katalunyas ilk antrenmana cikmis, twitterdan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Kafayı takmaya değmeyecek istifalar, boşuna kafanıza takmayın.İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBasketbol yönetimindeki istifalar ve nedeni midemi bulandırdı.Açıkçası moralim bozuldu.
Yorum
-
Adam misyonunu tamamladı ya gönül rahatlığı ile istifa edebilir artık.İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen açıkcası C.Eskicinin işe aldırdığı iki tane fuzuli menejerin de istifa etmelerini bekliyorum.
Adamlar "profeşınıl" o yüzden istifa falan etmezler.
Yorum
-
Penney i uzun forvet yazmışlar çok komik.. penney 2 pozisyonda Türkiye'nin en iyi bir kaç skorer guardından biridir. ayrıca Maxim de orada oynuyor. Coach isterse El Amin Tutku ile çift pg ile de oynayabilir. yani o pozisyonda sıkıntı yok renktaş...İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebuarada bişey dikkatimi çekti maçkolikten bekobasketbol ligi kadrolarını inceledim hepsinde skorergard(2) yazıyor ama bizde hiçyok gerçekten yokmu yoksa maçkoliktenmi kaynaklanıyor?
Yorum
-
Penney ve Maxim in 2 numara konusunda hem fikirim.İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePenney i uzun forvet yazmışlar çok komik.. penney 2 pozisyonda Türkiye'nin en iyi bir kaç skorer guardından biridir. ayrıca Maxim de orada oynuyor. Coach isterse El Amin Tutku ile çift pg ile de oynayabilir. yani o pozisyonda sıkıntı yok renktaş...
Thornton 36 yaşında oldu o efesli günleri geride kaldı çok iyi oyuncu idi aynı el amin gibi ama bunların miyadları doldu . El amin BJK da Telekomda çok İYİYDİ ama Giresun final serisinde yokları oynadı. Yaşlı oyuncu alırken 1 sene öncesi referans alınmalıdır. Israrla söylüyorum bu takıma 30 - oyuncu lazım diye. 1 numaraya Lafeyette tarzı savunmacı oyun kurabilen biri gerek, Takıma atletik savunmacı içeri vurabilen siyaki Shipp tarzı bir oyuncu lazım. Shipp bornovada lider GS de zaman zaman lider ağırlık görev adamı, Efes tede görev adamı oynadı. Patrick Christofer ı alırlarsa hayır da demem.
El amin-Tutku ile oynarsak o zaman büyük sıkıntı olur. Zaten kısa savunmalarımız yerlerde.İkisi de gölge savunmacısı. Ankaradaki Olin Edirne maçında El amin attı gözükürken karşısındaki D-wash bakmak da gerekir. Yani verimlilik etkinlik durumuna.D-wash 26 sayı atmıştı.D-wash 28 yaşında şu an El amin ile kıyaslandığında her yönüyle daha üstün basıyor eminimki maliyeti el aminden de düşüktürEn son dread61 tarafından düzenlendi; 01.10.2013, 03:14.
Yorum
-
kimbu siyahi oyuncu inşallah kalitebiridir eskiden futbolda afrikadan getirilip deneyip sonrada geri gönderilen futbolcular gibi olmasınİlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar basket takımımız bir siyahi oyuncuyu denemeye almış..uyruğunu ve pozisyonunu öğrenemedim bu akşam idmanda gördüm..2-3 numara gibiydi2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor
Yorum
-
Antremanı izlerken pek fikir sahibi olamadım..İşin garip yani dış ilişkiler sorumlumuz osman arz bile oyuncunun kökenini nerden geldiğini bilmiyorİlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimbu siyahi oyuncu inşallah kalitebiridir eskiden futbolda afrikadan getirilip deneyip sonrada geri gönderilen futbolcular gibi olmasın
Yorum
-
arkadaşlar eleştiri olur ama yapıcı olsun yıkıcı olmasınn..!! tabiiki herkesin bir fikri olacak ama bence takımı biraz görmeli.. şu an için transferler playoff için yeterli gözüküyor.. bunu ben demiyorum basketbol yazarları diyor.. yorumlar böyle hatta bazıları bizi p.karşıyaka ve beşiktaşla bir tutuyor.. biraz sakinn.. birde cezamız bitince lütfen hayri gürü dolduralımmm.... biraz destekkkk...
Yorum
-
Hangi basketbol yazarları diyor, örnek verir misiniz?İlk olarak cengizbdn32 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar eleştiri olur ama yapıcı olsun yıkıcı olmasınn..!! tabiiki herkesin bir fikri olacak ama bence takımı biraz görmeli.. şu an için transferler playoff için yeterli gözüküyor.. bunu ben demiyorum basketbol yazarları diyor.. yorumlar böyle hatta bazıları bizi p.karşıyaka ve beşiktaşla bir tutuyor.. biraz sakinn.. birde cezamız bitince lütfen hayri gürü dolduralımmm.... biraz destekkkk...
Takımdaki eksiklikleri söylemek yapıcı eleştiridir. Kim, niçin rahatsız oluyor?
*
Bir de arka sayfada arkadaş yazmış "ben basketboldan anlamam ama niye bu transfer baskısı...".
Anlamıyorsan, bırak anladığını düşünen fikrini beyan edebilsin. Biz buraya, yazıyoruz diye yöneticiler istifa edecekse, oyuncuların morali bozulup play-off kaçıracaksa, başkan küsüp çekip gidecekse, koç drilleri değiştirecekse...vs. Sandığınız gibi bir dünya yok.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Playoff için yeterli olup olmadığını güçlü rakiplerle karşılaşınca göreceğiz.Öyle lafla olmuyor bu işler.İlk olarak cengizbdn32 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar eleştiri olur ama yapıcı olsun yıkıcı olmasınn..!! tabiiki herkesin bir fikri olacak ama bence takımı biraz görmeli.. şu an için transferler playoff için yeterli gözüküyor.. bunu ben demiyorum basketbol yazarları diyor.. yorumlar böyle hatta bazıları bizi p.karşıyaka ve beşiktaşla bir tutuyor.. biraz sakinn.. birde cezamız bitince lütfen hayri gürü dolduralımmm.... biraz destekkkk...Eski kullanıcı adım:Nurver
Yorum
-
Bir de şu var Necmettin Abi: Yeterlilik göreceli. Kime neye göre...İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePlayoff için yeterli olup olmadığını güçlü rakiplerle karşılaşınca göreceğiz.Öyle lafla olmuyor bu işler.
Rakiplere bakınca gerçekten "İYİ" bir kadro kurulmuş.
Ancak yüzü dönük 4 numara dedik. "Ne gerek var" diyen arkadaşlarımız şimdi "yeni gelen transferle daha güçlü hale geldik" diyorlar.
Ee tamam işte, bir de savunmacı dış adamın olursa "daha da güçlü hale gelirsin". Çünkü gerçekten bu kadroda öyle bir oyuncu yok. 1-2 numaraları MAxim ve Alper'le savunmaya çalışırsın, bir yere kadar. Peki, skorer SFleri ne yapacaksın? Merak ediyorum, J. Diebler'i, M. Akpınar'ı, R. Öz'ü, Shipp'i, Lofton'u, Domercant'ı, Barbour'u (((Bogdanovic, Vaseiladis filan demiyorum))) man to man savunacak kim var? (((Ankara'daki ve Edrine'deki hazırlık maçlarında en çok hangi bölgeden yemişiz, bir baksın arkadaşlar. Tek bir örnek vereyim, Barış Güney (Pg/SG) 4/9 üçlük kullanmış o maçta. Bir örnek de Kosova'dan gelsin: Ceyhun (Sg/SF) 15 sayı - T. Thomas (PG) 15 sayı... Ankara'daki maçları TV'den takip edenler zaten görmüştür. Gerisini yazmıyorum. )))
Adımız çıkmış muhalife, söylediklerimizin ardında sürekli bir bit yeniği aranıyor. Ama basketbol konuşuyorum sadece, evet sadece basketbol. Yukarıdaki soruya cevap bekliyorum.
Ayrıca bunu söylemek neden yönetim üzerinde baskı oluşturmak olsun. Zaten ortada yönetim filan olmadığını da gördük.
*
NOT: "Bütçeyi aşmak istemiyoruz" diyorlarsa saygı duyarım.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 01.10.2013, 13:04.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
HAKLISIN ABI de sıkıntı ıye yapıyosun yanı dedıklerın doğru herkes dıyr dısarı savunmacı bı 3 numara dıye..okben falan bıle olsa olur yanı..İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir de şu var Necmettin Abi: Yeterlilik göreceli. Kime neye göre...
Rakiplere bakınca gerçekten "İYİ" bir kadro kurulmuş.
Ancak yüzü dönük 4 numara dedik. "Ne gerek var" diyen arkadaşlarımız şimdi "yeni gelen transferle daha güçlü hale geldik" diyorlar.
Ee tamam işte, bir de savunmacı dış adamın olursa "daha da güçlü hale gelirsin". Çünkü gerçekten bu kadroda öyle bir oyuncu yok. 1-2 numaraları MAxim ve Alper'le savunmaya çalışırsın, bir yere kadar. Peki, skorer SFleri ne yapacaksın? Merak ediyorum, J. Diebler'i, M. Akpınar'ı, R. Öz'ü, Shipp'i, Lofton'u, Domercant'ı, Barbour'u (((Bogdanovic, Vaseiladis filan demiyorum))) man to man savunacak kim var? (((Ankara'daki ve Edrine'deki hazırlık maçlarında en çok hangi bölgeden yemişiz, bir baksın arkadaşlar. Tek bir örnek vereyim, Barış Güney (Pg/SG) 4/9 üçlük kullanmış o maçta. Bir örnek de Kosova'dan gelsin: Ceyhun (Sg/SF) 15 sayı - T. Thomas (PG) 15 sayı... Ankara'daki maçları TV'den takip edenler zaten görmüştür. Gerisini yazmıyorum. )))
Adımız çıkmış muhalife, söylediklerimizin ardında sürekli bir bit yeniği aranıyor. Ama basketbol konuşuyorum sadece, evet sadece basketbol. Yukarıdaki soruya cevap bekliyorum.
Ayrıca bunu söylemek neden yönetim üzerinde baskı oluşturmak olsun. Zaten ortada yönetim filan olmadığını da gördük.
*
NOT: "Bütçeyi aşmak istemiyoruz" diyorlarsa saygı duyarım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum