Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün Alaeddin hocanın TRT 3 teki Pota programında dikkatimi çeken en önemli şey,hocamızın Türk Basketbolunu çok iyi bildiği ve basketbola ne kadar hakim olduğuydu.

Trabzonspor Basketbolunun başına getirilmesi doğru tercih.

Ancak sıkıntılı olduğu gözlemlenebiliyor,kendiside "Trabzon şehrinin şampiyonluğa endeklendiğini ve sabırsız olduğunu" söyledi,bununda kendisini açıkça gerdiğini beyan etti.

Katılıyorum,

Biz bunu kendisine,arkadaşlarla takımı ziyarete gittiğimizde belirttik,hatta Saner beyede belirtmiştik.

Açıkçası ben hocamızın okadar gerilmesine gerek olmadığını düşünüyorum,bu takım yeni oluşturulmuş ve genç bir takım,bu sene olmazsa seneye çıkılır,çokta önemli değil.

Ancak şöyle bir durum var ; bu şehri,yeni kurulan bir oluşumda şampiyonluğa endeklerseniz,şehirde sizden şampiyonluğu haklı olarak bekler,ben teknik heyetten ve yöneticilerden "bu sene 1 nci lige çıkacağız" dan çok, " biz yeni bir takım kurduk,olursa bu sene hedefimiz 1 nci lig ama olmazsada bu seneyi geçiş dönemi kabul edip,seneye eksikliklerimizi giderir öyle çıkarız" tarzında birazdaha temkinli davranılmasından ve buna göre beyanat verilmesinden yanayım.

Karadeniz insanı sabırsızdır,karadeniz insanı başarısızlığı kabullenemez,bu olgular gözardı edilmemeli...

Biz futbolda 20 küsür senedir şampiyonluğu hedefliyoruz ama ilk kez bu sene yakın duruyoruz,sene başını bir hatırlarsak,başkan ve hoca "bu takımı yeni kurduk,hedefimiz illede şampiyonluk değil,olursakta yok demeyiz" sloganıyla yola çıkıldı,basketboldada bu şekilde temkinli davranılmasından yanayım,daha yeni kurulan bir şubeyi olmazsa olmaz deyip şampiyonluğa endekslersek,bu şubeye yazık ederiz diye düşünüyorum.

Kaldıki,daha tam oturmamış bir takımın bu sene çıkıp,seneye eziklerden fark yiyeceğine çıkmasın daha iyi.Bizim hedefimiz,ezikleri Abdi İpekçi'de binlerce taraftarımızın önünde devirmek olmalı,şimdiden hayali bile güzel

Hedefimiz tabiiki BBL ancak bu sene çıkamasak çokta önemli değil,yeterki takım otursun,birbirini tanısın,takım gibi takım olsun yani makine gibi olalım ve bir sene daha 2 nci ligde oynayalım,.

Yeterki TED gibi takımlara yenilmiyelim,yeterki biz iyi takımız deyip kendi sahamızda bornova gibi çirkef takımlara yenilmiyelim.Misal gençtelekomla başa baş bir mücadele sergiledik ve 2 sayıyla maçı aldık,ben bu maçta takımı eleştirmedim,hatta beğendim,çünkü takımı ilk kez bukadar mücadele ederken gördüm,bu iyiye işaret,ha telekoma yenilsekte ben üzülmiyecektim,çünkü kendime göre bir ışık gördüm,çok top kaybı yapsada başta umut olmak üzere çocuklar gerçekten iyi mücadele ettiler,biz böyle mücadele edelimde gerekirse şampiyon olamıyalım,eminimki bu mücadeleyle seneye şampiyon oluruz..

Tabiiki işin birde sponsor ve maddi boyutu var,onuda başka bir yazımızda ele alırız.

Amaç,bu sene şampiyon olmak değil,amaç ; bu şubeyi daim kılmak olmalı...
    Son ağaç kesildiğinde,
    Son nehir kirlendiğinde,
    Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Alaaddin Yakan'ın açıklamalarıBasketbol Takımı Baş Antrenörü Alaaddin Yakan, hedeflerinin oynayacakları tüm müsabakalardan galibiyetle ayrılarak ligi zirvede tamamlamak olduğunu vurguladı.

Yukardaki alıntı Trabzonspor resmi sitesinden,foto ise basketbol resmi sitesinden alınmıştır.

Her iki sitedede hocamızın ismi Ala(e)ddin olması gerekirken,Alaaddin olarak veriliyor,üstelik resmi sitemizdeki basketbolla alakalı girilen tüm haberlerde sürekli aynı hata yapılıyor,bir ALLAH'ın kuluda bunu düzelteyim demiyor.

Basketbola verdiğimiz değer bukadar sanırım,hocamızın ismini bile yazmaktan acizler.
      Yazık.

Konuyla alakalı,hem Trabzonspor kulübüne hemde basketbol resmi siteye e-posta gönderdim,yanıt gelince paylaşacam.

Bence sizde tepkinizi koyun,artık bizim birde basketbol takımımız var ve takipçisiyiz,bunu bilsinler.
      Son ağaç kesildiğinde,
      Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Pota programını izledim bende çok güzel konuştu Alaaddin hoca..Umut Tınay'da kaptanlığı iyice benimsemiş açıklamalarından anladığım kadarıyla..Umut Tınay'ın kariyeri konuşuldu bir ara Fb,Gs,Bjk,Tuborg,Tekel,Mersin saya saya bitiremedi
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İsmail kardeşimizin olduğu her organizasyonda orada olaçağız(bordo mavi neti temsil ettiği için) bu klübün bizler gibi insanlara ihtiyaçı var rantçılara değil
          Vakfıkebir Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Günaydın

Yorum

• İlk olarak murat hoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İsmail kardeşimizin olduğu her organizasyonda orada olaçağız(bordo mavi neti temsil ettiği için) bu klübün bizler gibi insanlara ihtiyaçı var rantçılara değil
            Vakfıkebir Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Günaydın
            Tüm arkadaşlarım adına Tşk ederim Murat Hoca
            Sonuçta biz bir aileyiz,
            Her platformda bizrbirimize destek olacağız,bunda şüphe yok,sonuçta ortak paydamız Trabzonspor.
            Özellikle ricamızı kırmıyarak Basketbol takımımıza dolayısıyle şubemize verdiğiniz destek içinde ayrıca tşk ederim.
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Hep söylüyoruz yerel basın basketbolla da ilgilenmeli diye, neyse ki yavaş yavaş işin farkına varmaya başladılar...
              işte size örnek..
              Çavuşoğlu Basket Maçında

Trabzonspor Basketbol takımı TB2L 2008-2009 sezonu 13. haftasında bugün Manisa deplasmanında Vestel ile karşılaşacak.

Manisa Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka saat 16.00'da başlayacak.

Sporun her dalında Trabzon takımlarını yerinden takip ederek sizlere aktaran Spor61.net Basket takımımızın da Manisa deplasmanındaki Vestel maçını yerinde izleyecek.

Bu nedenle Spor61.net Genel Yayın yönetmeni Orhan Çavuşoğlu Trabzonspor Basket takımı ile birlikte Manisada

Yorum

• Orhan Çavuşoğlunun ;vestel,manisa deplasmanı ve takımımızla alakalı yorumunu çok merak ediyorum,kendi sitelerinde zamanın birinde bu oluşumu çok ağır eleştiren yazar akadaşlar vardı.
                Hadi hayırlısı diyelim...
                Son ağaç kesildiğinde,
                Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• İsmail abi, Orhan Bey'in sitesinde maça ilişkin haber ve fotoğraflar var ama yorum yok yavaş yavaş yorumlara da başlarlar herhalde...

Yorum

• Birtane basketbol maçına gelmeyip,yeni olışturulan bu şubeyi ,objektiflikten ve yapıcı eleştiriden uzak acımasızca ve yanlı olarak eleştiren nice yazar !!! arkadaşlarımız vardı,sonrasında ise yazdıklarına sadece gülüp geçmiştim.

Edirne deplasmanda Hamza Mısır,vestel maçında Orhan Çavuşoğlu gibi isimlerin deplasmana götürülmesi,şübenin Trabzon kamuoyuna tanıtılması/sevdirilmesi açısından güzel bir düşünce ve taktik,ben burada gündeme getirecektim gerek kalmadan uygulamaya sokulmuş.

Sırada Bornova deplasmanı var
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Hido`yu getirelim kontrati bitiyormus. Ekonomik krizciler nerede?
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Serıye devam Durmak yok
                        Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• 13 ncü Hafta Sonu Puan Durumu

En son İsmail Alkan tarafından düzenlendi; 20.01.2009, 01:12.
                          Son ağaç kesildiğinde,
                          Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• Hala 2.sıradamıyız? Bi lider olamadık

Yorum

• TED bizim maçtan sonra açılmış.Böyle giderlerse play-off'ta oynarlar.

Yorum

• Şimdi iki grup var bunlardan hangileri beko ligine çıkacak?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X