Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kulig haberi biraz asparagas gibi geldi.Menajer haberi olabilir.Guard konusundaki tartışmaya bakarsak yazılanların hiçbiri net işimize yarayacak adamlar değil.Bize tecrübeli, ve takımı çekip çevirecek adam lazım.Sıkıştığında eline topu verip seni maç kazandırıcak bir PG lazım.Oğuz Bobby Brown nasıl bir tercih olur?

Bobby Brown gitsin para için Çin'de oynasın adam için para basketbolun önünde.

Alın size Jerome Dyson bu adamı izlemediğiniz çok belli bu şekilde çok maç aldı.

Bu da bonus olsun herif yetenek konusunda Avrupa'daki 5 guard arasına girer Nba'de bile iş yapar ama Trabzon'da yapamazmış
    En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 24.05.2015, 14:54.

Yorum

• Kulig ile ilgili kısa bir video.

Yorum

• Twitter'dan...

‏@TSBaskeTaraftar
        Kulübümüz, 3 sezondur PGE Turow formasını giyen 28 yaşındaki Polonyalı uzun Damian Kulig ile anlaşmaya vardı.

Yorum

• Kulig alındaysa İvanov'a yol göründü demektir hayırlı olsun.

Dış şutu iyi olan bir uzun, biraz hantal fakat yararlı olur.
          En son ayti35 tarafından düzenlendi; 24.05.2015, 14:22.

Yorum

• kulig'in euroleue'de 2 sayı ortalaması %61 aynı şekilde eurocup'da %61 daha ne olsun şakası bi yana son iki sezonda iyi iş çıkarmış 3 sayı ortalamasıda %40'larda lig ve avrupada ortalama 25 dakika kadar süre almış ve ortalama 15-16 sayı gibi bi istatistiği var burdan bakınca iyi bir uzun forvet gibi duruyor
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Benim oyuncum senin oyuncunu döver anlayışını anlayamıyorum.

Gereksiz yere tartışıp birbirinizi kırıyorsunuz.

Yorum

• Fersu Yahyabeyoğlu ‏@fersudeniz 29 sn.29 saniye önce

FLAŞ - Trabzonspor MP bombayı patlattı! Turow'dan Damian Kulig'i kadrolarına kattılar. Wild Card'a göz kırpıyorlar.

Yorum

• Eurochallenge'da final oynadıktan sonra TBL'de de Darüşşafaka Doğuş'u eleyip yarı finale çıkan Trabzonspor Medical Park bir yandan da gelecek senenin transfer çalışmalarına devam ediyor.

Bu seneki kadrodan Hardy, Velickovic ve Stipanovic'le 2 yıllık yeni sözleşme imzalayan Trabzonspor Medical Park, dış transferde de Turow'dan Damian Kulig'le anlaştı. 27 yaşındaki uzunla sözlü olarak anlaşan kulüp, imzaların atılması için seneye Avrupa'da hangi kulvarda mücadele edeceğinin belli olmasını bekliyor.

Kulig'in, Eurochallenge'da oynamayacağını belirtmesi ve Trabzonspor Medical Park'ın gelecek sene Eurocup'da oynayıp oynamayacağının henüz belli olmaması, şuan için transferin önündeki tek engel olarak görünüyor.

Yorum

• Arkadaşlar, burada yapmayın bari yahu. Her yerde bir tartışma, her yerde bir sataşma.
                    Çamur atmadan kendi fikrimizi söylemek bu kadar zor mu?

Alakasız mesajlar silinecektir. Lütfen fikirlerimizi hakaret etmeden, çamur atmadan, sataşmadan yapalım.
                    Burada kimse forumun demirbaşı değildir. Veya kimse bilirkişi ilan edilmiş değildir.
                    Ancak her başlıkta olduğu gibi bilgisine güvendiğimiz, yorumlarını önemsediğimiz kişiler vardır.
                    Lütfen daha uygun bir üslup kullanalım arkadaşlar.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim oyuncum senin oyuncunu döver anlayışını anlayamıyorum.

Gereksiz yere tartışıp birbirinizi kırıyorsunuz.
                      Benim kimseye ithamım veya saldırım olmadı. Ayrıca oyuncu yarıştırma gibi bir anlayışım yoktur.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar, burada yapmayın bari yahu. Her yerde bir tartışma, her yerde bir sataşma.
                        Çamur atmadan kendi fikrimizi söylemek bu kadar zor mu?

Alakasız mesajlar silinecektir. Lütfen fikirlerimizi hakaret etmeden, çamur atmadan, sataşmadan yapalım.
                        Burada kimse forumun demirbaşı değildir. Veya kimse bilirkişi ilan edilmiş değildir.
                        Ancak her başlıkta olduğu gibi bilgisine güvendiğimiz, yorumlarını önemsediğimiz kişiler vardır.
                        Lütfen daha uygun bir üslup kullanalım arkadaşlar.
                        Dyson videolarını silmede insanlar biraz yaratıcı point guard görsün.

Yorum

• Kulig pek tanıdığım bir oyuncu değil ama Polonya Ligi'nin en değerli oyuncusu önemli bir markadır.

Takıldığım nokta Veliçkoviç'le uzattıktan sonra yabancı hakkının benzer tarzda bir oyuncudan yana kullanılması.Ben ribauntu çekerken camı da silen atlet bir PF transferi bekliyordum.

Hayırlı olsun bakalım.
                          ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• kulig bu sezonun mpv'si seçilmiş liginde biraz sağa sola baktımda bildiğin eurolegue oyuncusuymuş şu görüntü ile fenaa transfer yapmışız taş gibi takım oluyoruz emeği geçenlere helal olsun
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim kimseye ithamım veya saldırım olmadı. Ayrıca oyuncu yarıştırma gibi bir anlayışım yoktur.
                              Size yönelik olarak yazmadım yanlış anlamayın, burda yazan zaten birkaç kişiyiz, birbirimizi gereksiz yere kırıp burayı boş bırakmayalım.

Yorum

• İsmail Şenol söyle yazdı twitter'da.
                                Trabzonspor Medical Park, geçen yıl Euroleague'de oynayan iki önemli forvetle görüşüyor. Takım, Damian Kulig'le 1+1 yıllık anlaşmaya yakın.Damian Kulig'le henüz resmi bir imza ya da sözlü anlaşma yok. Pazarlıklar sürüyor ama Trabzon çok istekli. Transfer kısa sürede bitebilir.Damian Kulig Euroleague'in en öne çıkan dört numaralardan biriydi. Ben Valencia ya da Efes'e gitmesini bekliyordum. Biterse büyük iş olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X