Lütfen Fatih'i istemeyen bu başlığa yazmasın. Kimse insanların şevkini, umudunu kırma hakkına sahip değildir. Lütfen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence farkli acidan yaklasmaliyiz..bmn kombine olayin ön ayak olsun.herkes alsin.ürün alsin..önce alalim sonra talep edelim..hakliyken haksiz duruma düsmeyelim her zamanki gibi..önce fatih tekke sonra kombine yakismiyor..önce kombine sonra fatih tekke..
Bakın dün bu konuyu burda sağolsun iki arkadaş sayesinde sayfalarca tartıştık. Hatta ettğimiz bir iki kelimeden dolayı taraftarlığımız bile tartışıldı.
Bu konunun müdavimlerinden olarak diyorum ki, lütfen kombine olayını açmayınız. Bakın BMN çok geniş bir aile ve site. Bu sitenin çeşitli başlıkları altında çok güzel takımımıza destek verebileceğimiz başlıklar var. İsterseniz sizler de burdan arkadaşlarımıza güzel fikirlerniniz iletibeilirsiniz. Beni yanlış anlamanızı kesinlikle istemem. Bu site içerisinde aktif olan üyelerin zaten hemen hemen hepsi maddi durumlarının el verdiğince bu kulübe destek olurlar. Ama bunu dile getirmenin yeri burası değil.
Bakın size bunu çok güzel bir şekilde özetleyeyim. Bundan çok değil, birkaç hafta önce TD için Ericson ismi gündemde idi. Bu adam ne kadar basında eşi dolayısı ile imza atmamış olarak görünse de büyük ihtimal ile transfer bütçesinin yetersizliği nedeni ile imza atmadı. Ama ne hikmetse burdaki çoğu çok bilmiş arkadaşımız, kardeşimiz (sizi ayırmak isterim) o başlıkta bu konuyu dile getirmedi. Hatta bazı üyelerimiz başkana bile salladı. Şimdi bakın ortada biz tezatlık söz konusu. Eğer iki transferde de söz konusu olan para ise burda yapılan organizasyon o başlıkta, ve hatta normal transfer başlığında bile yapılmalı idi ve halen daha yapılmalı.
Ben burda Fatih başlığına girip kombine konusunda konuşan arkadaşlarıma shov yapmayın diyorum. Bunları söyleyen arkadaşlarımızdan bazıları halen daha kombine listesine ismini yazdırmamıştır bmn üyesi olarak.
Biz kimsenin taraftarlığını tartışma meraklısı değiliz. İstediğimiz tek şey bütün Trabzonsporlular olarak çok sıkıntı çektiğimiz forvet bölgesini kaptanımız ile kapatmak. Bunun için de her halükarda (maddi durumumuz izin verirse) alacağımız kombinemizi elimizde koz olarak tutuyoruz. Belki yanlış anlaşılacak, yanlış denecek ama farkı anlayamıyor bazı arkadaşlar. Bu kombineler zaten alınacak çoğu arkadaşımız tarafından.
Ama çok istedikleri kaptanları geldiğinde belki de daha çok fedakarlık yapacak arkadaşlarımızda vardır. Herkes birşeylerden bahsediyor, bugün ingiltereligini bile örnek gösterenler oldu burda. Biz örnek istemiyoruz, sadece bütün üyelerimiz ile kafa kafaya verip bu işe omuz atmak istiyoruz.
Bu başlık ilk açıldığında daha hiçbir taraaftar sitesinde Tekke ismi geçmiyordu. Hatta atılan il mesajlara bakın, Şimdi kilit gelir, kilittt gibi yazılardı. Ama üzerinden 2 ay geçti ve kamuoyunun ne hale geldiği belli.
Ama halen daha bazı arkadaşlarımız (!) buraya girip baltalayıcı mesajlar atmaya devam ediyor. Cevap verdiğimizde bizi sukunete davet eden üyelerden ricam, bu kadar uğraşan, gece gündüz başlıktan çıkmayıp haber bekleyen, fikir üretmeye çalışan, destek sözleri veren insanlara daha saygılı olsunlar.
Son olarak;
Yönetim çıkıp derse ki; Kardeşim bu adamı alacaz ama paramız yok o zaman bu taraftar Takımının da Kaptanınında arkasında durur. Ama transferin Maddi olmadığını artık herkes biliyor. Bunu bile bile halen daha kombine olayından bu başlık altında bahsedilmesi hoşuma da gitmiyor.En son Recep Alkan tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 17:58.
Yorum
-
para yok dıyo baskan naapsın.Neden sabretmıyorsunuz.Belkide dusuncesı yenı kuracagı yonetımdeki ıs adamlarıyla kaynak saglayacak.Alalım demesı kolay şöyle dusunun arkadasınızdan bır sey ıstıyorsunuz sızın cebınızde var.Yok sen al diyorsun ben sana verırım.yaw param yok dıyor.yok al yoksa senı daha desteklemem destegımı cekerım dıyorsun.ne bıcım bı mantık bu.İlk olarak Mustafa Cem Şeyhoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır arkadaşım kesinlikle bu saatten sonra öyle bir şey söz konusu olamaz. 25 yıldır bu özlemi çeken biz değl miyiz? Her yıl bir önceki yıl kadar başarılı olamasak da kombinesini alan biz değil miyiz? Her sene yeni sezon formalarının çıkmasını bekleyip formalara çıktığıda formalara hücum eden, takımına katkıda bulunmak için lisanslı ürünler alan biz değil miyiz? Artık bana Trabzonspor'u sevmek platonik bir aşk gibi geliyor. Ben onu sevdikçe o sanki bana yüz çeviriyor. Şartlar faklı olsaydı sana kesinlikle katılırdım ama artık sanki yaptığımız her şey, verdiğimiz emekler boşa gidiyormuş gibi geliyor. Artık bence Trabzonspor'a sevgimizi sürekli ifade edeceğimize, onun bize sevgisini göstermesini bekleyelim. Tek şart; Önce Tekke, Sonra Kombine.
Yorum
-
su alakası var.eger mesajları takıp etmıyorsan benm dedıgım ve burada ınsanların ne yazdıgını goremezsın.Burada ınsanlar yonetım tehdıt edıp o gelırse forma almam bu gelmezse kombıne almam dıyıp ınsanları kanser ettıİlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForuma giriş sıklığımla ne alakan var senin?
Baktımda üyelik tarihim senden önce, mesajlarımda senden fazla ve artı olarakta ben sanal alemde atıp tutan taraftarlardan değilim. Buraya sadece okuyup bilgi edinmeye girerim..
GUrbetçi GençLeR k.Çekmece
Yorum
-
bloodber, hayır başkan para yok demiyor. Hocaya sorarız diyoruz. Daha önemli işlerimiz var diyor. Ama paramız yok ya da yetmez demiyor. Kimse de gidin 6 milyon verin Fatih i alın demiyor. Şartların denildiği gibi olması durumunda ( ki buna itiraz eden yok) alınabilecek bir adam için neden girişim başlatılmaz diye merak ediyoruz. Ayrıca istisnaları saymazsak gayet makul bir üslupla...Ayrıca anladığım kadarıyla artık bu forumun değil camianın gündemidir. Makul bir sebeple niçin alınmayacaklarına dair bir açıklama yapılsa emin ol benden daha çok karşı çıkan bulamazsın bu forumda bu işe...Ama susuldukça sinirler bozuluyor ve dedikodulara inanası geliyor insanın....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Çok güzel özetlemişsin renkdaş yemin ediyorum bende aynı duyguları yaşıyorum.İlk olarak Mustafa Cem Şeyhoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır arkadaşım kesinlikle bu saatten sonra öyle bir şey söz konusu olamaz. 25 yıldır bu özlemi çeken biz değl miyiz? Her yıl bir önceki yıl kadar başarılı olamasak da kombinesini alan biz değil miyiz? Her sene yeni sezon formalarının çıkmasını bekleyip formalara çıktığıda formalara hücum eden, takımına katkıda bulunmak için lisanslı ürünler alan biz değil miyiz? Artık bana Trabzonspor'u sevmek platonik bir aşk gibi geliyor. Ben onu sevdikçe o sanki bana yüz çeviriyor. Şartlar faklı olsaydı sana kesinlikle katılırdım ama artık sanki yaptığımız her şey, verdiğimiz emekler boşa gidiyormuş gibi geliyor. Artık bence Trabzonspor'a sevgimizi sürekli ifade edeceğimize, onun bize sevgisini göstermesini bekleyelim. Tek şart; Önce Tekke, Sonra Kombine.
Verdik verdik bu gune kadar hiç bişey göremedik bu sefer önce onlar versin gercekten yorulduk.
Fatihi alıp bizim inancımızı sağlamlaştırsınlar bizde gereken desteği hem maddi hemde manevi olarak verelimm..- OF - HALT -
twitter: @burakkapii
Yorum
-
Nerde o günler..
İnanıyorum ki taraftar olarak elimizden geleni yaptık. Tüm türk medyasına fatih konusunu taşıdık.İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesezon açılışında taraftara rürpriz yapacaklar. son olarak 61 numara fatiiiiiiihhhhhhhhh tekkeeeeeeee
anonsu ile şaşırtsalar taraftarı
Yorum
-
fatihi alıp bizi şaşırtsınlar eminim bu taraftarda onları şaşırtırİlk olarak Gurcell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanıyorum ki taraftar olarak elimizden geleni yaptık. Tüm türk medyasına fatih konusunu taşıdık.
Yorum
-
Ozaman sen takip et kardeşim bi kaç sayfa geriye git bakalım orda taroMİSAKİ varmı yokmu..İlk olarak bloodber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu alakası var.eger mesajları takıp etmıyorsan benm dedıgım ve burada ınsanların ne yazdıgını goremezsın.Burada ınsanlar yonetım tehdıt edıp o gelırse forma almam bu gelmezse kombıne almam dıyıp ınsanları kanser ettı
Sen takip et ondan sora millete gider yap ben yazmasamda sürekli burdayım.
Hayırlı akşamlar..- OF - HALT -
twitter: @burakkapii
Yorum
-
bi gelişme varmı dün yarın bişey olursa söylerim demiştin?İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlacaklardır!OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Ben konuya kesinlikle öyle bir mantıkla yaklaşmıyorum ve gerçek taraftarın takımı destekleyen olduğuna inananlardanım. Ayrıca TS'nin Türkiye'nin en vefakar taraftarlarına sahip olduğu kanaatindeyim. Diyoruz ki Türkiye'nin en büyük 4 kulübünden biriyiz. Evet öyleyiz. Hatta başarılarımızı yaşımıza endekslersek belki de Türkiye'nin en büyüğüyüz. Ama şu konuda hala büyük olamadık: Taraftarın gönlünü kazanmak. Amacım Sadri Şener yönetimini eleştirmek değil hatta Sadri Şener'i Trabzon'un en başarılı başkanı olarak görüyorum ama biz öyle yönetimler gördük ki kombine ve forma sattırmak için "En az 2 dünya yıldızı alacağız." deyip, Almanya'nın bir kulübünden pili bitmiş birİlk olarak bloodber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepara yok dıyo baskan naapsın.Neden sabretmıyorsunuz.Belkide dusuncesı yenı kuracagı yonetımdeki ıs adamlarıyla kaynak saglayacak.Alalım demesı kolay şöyle dusunun arkadasınızdan bır sey ıstıyorsunuz sızın cebınızde var.Yok sen al diyorsun ben sana verırım.yaw param yok dıyor.yok al yoksa senı daha desteklemem destegımı cekerım dıyorsun.ne bıcım bı mantık bu.
topçu alıp onu da yarım sezon da üstüne kar koyup satmışlardır. Biz öyle yönetimler gördük ki "Yeni modern bir stad yapacağız." deyip, var olanın üstüne bir çivi dahi çakmamışlardır. Biz öyle yönetimler gördük ki üç kuruşun hesabını yaparak T.D'nin beğendiği topçuyu almayıp, bir gecede Çek liginde 14 gol atıp (ki her sezon beğenmediğimiz Umut bile en az o kadar atıyor.) gol kralı olmuş futbolcuları getirmişlerdir.
Demek istediğim o ki Trabzonspor taraftarının takımına olan sevgisi bitmez ve taraftar her zaman takımını destekler. Güven duygusu sadece futbolculara, teknik direktörlere ve yönetimlere karşı azalır ve artık Trabzonspor taraftarının bu saydıklarıma karşı olan güven duygusu zayıflamıştır kanımca. Yani kısacası yönetimimiz bir adım atsın biz Trabzonspor'a on adım koşarız.En son Mustafa Cem Şeyhoğlu tarafından düzenlendi; 26.06.2009, 18:18.http://mahalle-maci.blogspot.com/
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

...
Yorum