Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor: 79 - 67 Adana Bilfen
    Deplasmanlı Bölgesel Basketbol Ligi yarı final ilk maçında 19 Mayıs Spor Salonu'nda Adana Bilfen'le karşılaşan takımımız salondan 79 – 67 galip ayrılarak rövanş maçı için avantaj elde etti. Müsabakanın ilk yarısı 41-29 ekibimizin üstünlüğüyle sonuçlandı.

Hakemler: Niyazi Ali Şen, Ali Özyurt

Trabzonspor: Necati, Tolga, Samet, Murat, Alperen, Bekir, İlker, Mehmet, Cüneyt, Bora, Vedat, Caner

Adana Bilfen: Ali, Muzaffer, Levent, Mustafa, Asım, Petkov, Tolga

Karşılaşmanın periyodları ise şu skorlarla tamamlandı.

I. Periyot: 23-5
    II. Periyot: 18-24
    III. Periyot: 17-24
    IV. Periyot: 21-14

Rövanş müsabakası ise 3 Nisan Salı günü saat 13.00'de Adana Adnan Menderes Spor Salonu'nda oynanacak.

Yorum

• çok iyi oldu hadi trabzonum ikinci lige çık sonra birinci lige çıkta göster gücünü

Yorum

• adanayi yendik diyelim is bitiyormu yokssa karsilasacagimiz takim var?
        İnsan ol evlat!

Yorum

• helal olsun bi elesek şu heriçleri güzelce sonrasına bakarız
          HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• bu galibiyet çok iyi oldu...

İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Helal .

Bu sene çıkıcaz ikinci Lige . İnanıyoruz buna!

İnşallah...

(UEFA)

Yorum

• helal oslun be okuduğumda çok sevindim işte TRABZONSPOR un ayak sesleri

Yorum

• geliyoruz..geliyoruz az kaldı...:meşale2: :meşale2: :meşale2:

Yorum

• Yahu benım mahalleden bi arkadaşım vardı takımımızda haberleri ondan alıyodum , resimlerde hiç göremiyorum kendisini haber de alamıyorum çocuktan

İnş. önce ikinci lig sonra da 1
                  " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Arkadaşlar ben kendi adıma söylimm Ben Salı günü saat 13:30 daki maça Formamla Atkımla gidiceğim takımızı desteklemeye Adana Adnan Menderes Spor salonun da maç saati 13:30:meşale2: benimle gelebilecek arkadaşlar bana özelden bilgi verirlerse ufakda olsa bir organisyon yaparızzz... :bayrak:

Yorum

• :meşale2: :meşale2: ooo TRABZONUMUZ adanaya gelirde desteklemez miyiz salı 13: 30 adnan menderes kapalı spor salonundayız:meşale2: :meşale2:

en az 5 kişi ile ordayım
                      TSira- Şükran
                      "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adanayi yendik diyelim is bitiyormu yokssa karsilasacagimiz takim var?
                        Arkadaşlar moralinizi bozmak gibi olmasın ama, bölgesel baskebol liginde çok kuvvetli takımlar var. İzmir BB. Gaziantep BB. ve Gazi Üniversitesi bunlardan sadece bir kaçı. Özellikle İzmir takımı Faruk Beşok, Mustafa Ağme ve Yılmaz Karakoç gibi TBL ve Avrupa Kupalarında yıllarca oynamış veteran oyuncular bulunduruyor.

Yorum

• prosedür nasıl işliyor bölgesel ligde eğer bilen arkadaş varsa açıklarsa iyi olur

Yorum

• İkinci lige çıkarsak takımımıza sponsor bulmak kolaylaşır. Şöyle ki İstanbul'un üç ezik takımına Ülker grubu destek veriyor. Biz de gidelim Efes Pilsen'in desteğini alalım. Adamların pilot takımı Pertevniyal ikinci ligde mücadele ediyor. Diyelim ki birinci lige çıkma yolunda pilot takımınız biz olalım. Oyuncularınızın bir kısmını bize verin. Bir de iyi yabancı getirelim. Birinci lige çıktıktan sonra sponsorluk anlaşmamızın kapsamını gözden geçirelim. Bence böyle bir girişimde bulunmalıyız...
                            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                            You'll Never Walk Alone...
                            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• yaaa gerçekten bunları eledikten sonra.....karşılaşacağımız bir takım mı kalacak

Yorum

• onu ben de merak ediyorum, adana bitti gibi, ondan sonrakini deyenersek 2. lig de miyiz acaba çok merak ediyorum. Ts kingsin fikri de hoşuma gitmedi açıkçası. O tür bir girişim bizim kriterlerimize uygun değil. Tabi sonuçta bir fikir, katılanlar da olur ama ben katılmıyorum. Benim görüşümse 2. ligteki genç çocukları tesbit edip, takıma kazandırmak. Tecrübeli de bir iki isimi alarak, takımdaki kalikeli elemanlarla bir araya getirmek. 2.lig için sabırsızlanıyorum....
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X