Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yunus'un gitmesi gayet normal. Can ve Alper'le 3 adet genc garda gerek yoktu. Zaten Tutku vr el-Amin'i antrenmanlarda hirpalayip sure almaya cabalayacaklar.

Can'in 2 numarada kullanilabilecegini hatirlatip Erdem Turetken'in akibetini merak ediyorum. Tamam mi, devam mi?
    Oğuz Erdem birkaç seneden beri ikinci ligde ağırlıklı olarak 4 numara pozisyonunda oynuyordu, bence bu saatten sonra 3 numarada da oynayamaz, büyük ihtimalle gönderilir diye düşünüyorum ben.

O değil de Mike Wright işi ne oldu ?

Yorum

• Erdem Türetken bencede birinci ligde oynayamaz, yollar ayrılmalı, yunus unda gitmesi gayet normal 2. ligde bile yetersizdi, giden isimlerden bir tek alican a üzüldüm. el amin hariç geçen seneki kadro dağıtılabilr ki bence el amin de göderileiblrdi. sf için bence hala en iyi yabancı seçimi shipp olcaktır, yerli ise bekir yada ersinden herhangi birisi alınabilr. 2 numaraya ise pek 3 numara kadar elzem olmasa da yerli savunmacı bi adam iyi olur göksenin favorim. pota altında da 4 numarya yabancı bir şutor tabiki güzel olur ama o kadar şart mı?zuzanın yerine sonuçta cooley de kaya da center oynayabilir. hatta bence zuza nın yerine eski oyuncumuz elton brown da alınablir. ali karadeniz de bence olsa hayır demem sonuçta yerli statüsünde ve önderden de daha çok katkı verebilir.
      'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• Erdemir'in haklarını Konya Torku Şeker almış.

Bu durumda Yeşil Giresun'un Beko işi yatmış oluyor.

Yunus Çankaya tekrar gündeme gelir mi?
        https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Erdemir'in haklarını Konya Torku Şeker almış.

Bu durumda Yeşil Giresun'un Beko işi yatmış oluyor.

Yunus Çankaya tekrar gündeme gelir mi?
          Ender abi TBF onayı verirse devir işlemi gerçekleşecek, fakat ben TBF'nin bu işe onay vereceğini zannetmiyorum.
          En son Murat' tarafından düzenlendi; 13.08.2013, 19:29.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ender abi TBF onayı verirse devir işlemi gerçekleşecek, fakat ben TBF'nin bu işe onay vereceğini zannetmiyorum.
            Niye? Talimatlara aykırı bir durum mu var?

Yorum

• İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Niye? Talimatlara aykırı bir durum mu var?

Darüşşafaka'ya izin vermemişti TBF, belki Selçuk başka bir formül bulmuştur, yakın zamanda açıklarlar.

Yorum

Darüşşafaka'ya izin vermemişti TBF, belki Selçuk başka bir formül bulmuştur, yakın zamanda açıklarlar.
                Anladım, bilgi için teşekkür ederim.

Yorum

• Yunus gittiğine göre 2 numaraya bir Göksenin hamlesi gelmeli

Yorum

(Başka bir başlıkta paylaşmıştım ama doğru yer burası)

Geçen sezon NCAA’i taradıktan sonra Draft sonrası Avrupa’ya gelme ihtimali beliren iyi oyunculara şöyle bir bakalım.

Oyun Kurucular - Combo Gardlar:

* Kalin Lucas (Michigan St.) 1989 185cm 88kg

* Demetri McCamey (Illinois) 1989 191cm 91 kg -----> Türkiye'ye geliyor.

* Diante Garrett (Iowa St.) 1988 193cm 82kg

Jacob Pullen (Kansas St) 1989 183cm 88kg -----> Antalya ile anlaştığı haberleri var.

Malcolm Delaney (Virginia Tech) 1989 191cm 84kg

Talor Batlle (Penn State) 1988 183cm 74kg

Julyan Stone (UTEP) 1988 198cm 91 kg

Şutör gardlar / Kısa forvetler:

* David Lighty (Ohio St.) 1988 198cm 98 kg -----> Adamım! İtalyan Euroleague takımı Cantu'yla iki yılık sözleşme imzaladı. Hem de yıllık 150 bin $'a...

* Scotty Hopson (Tennessee) 1989 201cm 93kg

Durrell Summers (Michigan St.) 1989 196cm 88kg

Carleton Scott (Notre Dame) 1988 203cm 99kg

Power forvetler:

* Jamie Skeen (Virginia Com.) 1988 203cm 110kg-----> ASVEL

* Matt Howard (Butler) 1989 203cm 104kg

Alex Tyus (Florida) 1988 203cm 94 kg-----> İsrail takımı Maccabi Ashod'a gitti

Pivotlar:

* Rick Jackson (Syracuse) 1989 206cm 110kg -----> Fransız Chorale Roanne'ye imza attı.

* Greg Smith (Fresno st.) 1991 206cm 114 kg

Michael Dunigan (-) 1989 208cm 108kg

Mike Tisdale (Illinois) 1989 216cm 107 kg

Jarrid Famous (South Florida ) 1988 211cm 109 kg

---
                    İki sene önceki mezunlar...

S. Hoopson Efes'e geldi.

J. Pullen'ı Barcelona çekmiş.

A. Tyus Cantu'daydı, Maccabi'ye gitti.

K. Lucas en son Banvit'teydi.

M. Delaney, B. Kiev'de muazzam bir sezon geçirdi.

D. Lighty Cantu'da Euroleague oynadı, bu sene Fransa'da şampiyonluk yaşadı.

En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.08.2013, 20:09.
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yunus gittiğine göre 2 numaraya bir Göksenin hamlesi gelmeli
                      Bu adam çok süre aldı mı bu sezon?
                      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu adam çok süre aldı mı bu sezon?
                        Göksenin geçtiğimiz sezonu sakat olarak geçirdi.

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir swingman?Bize o zaman bir LeBron James lazım oğuz.
                          Kanat oyuncusu diyeyim Necmettin Abi. LeBron'u bilmem de Battier tarzı ceza şutu sokan bir savunmacı olsa...

İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oğuz kardeşim,

Basketbola gönül verdiğin belli.

Yorumlarını ve paylaştığın bilgileri ilgiyle takip ediyorum.

Basketbol şubesine senin gibi adamlar lazım.

Geçen sene 2. ligde oynarken de iyi bir takım değildik. 1. lige çıkıp uzun süre suskun kalmak beni korkutuyordu. Alınan adamların hepsi iyi. Bence takım olma ihtimalimiz geçen seneden çok daha yüksek.

Kötümser olmamak lzım derken kastettiğim buydu...
                          Teşekkürler. Profesyonel 6. sezonda 6. kadromuzu kuruyoruz. İkinci ligdekileri saymazsak, diğer iki BEKO sezonuna göre daha DENGELİ bir kadroya sahibiz gibi görünüyor. Bir iki parça ekleyerek sağlam bir yapı oluşturulabilir. Jasikevicius ve Bonsu saçmalıklarınaydı tepkim, ikisinden de vazgeçildi herhalde. Kötümserlik kalmadı Nihat Abi

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oğuz Erdem birkaç seneden beri ikinci ligde ağırlıklı olarak 4 numara pozisyonunda oynuyordu, bence bu saatten sonra 3 numarada da oynayamaz, büyük ihtimalle gönderilir diye düşünüyorum ben.

O değil de Mike Wright işi ne oldu ?
                          Erdem için geçen sene de konuşmuştuk Murat. Belirttiğin gibi son sezonları alt ligde ve ağır ayaklarla geçirdi. Artık ideal bir TB2L oyuncusu.

Ancak şöyle bir durum var. Bu sene ligin karışıklığı, Mersin-Olin-Erdemir(yerine gelecek takım) ve belki bizi mecburen ya veteranlara ya da genç İkinci Lig oyuncularına yönetltecek.

Bak, Milli Takım bile kadro kuramıyor, şaka değil. Efes'in yerlisi yok. Bu gerçekler karşısında Erdem Beko'da kontrat şansı bulabilir.

Ancak bizim ihtiyacımız var mı? Bence yok.

PG: Tutku - el-Amin - Can - (Alper) ------ Can'ı acaba 2 numarada mı kullanacak?

SG: Penney - ?????

SF: ????? - ????? - (İsmet)

PF: Kaya - Önder

C: Coolidge - Zuza - Eren

Şöyle bir şablon var galiba...

Wright'a burada yer yok Murat. Nasıl olur? Zuza giderse, Wright'ı boyalı alanda skor yapacak şekilde kullanabiliriz. Ve doğan yabancı hakkını 4 numaraya kullanabiliriz.

*
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 13.08.2013, 20:41.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Kanat oyuncusu diyeyim Necmettin Abi. LeBron'u bilmem de Battier tarzı ceza şutu sokan bir savunmacı olsa...

Teşekkürler. Profesyonel 6. sezonda 6. kadromuzu kuruyoruz. İkinci ligdekileri saymazsak, diğer iki BEKO sezonuna göre daha DENGELİ bir kadroya sahibiz gibi görünüyor. Bir iki parça ekleyerek sağlam bir yapı oluşturulabilir. Jasikevicius ve Bonsu saçmalıklarınaydı tepkim, ikisinden de vazgeçildi herhalde. Kötümserlik kalmadı Nihat Abi

Erdem için geçen sene de konuşmuştuk Murat. Belirttiğin gibi son sezonları alt ligde ve ağır ayaklarla geçirdi. Artık ideal bir TB2L oyuncusu.

Ancak şöyle bir durum var. Bu sene ligin karışıklığı, Mersin-Olin-Erdemir(yerine gelecek takım) ve belki bizi mecburen ya veteranlara ya da genç İkinci Lig oyuncularına yönetltecek.

Bak, Milli Takım bile kadro kuramıyor, şaka değil. Efes'in yerlisi yok. Bu gerçekler karşısında Erdem Beko'da kontrat şansı bulabilir.

Ancak bizim ihtiyacımız var mı? Bence yok.

PG: Tutku - el-Amin - Can - (Alper) ------ Can'ı acaba 2 numarada mı kullanacak?

SG: Penney - ?????

SF: ????? - ????? - (İsmet)

PF: Kaya - Önder

C: Coolidge - Zuza - Eren

Şöyle bir şablon var galiba...

Wright'a burada yer yok Murat. Nasıl olur? Zuza giderse, Wright'ı boyalı alanda skor yapacak şekilde kullanabiliriz. Ve doğan yabancı hakkını 4 numaraya kullanabiliriz.

*
                            Yine Bekir Yarangüme, Ersin Görkem ikilisinden birisine kalacağız gibime geliyor.

Zuza'nın geçen seneki performansı hala gözlerimin önünde o yüzde bu sene takımda kalmasını hiç ama hiç istemiyorum, inşallah o gider de Wright'ı alırlar.

Ben yine aynı soruyı soruyorum, bu takım nerde, ne zaman kamp yapacak ?

Hangi turnuvalara katılacak, takımların bir kısmı sezonu açtı bile.

Bir şey daha, Medical Park Trabzonspor isminin önünde mi olacak yoksa sonunda mı ?

Yorum

Yine Bekir Yarangüme, Ersin Görkem ikilisinden birisine kalacağız gibime geliyor.

Zuza'nın geçen seneki performansı hala gözlerimin önünde o yüzde bu sene takımda kalmasını hiç ama hiç istemiyorum, inşallah o gider de Wright'ı alırlar.

Ben yine aynı soruyı soruyorum, bu takım nerde, ne zaman kamp yapacak ?

Hangi turnuvalara katılacak, takımların bir kısmı sezonu açtı bile.

Bir şey daha, Medical Park Trabzonspor isminin önünde mi olacak yoksa sonunda mı ?
                              Son sorun harika

Hadi en başa dönüp tartışalım

Coolidge hakkında, okunası... http://probasketballtalk.nbcsports.c...fer-in-turkey/

Yorum

• tutku - el amin - can
                                penney - b.özcan - alper
                                shipp - b.yarangüme - ismet
                                ali - cooley - önder
                                kaya - zuza - eren

2 ve 4 numarayı kadro içerisinden çözümlerle transfersiz de geçirebiliriz.
                                3 numaraya yerli ve yabancı iki ismin geleceği kesin. shipp in telekoma transferi söz konusuydu son durum nedir acaba.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim