmüştüm 1 ay önce hala vardır diye tahmin ediyorum.

Yorum

• Bence TRABZONSPORUMUZUN Asilliğini Temsil Eden En Güzel Forma Her Sene Bordo Mavi Formaları Alırım Diğer Formalar Nedense Hiç Hoşuma Gitmez...! Bordo-Mavi TRABZONUN Simgesidir
      Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Akçaabatta da açıldı..gittim güzel olmuş.ama nedense sebat ürünlerinin satılmasına izin vermemişler..ilk bakışta mantıklı gelebilir ama sebatın hali ortada bir kenarda da iki parça birşey satılsa ne zararı olabilir ki? Akçaabat nufusuyla trabzonun en büyük ilçesi ve maçlara da en çok ilgi gösteren ilçesi aynı zamanda..inş şu işi tatlıya baglarlar..
        1461!

Yorum

• Evet Bencede Kötü Olmuş
          En son 61ölümüne61ts61 tarafından düzenlendi; 07.05.2011, 22:47.

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            stat elime geligi

kutulu

Shot at 2011-05-04

Shot at 2011-05-04

Shot at 2011-05-04

kuş bakışı

Shot at 2011-05-04

okadar kaliteli değil gsstore deki alisamiyen maketi yanında sönük ama oda 70 lira keşke buda 70 olsa ama ilaç olsa
            Ebatları Çok Küçükmüş,Biraz Soğudum Açıkçası

Yorum

• Gene Tsclub gene kalitesiz ürün yeter artık yap 90 lira şu ürünü kaliteli yıllarca dursun evimizde bu makette gözüme çarpan stadyumumuzun çöplükten farkının olmadığı hiçbirtarafı aynı boyutlarda değil acilen akyazıya geçilmesi gerek şampiyonlar ligi böyle bir stadda oynanmaz seyirci desteği ile olimpiyatta oynayacağız inşallah...

En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 08.05.2011, 12:12.
              Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gene Tsclub gene kalitesiz ürün yeter artık yap 90 lira şu ürünü kaliteli yıllarca dursun evimizde bu makette gözüme çarpan stadyumumuzun çöplükten farkının olmadığı hiçbirtarafı aynı boyutlarda değil acilen akyazıya geçilmesi gerek şampiyonlar ligi böyle bir stadda oynanmaz seyirci desteği ile olimpiyatta oynayacağız inşallah...

dostum bu stat bide samiyen ama gerçekten küçük değil tam olması gerektiği gibi
                En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 08.05.2011, 12:12.
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• En : 16
                  Boy : 19
                  Yükseklik : 5
                  Garanti Süresi : 1 Ay
                  Yurt Dışına Satış : Var
                  Eklenme Tarihi : 19 Ocak 2011 Çarşamba

işte gsstore deki stat fiyatı 70 tl
                  Allah aşkına aynı kalitede üretilse boyda hemen hemen aynı buna hanginiz 70 tl verir
                  7.5 tl olsun diyen arkadaşlar var
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Koskoca İstanbul'da 1 tane çubuklu forma bulamadım. Yenilerini çıkmasına az bir süre kalmış cart curt.
                    Yani 3 hafta sonra şampiyon olsak bu adamların elinde satacak formaları yok.
                    Böyle bir dönemde şampiyonluğa uzun süre sonra bu kadar yaklaşmışken elde çubuklu forma olmamasını kimse açıklayamaz.
                    En son Burak TOSUN tarafından düzenlendi; 08.05.2011, 18:55.

Yorum

• Şu stada o kadar para verilmez.. Sömürmeye devam..

Yorum

• Hatırlarsanız geçen hafta sizden atkı için bilgi almıştım. Atkıyı almamın da çok büyük katkınız var. Sipariş verdim ve bu sabah kargo ile elime ulaştı.

Sizlere atkının fotoğraflarını aktarıyorum ve benim gibi bu atkıyı beğenenlere almalarını şiddetle destekliyorum ve öneriyorum. Çok güzel çok kaliteli. Alırken bu kadarını inanın beklemiyordum.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Profesyonel fotoğrafçı mısın ? şu fotoğraflar TS Club'un sitesinde atkının sipariş alanına konsun 2'ye 3'e katlanır satış.. Pazarlamanın önemini kavramalı TS Club çalışanları..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Profesyonel fotoğrafçı mısın ? şu fotoğraflar TS Club'un sitesinde atkının sipariş alanına konsun 2'ye 3'e katlanır satış.. Pazarlamanın önemini kavramalı TS Club çalışanları..
                            Hayır değilim. Düşünüyorum ama.

Teşekkürler.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Bir ay önce atkı almıştım bunu görmemişim, inşallah bulup alırım.
                              Resimleri paylaştığınız için teşekkürler, gerçekten çok güzel görünüyor.
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Semra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bir ay önce atkı almıştım bunu görmemişim, inşallah bulup alırım.
                                Resimleri paylaştığınız için teşekkürler, gerçekten çok güzel görünüyor.
                                Ben bunu daha önceden alacaktım ama kalmamıştı. Sonradan da almayasım geldi ama aldım ve gerçekten çok güzel. Benim hoşuma gitti. Sade ve şık duruyor.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim