İlk olarak matalar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
acaba başkan almaya hevesli görünürsem kulübü fazla para ister diye almak istemiyor gibimı davranıyor eğer böyle ise bundan fatih haberdar edilmeli kimse ile anlaşma seni alacağız denilmeli çünkü fatih'in gazete röportajında şöyle bir cümle okudum "Transferimle menejerim ilgileniyor ve ben menejerime talimat verdim bütün gelişmelerden Trabzonspor haberdar ediliyor çünkü öyle olmak zorunda ben öyle istiyorum"Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.
Yorum
-
arkadaşlar güvenilir kaynakların haberini verirsek daha mutlu olucaz.burda herkes fatih tekke yi beklerken sırf şamatılık için yazı yazan kişiler var lütfen dikkat edelimEn son ergin cesit tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 19:36.TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
[QUOTE=matalar;2403786]Fatih Zengin Arkadaşlar BMN üyesi bir arkadaşın sağlam kaynaktan( sanırım kulüp çalışanı) aldığı habere göre Trabzonspor yönetimi Fatih Tekke ile anlaşmış ve Mahmut Aksu zenit ile resmi işleri halletmek için Rusya'ya gönderilmiş.
Insallah dedigin Gibi olurFATIH TEKKE
Yorum
-
Şimdi sen fatih gelirse 38 yaşına kadar askere gitmeyecek ama gittimi 18 ay yapacak diyorsun öylemi peki paralı yapabilmek için ne kadar daha dışarda kalması gerekEn son ilhan tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 20:10.Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.
Yorum
-
bu kadar rastlantı olamaz...herkesden bi haber geliyo...az önce bi abi söledi bana...1 hafta içinde transfer bitcekmiş...mahmut aksu demiş...
inşallah yalan değildir... herkes aynı şeyi sölemeye başladı...doğru gibime geliyo
Yorum
-
ben söylemiyorum kardeşim.tekke'nin kayınpeder söyledi bugün.3 yılı dolmak üzere heralde tam olarak bilmiyorum.şayet gelirse de 38 yaşından sonra ne kadar yapacak askerliğini bilmiyorum ama 18 ay yapmayacağı kesin.zira artık 18 ay askerlik yok.kısa dönem 6 ay uzun dönem 15 ay.tekke muhtemelen kısa dönem yapar.İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi sen fatih gelirse 38 yaşına kadar askere gitmeyecek ama gittimi 18 ay yapacak diyorsun öylemi peki paralı yapabilmek için ne kadar daha dışarda kalması gerek
Yorum
-
sınavdan çıktım yorgun yorgun nete girdim bombayı bekliyorum el bombasıyla karşılaştım tamam engin baytar iyi transfer de bizim beklediğimiz fatih tekke. anladığım kadarıyla hala bir gelişme yok.Sadri Başkan artık yeter daa kaptanı istiyoruz yavvv...
Yorum
-
Pardon doğru söylüyorsun 18 artık yok 15 12 ve 6 ay her neyse peki bilen yokmu 3 sene ne zaman dolacak diye fatih devre arası gitti ise gökdeniz gibi daha 6 ayı var demektir ama o zaman niye açıklama yapıyor beni alın diye allah allahİlk olarak gokhanbayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben söylemiyorum kardeşim.tekke'nin kayınpeder söyledi bugün.3 yılı dolmak üzere heralde tam olarak bilmiyorum.şayet gelirse de 38 yaşından sonra ne kadar yapacak askerliğini bilmiyorum ama 18 ay yapmayacağı kesin.zira artık 18 ay askerlik yok.kısa dönem 6 ay uzun dönem 15 ay.tekke muhtemelen kısa dönem yapar.Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum