Açık konuşmak lazım. Hüseyinin gidişinin de az çok belli olmasından sonra Fatih in dönmesini istemiyordum.
Eskiden kalanlar gelmesin diyordum.
Bunun yetenekle ilgisi yoktu. Hala daha yok.
Çünkü adamın yeteneği ortada.
Dünya çapında olduğu konusunda hiçbir şüphem yok.
Geçen gün dinledim açıklamaları.....
Adam seviyor... Şehri de seviyor, takımı da saviyor.
Profosyonelliğe her zaman evet ...
Ama amatörlüğün öyle bir noktası var ki orada profosyonellik kalmıyor.
Böyle bir aşkı yakaladın mı bırakmayacaksın.
Takıma böyle aşık, hem yetenekli hem de yeteneğini kullanabilen(ki ikisi zor bulunur) bir adamı yakaladıysan direk almak lazım.
Benim fikrimi de Fatih Tekke nin Trabzon aşkı değiştirmiştir.
Kesinlikle artık geelmesinden yanayım.
Forumun en rasyonel ismi bunu diyorsa dinle başkanım...Şans ver bu çocuğa...Bir şans daha ver...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Erdal abi senin türküler pek hayra alamet değil. Sonunu iyi getiremiyorsun.
Müzik tarzını değiştirsen mi acaba?
Cihan, klasik Türk müziği dinlerim bir de ama o da futbol mevzusu için pek naif kalıyor...Yapacak bir şey yok...Kıracağız şeytanın bacağını...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Dün Fatih'in açıklamalarını yolda radyoda dinledim. Sonra Lig radyoda adı İlhan olan eski bjk li golcüymüş tanımıyorum birinin konuşmalarını dinledim. Herif Fatih in konuşmalarını nasıl yorumladıysa taraftar seni sevmiyorsa kabahati kendinde ara gibi birşeyler söyledi. Oysa orda Fatih in kasdettiği Hüseyin di ve yanılmıyorsam "taraftar sever sevmez giden alnı öpülerek gönderilmeli" gibi bir şeyler söyledi. Neyse herif iyice abarttı ve Kaptan ı elden ayaktan düşmüş çaresiz gibi anlattı....
Gayrı bundan sonra benim için Fatih fayda maliyet vesaire umrumda değil dönüp dosta düşman hem kendini hem şehri göstermelidir ....
ingilterede 2.lig takımı yıllık ortalama 15 000 kombine satıyor biz hala transfer varsa kombine alırız mantığındayız.avrupada bizim ayarımızda veya daha da küçük takımlar her yıl başarılı olsun veya olmasın,transfer yapsın veya yapmasın en az 10 000 kombine satıyorlar.
biz de artık bunu gelenek haline getirip imkanı olanlarla birlikte her yıl en az 10 000 kombine satmalıyız.bunu başkana veya yönetime icraatları ve başarıları karşılığı değil takımımıza sahip çıkmak adına yapmalıyız.
Biri bana geçen sene bu gün itibariyle satılan kombine rakamını bulabilir mi?...Fatih alınsa da alınmasa da kombine satılır. Kombine meselesi farklı bir konu Fatih meselesi farklı...2 milyonumuz yok diye Fatih i almıyor değiliz herhalde...
ingilterede 2.lig takımı yıllık ortalama 15 000 kombine satıyor biz hala transfer varsa kombine alırız mantığındayız.avrupada bizim ayarımızda veya daha da küçük takımlar her yıl başarılı olsun veya olmasın,transfer yapsın veya yapmasın en az 10 000 kombine satıyorlar.
biz de artık bunu gelenek haline getirip imkanı olanlarla birlikte her yıl en az 10 000 kombine satmalıyız.bunu başkana veya yönetime icraatları ve başarıları karşılığı değil takımımıza sahip çıkmak adına yapmalıyız.
olur abicim ..Tayyip Bey' e söyle para dağıtsın da herkes kombine alsın. İngilterenin gelir seviyesi ile bizimki birmi? kan satarak maça giren adam nasıl kombine alacak.
Biraz önce radyospor da Sadri başkan Bülent Yüksele bağlandı.Tabi ki Fatih için yüzlerce mesaj var dedi.Başkan ''ben ancak hoca al derse alırım dedi'' ''hocamıza Metin diyadin aracılığıyla sordurucam al derse ve şartlar uyun olursa bakarız ''dedi.
Ses tonu ve kaçamak cevabından anladığım kadarıyla ''FATİH TEKKE'' bizim için artık bir hayaldir arkadaşlar;en azından ben böyle anladım;umarım yanılırım.
Taraftar isterken ,futbolcu isterken sen eğer onu almazsan bu taraftar seni tefe koyar;kim olursan ol !
Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
olur abicim ..Tayyip Bey' e söyle para dağıtsın da herkes kombine alsın. İngilterenin gelir seviyesi ile bizimki birmi? kan satarak maça giren adam nasıl kombine alacak.
Yorum