Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Donte Greene

En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 14.07.2014, 17:35.

Yorum

• Cooley'nin çok ekstra işler yapması lazım.Performansı yetersiz

Yorum

• Bu bekleyişin sonunu iyi görmüyorum
        Durum vahim..

Yorum

• Az önce twitterda (Eurohoops yazdı) Cedric Simmons'ın kontratının uzatma opsiyonun Olympiacos tarafından kullanıldığı yazıldı. Biz bu oyuncu ile sözleşme imzalamamış mıydık?
          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
          You'll Never Walk Alone...
          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Az önce twitterda (Eurohoops yazdı) Cedric Simmons'ın kontratının uzatma opsiyonun Olympiacos tarafından kullanıldığı yazıldı. Biz bu oyuncu ile sözleşme imzalamamış mıydık?
            Genel Sayman Hasan Aktaş: "Cedric Simmons ile yapılan anlaşmayı bizzat ben imzaladım. Transferde herhangi bir sorun yok."

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Genel Sayman Hasan Aktaş: "Cedric Simmons ile yapılan anlaşmayı bizzat ben imzaladım. Transferde herhangi bir sorun yok."
              Icimden bir ses bu sozlesme sorun olacak diyor.
              Olympiacos'un 15 Temmuz'a kadar kontrati uzatma opsiyonu varmis ve bunu kullanmis diye yaziliyor. Eger durum boyleyse bizim kontratimizin bir gecerliligi olamaz diye dusunuyorum.
              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
              You'll Never Walk Alone...
              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Icimden bir ses bu sozlesme sorun olacak diyor.
                Olympiacos'un 15 Temmuz'a kadar kontrati uzatma opsiyonu varmis ve bunu kullanmis diye yaziliyor. Eger durum boyleyse bizim kontratimizin bir gecerliligi olamaz diye dusunuyorum.
                TAGAR halleder. Soyle ki: Buy-out odetirler. Ne de olsa parasi cok bir takim Medical Park Spor.

Medical Park Spor ile ilgili oldugu icin uzulmuyorum, daha sacma durumlar da yasayabilirler, sasirmam.

Insaat muhendisine acik kalp operasyonu yaptirilirsa ne olursa basketbolu bilmeyenlere de basketbol takimi yonettirilirse aynisi olur.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kim imzalarsa imzalasın.Eğer hukuksuzluk varsa sorun var demektir.Bizim takım sorun çözücü değil sorun yaratıcı galiba.Allah akıl fikir versin.
                  Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• @basketservisi
                    Trabzonspor Medical Park, Bosnalı pivotu Andrija Stipanović (2.09-1986) ile önümüzdeki sezon için yeniden anlaşma sağladı.
                    Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• stipanovicle sözleşme bir sene uzatildi
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• 6. yabancı hakkımızı Stipanovic ile kullanmak hiç akıl karı iş değil, yerli pivot almayacaklar anlaşılan, ya da Simmons işi yattı o yüzden bu transferi yaptılar.

Yorum

• cedric simmons transferi yatmasa bu kadar erken 6. yabancı oyuncu transferini yapacaklarını zannetmiyorum..umarım simmons transferi yalan olmamıştır.

Yorum

• stipanovic mi ?
                            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                            -------------
                            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Ynt: Basketbol Transfer Dosyası

Simmons transferi yattı herhalde
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Simmons'in yerine yapilmis bir hamleyse:

Iki farkli pivot tipi.

Altinci yabanciysa:

Once yerlileri gorseydik?

Ozetle, iki beceriksiz tum camiayla dalga geciyor.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X