Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadro bır nevı bastan sona yenılenmıs durumda
    Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Can'ın kalmasını isterdim...
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Umut Tınay'da mı gidiyor?
        Şu adamı bir izleyemedim.
        Ogün gitmese ya.Basketle pek bir ilgim yoktur ama onu çok beğenmiştim.
        Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• bu sene takım çok iyi olacak gibi görünüyo. bide aliağaya haciz gelmiş diye duydum.
          ismail abi bide volkan'ı merak ettim haberin var mı ondan? haber vereblrsen sevnrm abi.

Yorum

• Bu sene kadro korunup bazı basketbolcularla yollarımızı ayırıp 3-4 yeni takviyeyle takımı yenileyebilirdik...İnşallah yeni transferler iyi çıkarda gidenleri aramayız...
            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak alperts. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu sene takım çok iyi olacak gibi görünüyo. bide aliağaya haciz gelmiş diye duydum.
              ismail abi bide volkan'ı merak ettim haberin var mı ondan? haber vereblrsen sevnrm abi.
              Volkanı merak ettim derken,takımda kalıp kalmıyacağını soruyorsan eğer Volkan bizimledir merak etme
              Kendiside Trabzonspor hayranıdır,bu takımdan kolay kolay bir yere gitmez,bırakmayızda.
              Bu arada KTÜ öğrencisidir
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,
              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• onu merak etmiştm abi saol bilmyodm burda okudğnu

Yorum

• İlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kendiside Trabzonspor hayranıdır,
                  hehe emin misin İsmail,İnönü'de kapalı üstten kombinesi vardır her sene..ayrıca trabzon'da 2-1 kaybettigimiz beşiktaş maçını da can özcan'la beraber içi kan ağlayarak izlemiştir (sevinemedik diye ağladılar tabii ki)
                  tabii bunlar işin espri kısmı,volkan ciddi anlamda spor ahlakı çok yüksek olan bir oyuncumuz inşallah daha uzun yıllar takımımıza hizmet eder..

ilginç bir başka konuda yeni transferimiz ramazan öksüz'ün doğum yeri rize,acaba futbolda hangi takımı tutuyordur,yoksa her rize'linin tuttugu takımı mı ,neyse onemli değil bizim formanın hakkını versin de gerisi onemli değil (simdilik)
                  çok eğlenceli gececek bu sezon coook

Yorum

• İlk olarak bench tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hehe emin misin İsmail,İnönü'de kapalı üstten kombinesi vardır her sene..ayrıca trabzon'da 2-1 kaybettigimiz beşiktaş maçını da can özcan'la beraber içi kan ağlayarak izlemiştir (sevinemedik diye ağladılar tabii ki)
                    tabii bunlar işin espri kısmı,volkan ciddi anlamda spor ahlakı çok yüksek olan bir oyuncumuz inşallah daha uzun yıllar takımımıza hizmet eder..

ilginç bir başka konuda yeni transferimiz ramazan öksüz'ün doğum yeri rize,acaba futbolda hangi takımı tutuyordur,yoksa her rize'linin tuttugu takımı mı ,neyse onemli değil bizim formanın hakkını versin de gerisi onemli değil (simdilik)
                    çok eğlenceli gececek bu sezon coook
                    Valla ben onu yetiştiren hocasının yalancısıyım,

Ama eğerki Trabzonspordan ekmek yiyorda inönüde kombinesi varsa gelsin Trabzona ben sorarım ona

Bu arada Ramazan Öksüzü çıkaramadım ?
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Bu arada farkında olmadan güzel bir noktaya temas ettik.

Biz ; bir efesin veya bir banvitin kadar olmasa bile bunlara yakın bir org şeklini bu şubeye oturtamadığımız ve altyapımızdan A takımımıza oyuncu sokamadığımız müddetçe çok daha fenerliyi,bjk liyi,gs liyi oynatırız bu takımda,onlarda birinci sene zoraki maddi imkanlar ölçüsünde oynarlar,birdahaki sene ise aldıklarının iki katını isteyip başka takıma giderler,yada bize tepeden bakıp artislik yaparlar.

Bu kural maalesef yıllarcada devam edecektir.

Acı ama gerçek.
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Hocamız biten sezonda radyo da yaptığı açıklamada çeşitli sebeplerden bu sene (biten sene) altyapida ilerleme saglayamadikalrini ancak onumuzdeki sezon bu konuyu mutlaka halledecekleriyle ilgili bir konusmasi olmustu,sanırım aynı tas aynı hamam devam edecek.1.ligde kalıcı olan kuluplerın mutlaka ama mutla eni konu duzgun elle tututlur bir altyapıları vardır ve olmalıdır da .Sanırım biz de yapılmak istenen aliaga gibi kepez gibi ya da konya selcuk gibi 1 ligde boy gosterip asagiyi yanı altyapiyi bos birakmak seklinde bir politika.yonetim yukarisi icin saglam bir cati kurmaya calişiyor ama sanırım temellerde sorun var..tabii temelimiz varsa...

Yorum

• hocamız şuan akdeniz oyunlarında B milli takımın hocası trt 3 te maç italyaya karşı oynuyoruz bronz mücadelesi veriyoruz farklı öndeyiz

Yorum

• Anladığım kadarıyla kadro bir hayli degişiyor...
                            I am titanium

Yorum

• altyapılarda trabzon lu ve trabzonspor lu basketbolcular yetiştirmeliyiz,çevre illerden destek almalıyız. yoksa işimiz zor.

Yorum

• yeni yönetimde saner ayar yok ne olcak

Basketbol Şubesi Sorumlusu Saner Ayar, şampiyon bir kadro kurmak için çalıştıklarını belirterek, “Bu sezon Beko Basketbol Ligi’ne gireceğiz” dedi.

Şampiyon Kadro

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi’ne çıkmayı kıl payı kaçıran Trabzonspor Basketbol takımı bu yıl şampiyonluk için elini çabuk tutuyor. Bu anlamda Volkan İncekara, Burak Yönder ve Kerem Öztoprak dışında Amerikalılar da dahil tüm oyuncuları gönderen Bordo-Mavili ekip Bornova`dan Fırat Aydemir, Aliağa`dan Hakan Yapar, Konya Selçuk`tan İlker Türel, Türk Telekom`dan Melih Kabakçı, İTÜ’den Orçun Tunca ve Tofaş’tan Hadi Özdemir ile anlaştı.

İmzalar Trabzon’da

Trabzonspor Basketbol Şubesi Sorumlusu ve Başkan Yardımcısı Saner Ayar, şampiyon bir Trabzonspor kadrosu yaratmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Gelecek sezon herkes müthiş bir Trabzonspor izleyecek. Anlaştığımız oyuncuları Trabzon’a getireceğiz ve imzaları attıracağız. Hedefimiz Beko Basketbol Ligi’ne yükselmek” dedi. Bu arada geçen yılın başarılı oyuncusu Ogün, Beko Basketbol Liginde oynamak isteğini belirterek takımdan ayrıldı.
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X