arkadaşlar transfer konusunda biraz sabırlı olmak lazım bu takımın daha 3ayönce ne olacağı meçhuuldü kapnma noktasından buraya gelmiş kaldıki beklenenden daha iyibir kadro kuruldu bunları unutmamak lazım herşeyden anlayan sevgili futbol taraftarımız gibi şimdide basketbolda aynışeyi yaşamayalım tabiyki eksiklerimiz vardır ama daha lig bile başlamadan tambir tehşiz koymak zor mutlaka burda bazı arkadaşlarımız basketbolu iyi biliyor ama onların affına sığınıyorum lütfen olumsuz bir hava yaratmayalım bu şehre basketbolu sevdirmek için çalışmalıyız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Osman Arz bile isminin, cismini ne olduğunu bilmiyormuş, gerisini siz düşünün.İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Hayri Gür'e gidicem, umarım antremana denk gelirim de şu siyahi oyuncunun kim olduğunu görürüz.
Yorum
-
Hey allahımİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOsman Arz bile isminin, cismini ne olduğunu bilmiyormuş, gerisini siz düşünün.
Özmeriç'e sorarız o zaman, o biliyordur heralde.
Yorum
-
Sor da Mehmet bir öğren bakalım bu zat-ı muhterem kimdir.İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHey allahım
Özmeriç'e sorarız o zaman, o biliyordur heralde.Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
Kısacası adamın kim olduğunu öğrenemedin.Sağlık olsun.Kokusu çıkar nasıl olsa.İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 saat takılmama rağmen antreman yoktu. Denk gelemedim daha doğrusu. Salonun etrafındaki ışıklandırma sorunu çözüldü sanırım.
Ayrıca Hayri Gür'ün etrafında baya inşaat var şenlenmeye başladı orası.
Resmi siteden antremanlarla ilgili hiçbir bilgilendirme yok malesef!Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
El amin geçen yıl sezon ortasında geldi final serisinde düşüş göstermesinin sebebi iyi araştırmak lazım sezon öncesi kampı yemediyse düşüşü gayet doğal. Bir de ben Tutku'nun El amin den daha fazla süre alacağı inancındayım. Zaten Maxim Penney Cooley skorer forvetler El Amin gibi İsolate hücumu oynayan bir Guard pek fazla makineyi çalıştıramaz gibime geliyor. O yüzden Tutku bu takımın birinci oyun kurucusu olur taşlar yerine oturdukça. Spacing i sağlayıp pas dağılımlarını dengeli yyapar ve de coach un idmanlarda kurduğu set offance leri Tutku dan daha iyi oynatacak bir guardımız yok şu anda... Haa bu demek değildir ki El Amin'e ihtiyaç yok diye. Ben Coach olsam periyotların son 2-3 dakikalarını onunla oynarım son toplarda ve el yakan toplarda Trabzona katkı yapacak bir adamdır. Genç oyuncu bulundurma görüşüne ben de katılıyorum. PG Can, Forvet Maxim ve Cooley 20 li yaşların henüz başında üçü de süre alacak adamlar. Ama işi her zaman tecrübeli adamlar bitirir (San Antonio Lakers Olympiagos)İlk olarak dread61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePenney ve Maxim in 2 numara konusunda hem fikirim.
Thornton 36 yaşında oldu o efesli günleri geride kaldı çok iyi oyuncu idi aynı el amin gibi ama bunların miyadları doldu . El amin BJK da Telekomda çok İYİYDİ ama Giresun final serisinde yokları oynadı. Yaşlı oyuncu alırken 1 sene öncesi referans alınmalıdır. Israrla söylüyorum bu takıma 30 - oyuncu lazım diye. 1 numaraya Lafeyette tarzı savunmacı oyun kurabilen biri gerek, Takıma atletik savunmacı içeri vurabilen siyaki Shipp tarzı bir oyuncu lazım. Shipp bornovada lider GS de zaman zaman lider ağırlık görev adamı, Efes tede görev adamı oynadı. Patrick Christofer ı alırlarsa hayır da demem.
El amin-Tutku ile oynarsak o zaman büyük sıkıntı olur. Zaten kısa savunmalarımız yerlerde.İkisi de gölge savunmacısı. Ankaradaki Olin Edirne maçında El amin attı gözükürken karşısındaki D-wash bakmak da gerekir. Yani verimlilik etkinlik durumuna.D-wash 26 sayı atmıştı.D-wash 28 yaşında şu an El amin ile kıyaslandığında her yönüyle daha üstün basıyor eminimki maliyeti el aminden de düşüktür
Yorum
-
İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam kime kızmış böyle.
Muharrem Usta @UstaMuharrem 1 sa
hem utanmazsın..
hem yalancısın..
hem iftiracısın..
sen de hiç mi insanlık yok?
yazık.
TS BASKETBOLA DESTEK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ.
hepsi bu.
Bu yazıya kızmış.
Yazıdan bir şey anlayan var mı ?
Yorum
-
Hocam belli konularda aynı fikirdeyiz belli konularda ayrılıyoruz.Tutkunun da daha fazla süre alacağı konusunda da aynıyız. Penney-Kato ilk 5 te yerini alır.Geriye 1 yabancı ya Cooley ya El amin olacak. El amin 2-3 dak diyorsanız 15 dk. yı geçmemesi gerekiyor. El amin geçen sene aylık 35000 euro alıyordu. Bu süreye bu parayı vermek sizce mantıklı mı? Bu paraya daha iyi oyuncu çok rahat bulunabilir.İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEl amin geçen yıl sezon ortasında geldi final serisinde düşüş göstermesinin sebebi iyi araştırmak lazım sezon öncesi kampı yemediyse düşüşü gayet doğal. Bir de ben Tutku'nun El amin den daha fazla süre alacağı inancındayım. Zaten Maxim Penney Cooley skorer forvetler El Amin gibi İsolate hücumu oynayan bir Guard pek fazla makineyi çalıştıramaz gibime geliyor. O yüzden Tutku bu takımın birinci oyun kurucusu olur taşlar yerine oturdukça. Spacing i sağlayıp pas dağılımlarını dengeli yyapar ve de coach un idmanlarda kurduğu set offance leri Tutku dan daha iyi oynatacak bir guardımız yok şu anda... Haa bu demek değildir ki El Amin'e ihtiyaç yok diye. Ben Coach olsam periyotların son 2-3 dakikalarını onunla oynarım son toplarda ve el yakan toplarda Trabzona katkı yapacak bir adamdır. Genç oyuncu bulundurma görüşüne ben de katılıyorum. PG Can, Forvet Maxim ve Cooley 20 li yaşların henüz başında üçü de süre alacak adamlar. Ama işi her zaman tecrübeli adamlar bitirir (San Antonio Lakers Olympiagos)
Guard savunmaları konularında da hem fikiriz. El amin fiziki dezavantajı gölge savunması düşünüldüğünde handikap. Geçen sene El amin strasbourgdan oynayarak gelmişti, sakatlığı yoktu. Kariyeri boyunca oyun lideri ilk 5 in önemli adamı olduğunda iyi katkı sağlamıştı Şu an o vizyonu sağlayacak dermanı yok. Giresun serisinde psikolojik açıdan yerlerde idi. Vasat savunma karşısında bile kayboldu.BBL de savunmalar daha yukarda olduğundan bu oyuncuya ihtiyaç yok.
Tecrübe konusunda Tutku Kaya Penney hatta kato son 5 dakika oynadığını düşünürsek 4 ü yeterli olur. Yetenek olarak üstteki 7 takımın altındayız o zaman mücadele ederek canlı savunma yaparak bu kadro ile oynayabiliriz.Oyunculara tek tek değil takım kimyasını oturtabilmek için ayrıntılı bakmak gerektiğini düşünüyorum.
Sinan Güler Türkiye nin en iyi kısa savunan oyuncudur. Siyahi çabuk oyuncularda sıkıntı yaşayabiliyor.Alper in bizim takımın en iyi dış savunmacısı olduğunu düşünüyorum. Ama o da D-wash ı savunamadı. O bölgeye El amin yerine LAfeyette tarzı oyuncu daha uygun olur.En son dread61 tarafından düzenlendi; 02.10.2013, 02:41.
Yorum
-
Yazıda kayda değer olan tek şey sponsorluk anlaşmasının henüz imzalanmamış olduğu iddiası. Federasyonun sitesinde takımın adı sadece Trabzonspor, resmi sitede de Medical Park'la ilgili herhangi bir reklam dahi yok.İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.61saat.com/spor/bizimkisi...akale,796.html
Bu yazıya kızmış.
Yazıdan bir şey anlayan var mı ?
İddia doğrudur veya yanlıştır bilmiyorum ama görülen şu ki iddianın ortaya atılması için uygun bir ortam var. Keşke Muharrem Usta sitem dolu mesajlar atmak yerine somut bilgiler vererek soru işaretlerini silme yoluna gitseydi. Yakında onu da yapar herhalde.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum