Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sırp pivot VLADIMIR GOLUBOVIC'i almışız..
    İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    12 şubat 2014 ted kolejliler dinamo sassari maçında 28 sayı 17 rebound ve 4 asistle takımını sırtlamıştır. bu maçta yakaladığı performance index rating 51 olup, eurocup tarihinde gelmiş geçmiş en iyi üçüncü derecedir.
    Türkiye geçmişi

82 maç - Ort. 22,3 dk - 62% ikilik - 60% faul - 12,3 sayı - 6,6 rib - 0,8 ast - 0,6 tç - 1,8 tk - 0,5 blk - 1,9 faul

Euroleague & Eurocup geçmişi

52 maç - Ort 22,1 dk - 62% ikilik - 58% faul - 12,0 sayı - 6,9 rib - 0,5 ast - 0,7 tç -1,8 tk - 0,6 blk - 1,8 faul

*

Yedeği de Bora Hun Paçun olursa şaşırmam.
    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 04.06.2014, 07:07.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Türkiye geçmişi

82 maç - Ort. 22,3 dk - 62% ikilik - 60% faul - 12,3 sayı - 6,6 rib - 0,8 ast - 0,6 tç - 1,8 tk - 0,5 blk - 1,9 faul

Euroleague & Eurocup geçmişi

52 maç - Ort 22,1 dk - 62% ikilik - 58% faul - 12,0 sayı - 6,9 rib - 0,5 ast - 0,7 tç -1,8 tk - 0,6 blk - 1,8 faul

*

Yedeği de Bora Hun Paçun olursa şaşırmam.
      Geçen sene pivot için iki yabancı hakkı kullanmıştı bu sene bu sayı inşallah yalnızca bir olur, dört tane daha yabancı hakkımız kalıyor, Penney kalmayacaksa diğer bütün yabancıların Amerikalı olmasını temenni ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu yeni kural tam olarak nasıl olacak, tribüne 6. yabancı transferi yapılabilecek mi?
        Netlik kazanmayan (en azından bize ulaşmayan) birkaç nokta var. Mesela bahsettiğin durum var, devşirmelerin yabancı sayılıp sayılmama durumu var, harç meselesi var, 3 yabancıyla oynayan takımlar için havuz meselesi var, genç yaşlardaki Türk çocuklarına kadrosunda yer verecek takımlara pozitif ayrımcılık/teşvik yapılıp yapılmaması var...

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen sene pivot için iki yabancı hakkı kullanmıştı bu sene bu sayı inşallah yalnızca bir olur, dört tane daha yabancı hakkımız kalıyor, Penney kalmayacaksa diğer bütün yabancıların Amerikalı olmasını temenni ediyorum.
        Başkan dört transfer yapacağız demiş. O duruma göre düşünürsek:

Geçen seneki kadro (İsmet, Oğuzhan, Mustafa'yı saymıyorum)

PG Randle - el Amin
        SG Stoll
        SF Penney
        PF Katelynas
        C Cooley - Stipanovic

PG Tutku - Can - Alper
        SG MAxim
        SF Caner
        PF Kaya - Önder
        C Eren

Kırmızı ile yazılanlar (7 oyuncu) gidenler ve gitmesine kesin gözüyle bakılanlar.

Kalan 8 oyuncudan Can kiralıktı. Sakatlık sonrası inşallah sağlığına kavuşmuştur, haberim yok son halinden. Toparlamışsa devam edilebilir.

Başkanın söylediği 4 transfer meselesine göre zaten elimizde yukarıdaki 7-8 oyuncu kalmalı.

Tutku kalıyor, Kaya ve MAxim'in kontratları bu yılı da kapsıyor. Caner ve Önder kadro derinliği ve savunma bakımından tutulacak sanırım.

Yabancılara bakacak olursak, Tutku varken pahalı PG getirmezler. Randle'la kapatmaya çalışmalarını anlarım.

Penney ligin en iyi şutörü. Takım oyuncusu. Onunla devam edilse çoğunluk mutlu olur.

Pivot için Golubovic + Bora mantıklı.

Geri kalıyor 3 ve 4 numaralara takviyeye.

SF için çembere gidebilen, 1e1 savunması kuvvetli bir atlet;

PF içinse eldeki uzunlardan farklı, yüzü dönük oynayan Golubovic'i tamamlayacak bir forvet bulunmalı. Hakan Hoca daha önce de böyle 4 numaralarla çalışmıştı. Balazic, Sommerville, Andre Smith gibi...

Andre Smith dedim de, ne adamdı
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Oğuzu bu seneden umutlu muyuz?
          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Alınacak diğer 2 yabancı da Golubovic seviyesinde olmalı. Rotasyonda iş yapacak 2-3 de yerli lazım. Randle çok iyi katkı yaptı ama nedense ben hala ona güvenemiyorum.
            "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• Arkadaşlar A Takıma alttan gelecek hiç oyuncu var mı acaba?
              Sadece Trabzonspor..

Yorum

Netlik kazanmayan (en azından bize ulaşmayan) birkaç nokta var. Mesela bahsettiğin durum var, devşirmelerin yabancı sayılıp sayılmama durumu var, harç meselesi var, 3 yabancıyla oynayan takımlar için havuz meselesi var, genç yaşlardaki Türk çocuklarına kadrosunda yer verecek takımlara pozitif ayrımcılık/teşvik yapılıp yapılmaması var...

Başkan dört transfer yapacağız demiş. O duruma göre düşünürsek:

Geçen seneki kadro (İsmet, Oğuzhan, Mustafa'yı saymıyorum)

PG Randle - el Amin
                SG Stoll
                SF Penney
                PF Katelynas
                C Cooley - Stipanovic

PG Tutku - Can - Alper
                SG MAxim
                SF Caner
                PF Kaya - Önder
                C Eren

Kırmızı ile yazılanlar (7 oyuncu) gidenler ve gitmesine kesin gözüyle bakılanlar.

Kalan 8 oyuncudan Can kiralıktı. Sakatlık sonrası inşallah sağlığına kavuşmuştur, haberim yok son halinden. Toparlamışsa devam edilebilir.

Başkanın söylediği 4 transfer meselesine göre zaten elimizde yukarıdaki 7-8 oyuncu kalmalı.

Tutku kalıyor, Kaya ve MAxim'in kontratları bu yılı da kapsıyor. Caner ve Önder kadro derinliği ve savunma bakımından tutulacak sanırım.

Yabancılara bakacak olursak, Tutku varken pahalı PG getirmezler. Randle'la kapatmaya çalışmalarını anlarım.

Penney ligin en iyi şutörü. Takım oyuncusu. Onunla devam edilse çoğunluk mutlu olur.

Pivot için Golubovic + Bora mantıklı.

Geri kalıyor 3 ve 4 numaralara takviyeye.

SF için çembere gidebilen, 1e1 savunması kuvvetli bir atlet;

PF içinse eldeki uzunlardan farklı, yüzü dönük oynayan Golubovic'i tamamlayacak bir forvet bulunmalı. Hakan Hoca daha önce de böyle 4 numaralarla çalışmıştı. Balazic, Sommerville, Andre Smith gibi...

Andre Smith dedim de, ne adamdı
                İmkanı yok 4 transfer yapmazlar, daha fazla yapacaklarını düşünüyorum, kaldı ki artık sahada beş yabancı oyuncu olacak. Golubovic'i aldık diyelim Randle da kalacak, geriye kalıyor üç yabancı hakkımız daha, Bora'yı da aldık diyelim o zaman başkanın açıklamasına göre iki tane daha yabancı oyuncu alacağız. Bence en az 6 tane transfer yaparlar, bizimkilerin dediklerini tam olarak yaptıkları nerden görülmüş.

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oğuzu bu seneden umutlu muyuz?
                  "Umut en son terke olunan seydir". Insallah gecmis hatalar tekrarlanmaz abi. Gerci kocun imza toreninde dile getirilen play-off hedefi disinda gelecrk sezon planlamasina dair net aciklama yok.

Tabii gecen sezonun muhasebesi de taraftarlara sunulmadi. Resmi hedef tutturulamadi. Buna ragmen genel menajere guven devam ediyormus, Allah selamet versin.

Golubovic fena hamle degil. Devamini gormek lazim abi.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İmkanı yok 4 transfer yapmazlar, daha fazla yapacaklarını düşünüyorum, kaldı ki artık sahada beş yabancı oyuncu olacak. Golubovic'i aldık diyelim Randle da kalacak, geriye kalıyor üç yabancı hakkımız daha, Bora'yı da aldık diyelim o zaman başkanın açıklamasına göre iki tane daha yabancı oyuncu alacağız. Bence en az 6 tane transfer yaparlar, bizimkilerin dediklerini tam olarak yaptıkları nerden görülmüş.
                    Aynen oyle Murat. Bora icin iki uc takim daha var devrede. Hakan Hoca inisiyatif kullanabilir.
                    Penney'i katmamissin hesaba? Kalacak diye dusunmustum.

Yorum

• Cooley neden gidiyor ?

Yorum

Aynen oyle Murat. Bora icin iki uc takim daha var devrede. Hakan Hoca inisiyatif kullanabilir.
                        Penney'i katmamissin hesaba? Kalacak diye dusunmustum.
                        Gözümden kaçmış, aslında eşi de aktif olarak voleybol oynasa Trabzon onun için bulunmaz nimet.
                        En son Murat' tarafından düzenlendi; 04.06.2014, 15:04.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cooley neden gidiyor ?
                          SA Spurs, Utah Jazz, Brooklyn Nets ile Cleveland Cavs denemelerine katiliyor bu yaz.

Yorum

SA Spurs, Utah Jazz, Brooklyn Nets ile Cleveland Cavs denemelerine katiliyor bu yaz.
                            Yaz Ligi mi? Umarım kendini gösterir büyük potansiyel

Yorum

• Yabanci kurali ile ilgili anladigim, 6 degilde 5 cikmasinin sebebi devsirme oyuncular. Devsirme oyuncularin yabanci statusunde oynamasi kanunen mumkun degil. Eger 6 yapar ve devsirmede oynatirsan 7 oluyor ki, bircok takim icin Turk oyuncuya ihtiyac kalmamasi demek oluyor. Ornegin TED Kolejliler gecen sene Avrupa Kupalarinda bazi maclarda Turk oyunculara minimum sure vererek oynadi. Khimik Yuzne maci Turk oyuncularin aldigi sure 33 dakika.

The official site of Euroleague Basketball. Check out live matches, stats, standings, teams, players, interviews, fantasy challenge and much more.
                              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                              You'll Never Walk Alone...
                              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

İşi çok zor, inşallah kendisini daha iyi bir takımda izleriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim