Az önce twitterda (Eurohoops yazdı) Cedric Simmons'ın kontratının uzatma opsiyonun Olympiacos tarafından kullanıldığı yazıldı. Biz bu oyuncu ile sözleşme imzalamamış mıydık?
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone... https://twitter.com/UgurBerkin
Az önce twitterda (Eurohoops yazdı) Cedric Simmons'ın kontratının uzatma opsiyonun Olympiacos tarafından kullanıldığı yazıldı. Biz bu oyuncu ile sözleşme imzalamamış mıydık?
Genel Sayman Hasan Aktaş: "Cedric Simmons ile yapılan anlaşmayı bizzat ben imzaladım. Transferde herhangi bir sorun yok."
Genel Sayman Hasan Aktaş: "Cedric Simmons ile yapılan anlaşmayı bizzat ben imzaladım. Transferde herhangi bir sorun yok."
Icimden bir ses bu sozlesme sorun olacak diyor.
Olympiacos'un 15 Temmuz'a kadar kontrati uzatma opsiyonu varmis ve bunu kullanmis diye yaziliyor. Eger durum boyleyse bizim kontratimizin bir gecerliligi olamaz diye dusunuyorum.
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone... https://twitter.com/UgurBerkin
Icimden bir ses bu sozlesme sorun olacak diyor.
Olympiacos'un 15 Temmuz'a kadar kontrati uzatma opsiyonu varmis ve bunu kullanmis diye yaziliyor. Eger durum boyleyse bizim kontratimizin bir gecerliligi olamaz diye dusunuyorum.
TAGAR halleder. Soyle ki: Buy-out odetirler. Ne de olsa parasi cok bir takim Medical Park Spor.
Medical Park Spor ile ilgili oldugu icin uzulmuyorum, daha sacma durumlar da yasayabilirler, sasirmam.
Insaat muhendisine acik kalp operasyonu yaptirilirsa ne olursa basketbolu bilmeyenlere de basketbol takimi yonettirilirse aynisi olur.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
6. yabancı hakkımızı Stipanovic ile kullanmak hiç akıl karı iş değil, yerli pivot almayacaklar anlaşılan, ya da Simmons işi yattı o yüzden bu transferi yaptılar.
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum