Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok iyi teknik ekibimiz var. Kadromuza kattığımız isimler çok iddialı takip ettiğim kadarıyla. Ama kadro derinliğimiz var mı bunu bilmiyorum. Basketboldan anlayan arkadaşlara bir sorum olacak.

Bu sene bu takım neler başarabilir, play-off finali oynayacak kapasiteye ulaşabildik mi ? Öyle tahmin ediyorumki Avrupa kupalarına katılırız büyük ihtimalle ama lig şampiyonluğuna ne kadar uzağız bilmek istediğim şey bu. Anlayan arkadaşlardan yorum bekliyorum
    Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• İlk olarak brkylmz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar kombineyi nereden alabilirim???
      daha 4 ay var bir dur bakalım acele yok.

Zamanı gelince çıkar kombineler.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Alaeddin Hoca'nın üstüne bu kadar kişi konması ne kadar doğru? İsimler teker teker çok iyi olabilir ama uyum önemli olan. Doğan Hakyemez'den sonra Aydın Örs ismi de heyecan verici ilk başta, umarım bahsettiğim türden bir sıkıntıyla karşılaşmayız.
        benimde en çok korktuğum bu
        fenerdeki kocaman-daum gibi olmaz inş..
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benimde en çok korktuğum bu
          fenerdeki kocaman-daum gibi olmaz inş..
          Bu konuda bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ben çünkü bu isim daha önce defalarca birlikte çalıştı.
          Burda Aydın Örs'ün posizyonunu merak ediyorum ben aslında.Görevi bir netleşse, bazı yerlerde benchteki yerini de alacağı söyleniyor.ama her türlü Aydın Örs Trabzon basketbolu için bir kazanç olur.Basketbol yorumcularının birçoğu bunu söylüyor.Başta Nejat Sayman.

Yorum

• İlk olarak taraftar.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok iyi teknik ekibimiz var. Kadromuza kattığımız isimler çok iddialı takip ettiğim kadarıyla. Ama kadro derinliğimiz var mı bunu bilmiyorum. Basketboldan anlayan arkadaşlara bir sorum olacak.

Bu sene bu takım neler başarabilir, play-off finali oynayacak kapasiteye ulaşabildik mi ? Öyle tahmin ediyorumki Avrupa kupalarına katılırız büyük ihtimalle ama lig şampiyonluğuna ne kadar uzağız bilmek istediğim şey bu. Anlayan arkadaşlardan yorum bekliyorum
            Diğer takımların kadroları henüz şekillenmedi.

Bugünden birşey demek zor. Ancak, Telekom ve Karşıyaka'nın yeniden yapılanması, Beşiktaş'ın ciddiyetsiz yönetimi bu takımların önüne geçmemizi kolaylaştırır.

Efes P. ve Fb Ülker'in bütçeleri lig için çok fazla, Euroleague takımları sonuçta.

Geriye Gs CC ve banvit kalıyor.

Daha önce açıklanan resmi hedef bu sezon için ilk altı idi.

Ancak sonrasında yapılan transferler bu hedefi karşılayacak gbi görünüyor.

Hatta Banvit ve Gs'yi de geride bırakırsak ilk üçte bile yer alabiliriz.

Bunlar sadece tahmin. Diğer takımların hamlelerini beklemek gerekir.

Ancak şu bir gerçek ki, TBL'de ilk sezonunu geçirip play-off yapmak bile önemlidir.

Tüm bunlardan daha önemlisi, altyapı çalışmalarıdır. Kentin basketbola ilgisi sponsorları da çekecektir.

Salonumuz da bitecek inşallah.

Şimdilik herşey yolunda (maşallah diyelim )
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bigben,

Sevindirici haberler Ben zaten bu sezon konulan hedefe ulaşılsın razıyım ama yaptığımız transferler gayet iyi sanırım. Hani süpriz bir çıkış yapabiliriz diye tahmin ediyordum. Sende şuan için Efes-Ülker'den sonra en iddialı 3 takımdan biriyiz, 3. olma şansımız da var diyorsun. Teknik ekipdeki isimlere bakınca, denk olduğumuz kadroların bir adım önündeyiz bence. Eğer 5 sene içinde bir Efes- Ülker kalitesinde bir takım yakalayabilirsek muhteşem olur. Bu sene basketbol maçlarını izledikce daha çok fikir sahibi olabilicem. Saygılar.

Yorum

• Saygı benden,

Yalnız dediğim gibi, bugünkü koşullar için yorumum o şekilde.

Banvit dedim, neden? Altyapıları sağlam, geçen yılki ilk beşleriyle sözleşme yenilediler (iki Barış, Simmons, Davis, Williams). Artı, kendi büylerinden Şafak, İbrahim gibi gençlerde takımda tutuldu.

Gs dedim, geçen yıldan ders çıkardılar. İlk kez bir yabancı oyuncularıyla ikinci sezon devam ediyorlar (Rancik). Gerçi en önemli yerli oyuncularını biz aldık (Enver)...

Bugün Oktay Mahmuti'yi getirmişler. Çok doğru bir tercih bence (gerçi Cem Akdağ le yollarını nasıl ayırdılar bilemiyoruz)...

Bjk ise inanılmaz bir takım. Her yaz ciddi isimler gtiriyorlar (Mario Austin, L. Baxter... gibi). Ancak daha ikinci taksitlerini ödeyemediklerinden oyuncular kaçıyor.

Telekom, iki-üç yıl önce büyük bir bütçe ile girdi. Hatta başarılı da oldu. Ama koç istikrarsızlığı yaşadılar bu sezon. Tüm oyuncuları serbest bıraktılar daha doğrusu bırakmışlar...

Karşıyaka, bu sezon takımı genç Furkan'ın üzerine kuracak. İşleri zor.

Yani şu tabloya bakınca, "neden olmasın" diyorum...
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şurası çok enterasanmış:

İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ...
                  Bjk ise inanılmaz bir takım. Her yaz ciddi isimler gtiriyorlar (Mario Austin, L. Baxter... gibi). Ancak daha ikinci taksitlerini ödeyemediklerinden oyuncular kaçıyor.
                  ...
                  çççççç

Dediğin gibi çok erken aslında. Ama erken yol aldık. Daha önümüzde uzun süre var. Böyle devam ederiz inşallah.

Yorum

• Wright İstanbul’a geldi
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• edit......

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        daha 4 ay var bir dur bakalım acele yok.

Zamanı gelince çıkar kombineler.
                        sabırsızım!!! bi an önce başlasa ligde doya doya seyretsek...
                        Bana takımı için savaşacak oyuncu ruhu lazım!!!

Yorum

• Basketbolu sanirim hep Spormax gösteriyor bu cok kötü oldu ya...

Interneten izleyecegiz artik sanirim...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• skytürkte veriyor mesela final maçlarının hepsini verdiler

Yorum

• Barış Yurduseven'in yazısı...

Ben size şampiyon olamazsınız demedim ki

Trabzonspor basketbol takımı şampiyon oldu, hepimizin bildiği üzere... Trabzonluluğu, saldırıp, bağırıp çağırmakla bağdaştıran bazı sporcular eşliğinde…
                              İçinde, yöneticiler hariç Trabzon’dan eser bulunmayan bu ekip... Öylesine yabancı duruyor bu şehre ki, sanki Trabzon’da başka bir kulüp edasında…
                              Hatta hatta, birde rakipleri varmış gibi, onunda yöneticileri, Hayrettin Hacısalihoğlu, ve Mahmut Aksu’ymuş gibi... Sezon boyunca birçok oyuncusu ve yöneticisi, Turgay Demirel’in değerli dostu, Menajer Doğan Hakyemez’e rağmen ceza aldı… Şimdi görüyoruz ki, Trabzonspor basketbol takımı çıktığı ligde de başarı yakalamak için büyük hamleler içerisinde…
                              Ersin, Evren ve Wright iyi transferler…
                              Hatta hatta Telekom’dan Tutku Açık ve Erwin Dudley’de alınsa çok iyi olur… Dudley’de üstelik Türk vatandaşı… Ancak asıl transfer hiç şüphesiz ki Aydın Örs… Aydın Örs ve Sponsorluk anlaşmaları tebrik edilecek hamleler. Ancak benim anlamadığım, Aydın Örs varsa Alaattin Yakan’a ne ihtiyaç var. Yok, Aydın Örs Menajer olacaksa, Doğan Hakyemez’e ne ihtiyaç var. Yok, bunların hepsi varsa, yönetim kuruluna ne ihtiyaç var…
                              Bana göre başarı isteniyorsa, yapılacak en doğru hamle, Alaattin Yakan’a teşekkür etmek ve Aydın Örs’ü sahaya sürmektir. Çünkü ne kadar kaliteli bir takım kurarsanız kurun, lige yeni çıkan bir ekip için en önemli etken tecrübeli bir antrenördür. Aydın Örs, tecrübesi, başarıları ve saygın kişiliği ile uzun yıllar ligde oynamış sporcularla iyi iletişim kurar ve takımı lige çok çok daha iyi hazırlar. Aydın hocanın ekibinde de mutlaka Osman Arz’ın yer alması gerektiğini düşünüyorum. Alaattin Yakan’da şüphesiz iyi hoca ancak lig tecrübesi olmadığı gibi, bu büyük stresi kaldırabileceğini de sanmıyorum. Tabiî ki Aydın Örs’den diğer konularda da faydalanılmalı... Özelikle alt yapı ve organizasyon konularında onun tecrübelerinden yararlanılmalı... Yoksa A takıma iyi evlat, güzel evlat muamelesi yapıp da diğer gençleri kimsesiz maçlara göndermek bi defa basketbolun kültürüne yakışmaz…
                              Bunları futbolda görebiliriz. ‘Çık lan duştan ağabeylerin geliyor, çay getir lan bize…’
                              Kimse alınmasın ama bunlar, futbolda, boksta güreşte var. Ama basketbol başka bir kültür…
                              Orada herkes eşit ve kültür çok yüksek... Ayrıca Trabzon’da, alt yapı ile ilgili yeni projeler üretilmeli, Milli eğitim ve Üniversite ile ortak organizasyonlar yapılmalı…
                              Bu projenin başında, Abdülkadir Esat olmalı... Engin Kanber’den çok daha fazla yararlanılmalı, ona değer verilmeli... Beyler sizler yokken onlar vardı. Onlar, bazen sizin hocanızdı, bazen de karşı benc’de idiler
                              Terinizi sildiler, formanızı yıkattılar. Kızdılar, bağırdılar ama hep sevdiler, sakatlandınız omuz verdiler…
                              Şimdi siz geldiniz onları yönetir oldunuz, olsun incinmediler ki, aksine gurur duydular. Tabii ki bu yaptığınız başarı küçümsenmeyecektir. Ama unutmayın ki, sizler o salona ilk defa geldiğinizde yine onlar vardı. Unutmayın ki sizler, o salondan gideceğiniz zamanda yine onlar orada olacak…
                              Onlar zaten her zaman bir tek şeyi bekledi sizden, o da değer, para değil. Yoksa, ben size şampiyon olamazsınız demedim ki…
                              Olursunuz tabi…
                              Ancak, Olursunuz olursunuz da…
                              Sonra ne derleeeeer onu bilmem…

Yorum

• Ben bu Trabzon medyasını anlayamıyorum. İnanılmaz bir ajitasyon içerisindeler. Sanki varsa yoksa Trabzonlular...

Adama demezler mi, Osman Arz, A. Esat ve Engin Kanber bunca sene neden bu şehrin takımlarını yukarıya taşıyamadı?

Sayın Yurduseven buna ne cevap verecek?

A. Yakan'a karşı oluşturulan cephe (Hocam Mustafa Kaynar da bunun içinde) bir Trabzonluluk sevdası içindeler. Ama görmüyorlar ki öyle birşey YOK-YOK-YOK*!!!

Bugün olmaması yarın olmayacağı anlamına gelmez.

A.Esat, O. Arz, E. Kanber hatta O. Ekici kulüp bünyesinde yer almalıdır. Ama profesyonel A takımda değil, kusura bakmasınlar.

Verdikleri emek büyüktür, saygı duyarız. Ancak onların elindeki Trabzon basketbolu nereye gidebilmiştir?

Şimdi kısa zamanda sağlam adımlarla belli bir hedefe koşan motorun dişlilerine çomak sokarcasına üretilen bu fikirlerin düzen bozucu olduğunu düşünüyorum.

A. Yakan'ın kariyerine, camiadaki saygınlığına ve bize yaşattığı başarılara en azından saygı duyulması gerekir.

* Burada kastedilen "Trabzonluluk", basketbol oyuncuları içindir. Gerçek şudur ki, futbolcu tarlası/fabrikası olduğu iddia edilen kentimizin futbol takımında kaç tane Trabzonlu vardır ki(!)

Kaldı ki basketbol sporuna yeni yeni merhaba diyen (profesyonel olarak), altyapısı ne yazık ki gelişememiş organizasyonumuzda kara sevdalara tutulmak anlamsızdır.
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 03.06.2010, 10:44.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X