Nerde yapılcak peki yeni salon ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Salon Pelitlide yapılıyor.İlk olarak lazangel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerde yapılcak peki yeni salon ?
Yorum
-
maçların en fazla 100-200 kişiye oynanacağı bir yere. sanırım salon şehirden uzağa taşınınca maçlara liselerden falan otobüslerle "seyirci" taşırlar.İlk olarak lazangel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerde yapılcak peki yeni salon ?
şehir planlamacılığı diye bir meslek var, ama ne hikmetse herhangi yeni bir binada, spor salonunda, stadyumda... çözüm hep "şehir dışına yapılsın" şeklinde oluyor. hani bu sadece buraya özgü bir durum değil, tüm ülkemizde böyle. şehrin içine bir spor kompleksi yapmak neden bu kadar "planlanamaz" bir şey anlamıyorum.Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
Çünkü şehir içine Avm yapmak daha karlı bir iş insanlara göre ne yazık ki Çetinİlk olarak Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçların en fazla 100-200 kişiye oynanacağı bir yere. sanırım salon şehirden uzağa taşınınca maçlara liselerden falan otobüslerle "seyirci" taşırlar.
şehir planlamacılığı diye bir meslek var, ama ne hikmetse herhangi yeni bir binada, spor salonunda, stadyumda... çözüm hep "şehir dışına yapılsın" şeklinde oluyor. hani bu sadece buraya özgü bir durum değil, tüm ülkemizde böyle. şehrin içine bir spor kompleksi yapmak neden bu kadar "planlanamaz" bir şey anlamıyorum.
Yorum
-
zaten ne hikmetse her zaman "sermayenin" iin içine girdiği şeyler, sorunsuz, çevreyle uyumlu, yarınların projesi olurken; insanların kişisel gelişimine katkı verebilecek şeyler hep sorunlu oluyor. ah iyi şeyler para bassa da "uyumlu" olsa. zor sanırım
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
YÖNETİM İLE SORUNUMUZ YOK
Şener "Devam edin" dedi
12 Kasım 2009 / 17:30
Hekimoğlu, Basketbolda çıtayı yükseltmenin kaçınılmaz olduğunu söyledi.
Trabzonspor Basketbol Takımı Başkan Yardımcısı Celil Hekimoğlu, Trabzon'da futboldan sonra basketbolun 2. branş haline geldiğini ve bundan sonra çıtanın daha da yükselmesinin artık kaçınılmaz olduğunu söyledi.
Trabzon'da Sancak Plaza'da kulüp binasında gerçekleştirilen toplantıya Hekimoğlu'nun yanı sıra yöneticiler Ceyhun Eskici ve Ahmet Sarı da katıldılar.
Celil Hekimoğlu, her fırsatla dile getirdikleri gibi hedeflerini Beko 1. Ligi olduğunu belirtereK, �İlk 4 maçımızı kazandık. Bu maçlar arasında Beykoz'u yendik ki bana göre Beko Ligi'nin en iddialı takımlarından biriydiler. Şimdi önümüzde çok dana zor bir maç var. Selçuk Üniversitesi en önemli maçımız. Ben diyorum ki basketbol severler saat 16.00'da 19 Mayıs Kapalı Spor Salonu'na 19.00'da da Hami'nin maçına Avni Aker'e gelsinler� dedi.
ŞENER 'DEVAM EDİN' DEDİ
Sözlerinde kamuoyunda bir takım yanlış anlaşılmalar olduğunu ifade eden Hekimoğlu, �Kombine bilet uygulaması yaptık. 150 bin TL kasamıza girdi. Bizim başka hiçbir gelirimiz yok. 2 trilyona kadro yaptık. 150 bin TL'ye ihtiyaçları mı var dendi. Yanlış. Kısıtlı imkanları olan bur takımın para girdisine tabiî ki ihtiyacı vardır. Kombinelerde biraz sıkıntı oldu, o sorun da çözülecek. Trabzonspor Kulüp yönetimiyle hiçbir sorunu olmadığını anlatan HekimoğlU, �Sayın başkanımız Sadri Şener basketbol kulübünün devam etmesini istedi. Onlar bize manevi olarak destek oluyorlar. Bu takım Beko Ligi'ne çıkarsa imkanları genişleyecek. Trabzonspor isterse yönetimi alabilir. Biz burada fahri de olsa görev yaparız� şeklinde konuştu.
Umut Tınay ile anlaştıklarını kulüple hiçbir sorunu olmadığını belirten Hekimoğlu sözlerinde Trabzon Belediyesi'ne, Gençlik Spor il Müdürü Şerif Özgür'e ve KTÜ Rektörü İbrahim Özen'e çok teşekkür etti.
Trabzonspor futbol takımının son maçlarda kötü gittiğini ancak toparlanacağına inandığını söyleyen Celil Hakimoğlu, önemli olanın böyle zamanlarda takıma yönetime destek olunması gerektiğini ifade etti.
ARKADAŞLIK ÜST DÜZEYDE
Trabzonspor Basketbol Takımı Yöneticisi Ceyhun Eskici de yaptığı açıklamada takımın işleyişiyle ilgili olarak: �Gerçekten çok iyi bir kadroyu bir araya getirdik. Sporcular Trabzon'da huzurlular. Arkadaşlarımızdan 3'ü evli. Çoğu zaman yemeklerini beraber yemekteler. İyi bir antrenörümüz var. Bazı maçlarda sıkıntı yaşadığımız oluyor. Ancak gittikçe üstüne koyuyoruz. Bu ligde ilk 8'e girerek Play-Off'lara kalacağız. Esas hedefimiz Play-Off'lardır. Beko Ligi'ne bu yıl çıkacağımızı düşünüyorum. Gerçek performansımız bu anlamda Play-Off maçlarında ortaya çıkacaktır. Umut Tınay da bu süre içinde hazır olacak. Onun da bize çok katkı sağlayacağına inanıyoruz.� ifadelerini kullandı.
haber61.net
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
hayır Trabzon sanırım şu ülkedeki en saçma ulaşım ağıyla sarılmış şehirdir. beşirli'den havalimanı'na tek vasıtayla gidemiyorsun, dolmuşçular sayesinde ulaşım öyle garip bir halde. ne kadar tepkisiz bir halkız, "müşteri yok" diye belediyeler bile ulaşımı saçma bir şekilde hallediyor. yani bir şehir düşünün her toplu taşıma aracı tek bir merkeze gidiyor. bunu bu başlıkta yazmamın sebebi pelitli'ye yapılacak bir salona meydanın batı tarafından oturan bir vatandaş nasıl "kolaylıkla" gidecek? denilebilir ki işte önce hedef beko falan, doğrudur öncelikli hedef o ama altyapıyı yaparken düzgün yapmak zor mu? yani salon varken teknik kadro yok genç nesilleri yetiştirmek için, sonra salon yapılacak orda yetiştirecek genç nesil olmayacak. biz hep fıkralarda yaşamak zorunda mıyız?
Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor
Yorum
-
Pelitli belediye başkanı aktif ileri görüşlü bir insan GSGM'nün yeni salon için arazi aradığını duyar duymaz teklif götürmüş gelin burda yapın diye bu öneri kabul görmüş ve salonun Pelitli'de yapımına karar verilmiş.Pelitli için bir kentsel dönüşüm projesi var Havaalanının hemen karşısında olduğu için kötü bir görüntü oluşturan binalar yıkılacak.Trabzon'un doğusunun gelişmesi için ilk adım Pelitli'nin şehir ile bütünleşmesinden geçiyor.Bu bakımdan Salon'un burada yapılması bence faydalıdır.
Nasıl Akyazı'ya yapılacak tesislerin şehrin gelişimine katkı sağlayanacığını söylüyorsak Pelitli'nin merkez ile bütünleşmesi de şehir merkezinin genişlemesine katkı sağlayacaktır.Pelitli uzak bir yer değil ama şehrin batısından tek vasıta ile gidilememesi can sıkıcı.Maç günleri belediyenin organizasyonu ile taraftarlar salona taşınabilir.Bu salonun boş ve atıl kalacağını sanmıyorum.En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 13.11.2009, 00:53.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
KUTADGU
Ankara'nın en iyi spor salonlarından birisi olan Aski Spor Salonu'da şehrin çok uzağında.
Hatta Trabzon Merkez'in Pelitli'ye uzaklığından daha uzakta.
Benim gönlümden de geçen şehir içerisine muntazam büyüklükte ve bir çok branşı kapsayacak şekilde bir spor salonu yapılmasıdır.
Ancak şartlar zorlanıyor ve bu gerçekleşmiyorsa Pelitli'de o kadar uzak bir yer değil diye düşünüyorum.
Yorum
-
şartlar? denizi doldur akyazı'yı yap, uzağa git pelitli'yi yap, sonra şehrin göbeğine de alışveriş merkezini kondur, "en yararlısı o çünkü"
ankara'yı bilmiyorum aski'ye ulaşım nasıldır diye falan ama, diyorum ya pelitli'ye gidebilmek için meydana gidip ordan dolmuşa binmek lazım ve Trabzon'da ulaşım ne kadar pahalı herkes biliyor.
sorun bakış açısı, zeitgeist misali kim ne için ne kadar içinde olarak yaşadığını düşünüyor?
Yorum
-
Taraftar Etkisi 15 Kasım 2009 14:51:46
“Trabzonspor” isminin ve marka değerinin ne denli önemli olduğunun bir gözlemiydi Selçuk maçı.
Futbol takımımız da yıllardır yaşadığımız acıların dışa vuruşu.
Başarıya aç olan Trabzonspor taraftarlarının; BBL hedefine kilitlenen takımlarını sahiplenen heyecanlı, umutlu ve geleceği parlak olan “basketbol” ismini verdiğimiz kendi evladını bağrına basan sıcaklığıyla “kusura bakmayın bu maç benim, kimseye vermem” diyerek rakip üzerinde müthiş baskı kurarak büyüklüğünü ve markasına olan sevgisinin tescili gibiydi Selçuk maçı.
Ne mutlu sana Fırat Aydemir. Ne mutlu ki, BBL de oynayabilecekken, BBL’yi elinin tersiyle itip aynı paraya “ben taraftarın coşkusunu bildiğimden Trabzonspor’u tercih ediyorum” diyebilecek kadar “bizden biri” olabildiğin için.
Gerçi dün salonun dolmasında her ne kadar Ümit Milli maçın ve maçtan sonra görüştüğüm gurup liderlerinin “abi artık bizler de salondayız” diyecek kadar taraftar guruplarının gelmesine vesile olan sabah kahvaltısının etkisi olsa da, bu şehir basketbolu sahiplenmiştir.
Selçuk maçında ilkleri de yaşamaya başladık. Işık sisteminden, görsel şovlara kadar yapılan her çalışmanın arkasında ciddi bir emek olduğu anlaşılıyor.Eksikler yok mu, tabii ki var.Örneğin, lacivert beyaz formalara yapılan “çakma” bordo şeritler, mikrofon elinde sahada dolaşıp antipati toplayan sunucu gibi.Ama güzellikler fazla olunca eksiklikler arka planda kalmaya devam edecektir.
Dünkü maçın bir önemli noktası da bence şeref tribününde ki ciddi kalabalıkdı.Özellikle Mehmet Atalay’ın Trabzonda ki basketbol sevgisini yerinde tespit edebilmesi önemli idi.Ayrıca Hayrettin beyin de protokolde yerini alması, Futbol ve Basketbol kulübü adına önemli bir gelişme.Celil Bey’in hafta içinde basına “biz bu takımı BBL’ye çıkarıp, isterlerse kulübe devredebiliriz” açıklaması çok yerinde ve isabetli bir açıklama olduğu görülmüştür.
Maça gelecek olursak.İtiraf etmeliyim ki, en çok çekindiğim takımdı Selçuk Üniversitesi.Oynadığı oyun ve mücadele azimleriyle beni yanıltmadılar.Trabzonspor’dan sonra ki en güçlü BBL adayından birisidir Selçuk Üniversitesi.
İlk periyod Trabzonspor takımının yeni oyuncuları, salonlarda hiç te alışkın olmadığı bir atmosferle karşılaşınca haliyle ilk 5 dakikayı 5 sayı gibi çok düşük bir oranla geçti.Tabii ki bunda Selçuk Üniversitesinin sert ve akıllı savunmasının ve özellikle durdurmakta zorlandığımız yabancılarının da etkisi oldu.Bu bölümde Kerem’in kendisinden hiç de beklemediğimiz tarzda skora katkısı gelince denge kuruldu.
Volkan’ın ilk periyod bir numara pozisyonunda ki etkili oyunu ve özellikle çok zor bir pozisyonda el üstünden attığı üçlük maçtan kopmamızı engelledi.İlk şoku atlatan takımımız bu periyod’u 16-17 lik skorla geçerek 2 n ci periyod’a daha sert bir savunma düzeniyle geçse de, tecrübeli bir ekip olan Selçuk takımı maçı istediği şekilde yönlendirerek devreye 30-30 gibi bir sonuçla girildi.
Bence maçın Selçuk lehine kopabileceği bir periyod idi üçüncü periyod.Bu zaman diliminde çok akıllı bir oyun sergileyip, istediği oyun setlerini takımımıza kabul ettirince bocaladık ve bu periyod da 46-46 beraberlikle geçti.
Final periyoduna yine Selçuk üniversitesi etkili başladı.Peş peşe buldukları rahat dış atışlarla sarsıldık.Biz de bu atışlara Hakan ve Fırat’ın penetreleriyle cevap versek te Selçuk Üniversitesi istediği şekilde oyunu yönlendirmeye başlamış, son 4 dakikaya girerken oyun disiplininden de uzaklaşmaya başlamışken İlker’in etkisiz olduğu bir numara pozisyonuna güçlü fiziği ile Caner Öneri’i çeken hoca bence akıllılık yaparak gidişatı tersine çevirdi.
İşte tam da sıkıntı yaşıyoruz diyebileceğimiz finalin son 3 dakikasında sahneye Trabzonspor Taraftarı çıktı ve “bu maç benim” diyerek ağırlığını koydu.Taraftarın müthiş baskısı karşısında coşan ve oyun düzenini daha da sertleştiren takımımız rakibe nefes bile aldırmadı.Artık bu baskı karşısında Selçuk Üniversitesinin yapabileceği bir şey yoktu ki sanırım son 3 dakikada sayı bile üretemediler.
Maçtan akılda kalan birkaç anekdot ise ; Eddy’nin 2 müthiş smacı ve smaca giden rakibin Amerikalısını topuyla beraber potanın dibine sokan müthiş bloku.Kerem’in zorlandığımız ilk periyod da ürettiği kritik sayılar.Volkan’ın kendisini geliştirmeye yönelik adımları olan “kendine güveni”.Serhat’ın, maçın en kritik anında gönderdiği zor üçlük.Yöneticilerin maçtan sonraki taraftara çektirdikleri “üçlü” ve hakemlerin maçın atmosferini kaldıramıyacak tarzda “egolu” yönetimleri oldu diyebiliriz.
Bir önemli anektod ise, finalin periyodunun son 5 dakikasını oyun kurucu pozisyonunda Caner Öner tercihi olmuştur.Hocanın buradaki tespiti çok doğru.İlker ve Volkan ile Selçuk Üniversitesinin sert savunmasını yaramıyan Trabzonspor, Caner’in oyun kurucu pozisyonuna geçmesi ile rakibin düzenini bozduk.Dikkat edilirse tüm fast break larda Caner’i faul ile ancak durdurabildiler.
Sonuç itibariyle , “Bu takım namağlup BBL’ye çıkacak” İddiamız devam ediyor.
İsmail ALKAN
http://www.trabzonbasket.com/?&Bid=222438bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Erol ÖNSEL A Takım Staf'ında ! 16 Kasım 2009 00:17:44
Trabzonspor Basketbol Altyapısında çalışırken yaklaşık 2 ay önce istifa eden Erol ÖNSEL, basketbol kulübü yönetimi tarafından Alaeddin Hocanın yardımcısı olarak A Takım Staf'ına dahil edildi.
Gelişmeler, detaylar netleşince haber/yorum şeklinde kamuoyuyla paylaşılacaktır.
Haber/Kaynak :
bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum