Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Basketbol Takımı | Türkiye Basketbol Ligi 2014/15

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi o siteye koca bi sezon herhangi bi haber bile girilmedi zten tbl sitesinden takip ediordum ama hala bızım takımla ılgılı en ufak bı haber verılmedı orayada resmı kulüp sitesinde basket sayfasında eskı basketcılerın resımlerı var baskada bıse yok bence cok kötü bi durum bu takımımızın bı sıtesı yok bence cok büyük bir eksik

ayrıca ismail abi ne zaman toplanıo bu takım ayrıntıları senden dinleyelim bari
    Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Böyle bir oluşumda tüm branşları bir isme yıkmaktansa, Futbol Şube'si gibi bir de Basketbol Şube'si oluşturulsa ve Basketbol Şube Sorumlusu atansa daha mı iyi olur du?
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Böyle bir oluşumda tüm branşları bir isme yıkmaktansa, Futbol Şube'si gibi bir de Basketbol Şube'si oluşturulsa ve Basketbol Şube Sorumlusu atansa daha mı iyi olur du?
        Aynı yapılanma basketbol derneğindede var Miraç ama uygulamada aksaklıklar var

@Samet
        Akşama toparlıyayım ,emin olmadıklarımı sorayım ,bilgilerin tümünü toparlayıp başlığa aktarırım
        Son ağaç kesildiğinde,
        Son nehir kirlendiğinde,
        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• eyw abi saolasın
          Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Bornova`dan Fırat Aydemir, Aliağa`dan Hakan Yapar, Konya Selçuk`tan İlker Türel, Türk Telekom`dan Melih Kabakçı, İTÜ’den Orçun Tunca ve Tofaş’tan Hadi Özdemir ile anlaştı.

fırat aydemir,içeriye korkusuzca penetre eden bir oyuncu,ts'un 1.lige çıkmasını engelleyen bir oyuncu olarak
            düşünebiliriz.

diğer oyuncular için ise bilgim yok fakat geçen sene ki kadrodan sadece 3 oyuncu bulunduğu için kadroya

ekleme yapacağımız aşikar,yabancı oyuncu tercihini ise mutlaka 'skorer guard' yana kullanmalıyız.

Yorum

• Umut,Kerem ve Volkan devam ediyor,

Yeni transferlere gelince,şu ana kadar toplam 9 oyuncu alındı,amerikalı dahil birkaç oyuncu daha alınabilir.

Yeni transferler ve şubenin yeni yapılanması önümüzdeki hafta perşembe veya cuma günü kamuoyuna açıklanır,

Bundan sonra takımın kamp vs gibi konularıda netleşir.

Saner bey,Celil bey ve Nezih bey yeni yönetimde şubeyi sırtlamaya devam edecekler,yönetime omuz verebilecek birkaç kişi daha alınabilir.

İnşallah bu dönem,geçen dönemde yaşadığımız sıkıntıları yaşamayız,hele yeni yapılanmayı bir görelimde daha net konuşabiliriz.

NOT : Merak edenler olabilir,resmi imza atılmadan oyuncu isimlerini paylaşmadım.
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• bende artık trabzonspor basketbol alt takımında oynuyorum formaları aldık ! 2 hafta sonra musabakalarımız var !
                "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• Ogün Sevinç Devam etmiyor sanırım...

Onun sıradışı üçlükleri hoşuma gidiyordu

İsmail abi; birde Saner Ayar Yeni yönetimde görevli değil. Basketbol Yönetimi ayrıldımı acaba? Yoksa Harici olarak destek mi verecek? Malum kendisi bu işe çok mesai harcamıştı...

Umarım Basketbol yönetimi ayrı olarak basketbol çatısı altında yönetilir...
                  İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                  Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• İlk olarak furkan emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bende artık trabzonspor basketbol alt takımında oynuyorum formaları aldık ! 2 hafta sonra musabakalarımız var !
                    Vay furkanım,artık maçlarını izlemeye geliriz arada

İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ogün Sevinç Devam etmiyor sanırım...

Onun sıradışı üçlükleri hoşuma gidiyordu

İsmail abi; birde Saner Ayar Yeni yönetimde görevli değil. Basketbol Yönetimi ayrıldımı acaba? Yoksa Harici olarak destek mi verecek? Malum kendisi bu işe çok mesai harcamıştı...

Umarım Basketbol yönetimi ayrı olarak basketbol çatısı altında yönetilir...
                    Basketbol yönetimi tamamen ayrıdır
                    Son ağaç kesildiğinde,
                    Son nehir kirlendiğinde,

Yorum

• madem amerikalı alacağız neden Scott'ı yolladık ki? sakatlık olayından dolayı mı? Birkan ve Ogün'ün gitmesi gerçekten çok kötü oldu, ama hocamıza her zaman güveniyoruz eminim daha dengeli bir kadro kuracaktır.
                      Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• seneye birinci lige çıkarız herhalde..
                        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• en çok fıratın gelmesıne sevındım adamın yuzunden cıkamadık lıge sımdı bızde oynayacak bornavanın ıkı beyendıgım oyuncusundan bırıydı scootun gonderılmesı dogru karar bence pıvot deılde yabancı transferını poınt guard veya solomon tarzı bı scorer forvetten yana kullanmalıyız..

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Transferleri beğendim ama Ogün'ün gitmesine üzüldüm.

Üzülerek belirtmek istiyorum ki Fırat'a çok gıcık oluyordum ama çok agresif bir oyuncu.Takıma büyük katkısı olacaktır.
                            Colmandante

Yorum

• yalçın aziz mahmutoğullarını alalım
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Fırat burdaki maçta bize hareket çeken oyuncu mu?
                                Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X