Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih TEKKE'nin adı pes oynayan arkadaşlar bilir Fari TİKKİ olsaydı bu gün bu kariyerle TS 5-6 milyon avra verip almaya kalkardı.

Yorum

• 250 bin mail gitmiş ama 250 tane kombine satılmamış daha

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kısa Ve Öz

Fatih Tekke'yi İstiyoruz.

Ben Bu 2 satırı dünden beri gönderiyorum info@trabzonspor.org.tr adresimize !

Haydi Arkadaşlar Bir E-mail'de Siz Atın.
        25# Alan Carlos Gomez da Costa
        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
        / Rize Ardesenli

Yorum

• Kısa Ve Öz

Fatih Tekke'yi İstiyoruz.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=58080

Ben Bu 2 satırı dünden beri gönderiyorum info@trabzonspor.org.tr adresimize !

Yorum

• Yönetim 1 haftaligina Fatihtekkeyi geri istiyoruz diye konto acsin. transfer icin para toplamak icin bakalim biz Trabzonsporlular takimiza ne kadar destek cikmiyoruz. Tabi bu yurt disindan da yollanmali. Herkez 1 ytl verse 1 milyon taraftar varsa 1 milyon eder. Gerci takimi desteklemek icin cok firsatlar var onlara sahip ciksak o da yeter taraftar kart 6761 hatti ,kombine satisi forma satisi bunlara sahip ciksak yine para toplanir. GS, BJK ve Fb le savasmak istiyorsak takimiza sahip cikmaliyiz. Yazmakla olmuyor bu isler. Yönetim yurt disina gelirken misal yine formalar falan getirsin biz onlari alarak sahip cikalim yada konto acarak.
            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              250 bin mail gitmiş ama 250 tane kombine satılmamış daha
              2.500 kombine satıldı şu ana kadar.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2.500 kombine satıldı şu ana kadar.
                Şey Bir Söz varya Laf Olsun Torba Dolsun, Yada Çomak sokmak diye bir deyim daha mı var yoksa Torba değil ki düzesin diye de mi bir deyim var he işte aynen öyle.
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  250 bin mail gitmiş ama 250 tane kombine satılmamış daha
                  O kadar da sallama.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şey Bir Söz varya Laf Olsun Torba Dolsun, Yada Çomak sokmak diye bir deyim daha mı var yoksa Torba değil ki düzesin diye de mi bir deyim var he işte aynen öyle.
                    Birde şöyle bir laf var Emirhan "Sağır duymaz,uydurur".

Yorum

• İlk olarak eci4544 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih TEKKE'nin adı pes oynayan arkadaşlar bilir Fari TİKKİ olsaydı bu gün bu kariyerle TS 5-6 milyon avra verip almaya kalkardı.

Yorum

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        çolakoğlu facebook dakı gurubun adı nedır?
                        Hastikoz

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Birde şöyle bir laf var Emirhan "Sağır duymaz,uydurur".
                          Var oğlu var Neyse Cumadan Sonra e-maile devam.

Fatih Tekke Gelecek !
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak eng61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çolakoğlu facebook dakı gurubun adı nedır?
                            Yönetim Fatih Tekke'yi Geri Getir

Yorum

• Gel yağmur ol gel...Gel Rüzgar ol gel...Bulutlar yoldaşın olsun...Allahım seni korusun ...Kaç gündür bu türkü dolnadı dilime

Şenol hoca gündemde iken de Şeval Sam ın Güneşe çevirelum şu karanluk günleri türküsü dolanmıştı...Sonu benzemez inşallah
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Beşiktaş bile Nihat'ı ikna edip kadrosuna kattı...Bizimkiler dünden razı olan, bizim için takımımız için idol olmuş birini geri almakta direniyorlar.... Zenit, Fatih TEKKE'yi Guiza takasında kullanırsa ne olacak.....Herşeyi bir kenara bırakın yönetim "Fatih TEKKE bu takımda bir işe yaramaz " diye düşünüyor olsa bile - ki öyle olduğunu sanmıyorum - FB gitmemesi için bile almalı.... Hiçbir zaman oyuncuyu değil takımı düşünürüm. Ama lütfen Fatih TEKKE....sadece bunu diyorum....
                                Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X