Scott bence de bir kayıp ama çok sakatlandığı için tercih edilmemiş olabilir...tabi kendisi de 2. ligde bir sene daha oynamayı istememiş olabilir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15
Daraltma
X
-
Hele ayakları bir yere bassın, geri gelebilirİlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOgün'ün gidişine de üzüldüm.Scott sakatlıklardan dolayı tercih edilmemiş olabilir.
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
çok mu havalandı yoksaİlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHele ayakları bir yere bassın, geri gelebilir

umarım geri döner
2.lige göre mükemmel bir şutör onu kaybetmek istemem doğrusu
ismail abi birkan ve can'ın durumları nedir onlar kesin gitti mi yoksa dönebilirler mi?
Yorum
-
Evet Ogün Aliağa ile anlaştı,Birkan'la Can Özcan ise Fb Ülker'in oyuncusu idiler bizde kiralık olarak oynadılar,yüksek kontratları nedeniyle de olabilir bu sene takımda yer almayacaklar yolları açık olsun.
Takımımız ilk iş olarak daha önce Migros bayan takımında görev yapmış Talat Öztoprak'ı genel menejer olarak göreve getirdi.
Ligden düşen Mutlu Akü Selçuk'un oyun kurucusu İlker Türel ilk ciddi transfer.Kaptan Umut'un sakat olduğu dönemlerde bu pozisyonu domine edebilecek bir isim,en azından Burak'tan daha fazla verim verebileceğini söyleyebiliriz.Biten sezon istatistikleri de fena değil..
Aliağa'da bence başarılı bir sezon geçiren Hakan Yapar'da pota altı için aranan kan olabilir.Çoğu kişi için iyi geçen bir sezonun ardından daha üst seviyedeki 1.lig takımına gitmesi öngörülürken Trabzon'u tercih etmesi hem ilgin ç hem de sevindirici bir haber...
Geçen sezonu Beykoz'da geçiren Onur Bolat'ta takımımızın pota altındaki bir başka transferi,doping kullandığı için şu an cezalı ve cezasının ne zaman bitecegi konusunda net bir fikrim yok ama pota altı için doğru bir transfer bence..
Şaşırtıcı bir şekilde şu ana kadar doğru işler yapılıyor kulüpte
böyle bir kaç doğru transfer ile 1.lige yükselmek artık bizim için bir iddia değil "malumun ilanıdır" ...
Yorum
-
Verdiğin bilgiler için tşk bench,
Asıl bombaları paylaşacakda sonra benden bilecekler diye yüreğime iniyordu
,
Neyse senden bir adım öndeyim
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Ben de bombalar bunlar mı diye düşünüyordumİlk olarak selazurlu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVerdiğin bilgiler için tşk bench,
Asıl bombaları paylaşacakda sonra benden bilecekler diye yüreğime iniyordu
,
Neyse senden bir adım öndeyim
seneye çok güzel olacak inşallah...
Yorum
-
Özel mesaj kutuna bakİlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselam emice... numarayi kaybettim..
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum