Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Transfer yapmışız sanırım.

Jarmar Gulley iddia ediliyor. Selçuk hocanın eski oyuncusu. Daçka ve Gaziantep'te forma giymişti.
    daha bitmedi iş.

2 kişiden biri o.

Olasılık olarak da önde.

Yorum

• İlk olarak haas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

daha bitmedi iş.

2 kişiden biri o.

Olasılık olarak da önde.
      Diğeri kim hocam?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Diğeri kim hocam?
        Thornwell

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bunu bir iki arkadaşımz daha söyledi ancak kendi şutunu üretebilen, Reed'i dinlendirebilecek bir skorere gidilecektir. Ligi bilen bir oyuncu olacağını da düşünüyorum.
          İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim ihtiyacımız değildi.

Berk, Tinkle, gerektiğinde Yeboah ve geçen haftaki gibi Hamm'i 4 numarada kullabiliyoruz. Bize PF mi lazım? Yoksa Allah korusun, sakatlık ve son iki maçtaki gibi erken faul sorunları yaşarsak Taylor ve Reed'in boşluğunu dolduracak bir kısaya mı?
          Bahsettiğim profile uygun isimler Gulley ve S. Thornwell. İkisi de BSL'de oynamış, fizikli skorerler. Ancak Thornwell son maçını on ay önce oynadı ve hukuki süreci var. Onun söylentiden öteye gideceğini sanmıyorum. Gulley'nin Ernak birlikteliği sakatlık sebebiyle kısa sürmüştü. Antep dönemi ise gayet iyiydi, 20 üstü ortalamayla oynamıştı. İ. Cem o takımdaydı.

Benchten gelip skor katkısı verecek, üç kısalı düzende üç numaradan süre alabilecek, Reed kenardayken ana skorer ve Reed oyundayken topsuz oynayabilecek bir oyuncuydu. Uzun zamandır Çin'de. Son halini bilmiyorum.

Ek: Gulley, Çin'deki takımından ayrıldı.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 1 saat önce.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• şu mersinli pako kruzu çok beğeniyorum keşke alabilsek. bide krafford var erokta oda iyi bayağı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
            Yükleniyor...
            X
            WhatsApp Resmi İletişim