Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih Zengin Arkadaşlar BMN üyesi bir arkadaşın sağlam kaynaktan( sanırım kulüp çalışanı) aldığı habere göre Trabzonspor yönetimi Fatih Tekke ile anlaşmış ve Mahmut Aksu zenit ile resmi işleri halletmek için Rusya'ya gönderilmiş.

arkadaşlar facebook tabzonspor sayfasına böyle bir şey yazılmış.böyle birşey var mı?
    Burdan duyduklarını yazmış Abi. Ek bir bilgi değil yani.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• mahmut aksu yu tanıyan yok mu

Yorum

• acaba başkan almaya hevesli görünürsem kulübü fazla para ister diye almak istemiyor gibimı davranıyor eğer böyle ise bundan fatih haberdar edilmeli kimse ile anlaşma seni alacağız denilmeli çünkü fatih'in gazete röportajında şöyle bir cümle okudum "Transferimle menejerim ilgileniyor ve ben menejerime talimat verdim bütün gelişmelerden Trabzonspor haberdar ediliyor çünkü öyle olmak zorunda ben öyle istiyorum"
        Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• arkadaşlar güvenilir kaynakların haberini verirsek daha mutlu olucaz.burda herkes fatih tekke yi beklerken sırf şamatılık için yazı yazan kişiler var lütfen dikkat edelim
          En son ergin cesit tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 19:36.
          TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Fatih sevdası beni şizofren yapacak (:
            Hamiş

Yorum

• [QUOTE=matalar;2403786]Fatih Zengin Arkadaşlar BMN üyesi bir arkadaşın sağlam kaynaktan( sanırım kulüp çalışanı) aldığı habere göre Trabzonspor yönetimi Fatih Tekke ile anlaşmış ve Mahmut Aksu zenit ile resmi işleri halletmek için Rusya'ya gönderilmiş.

Insallah dedigin Gibi olur
              FATIH TEKKE

Yorum

• Şimdi sen fatih gelirse 38 yaşına kadar askere gitmeyecek ama gittimi 18 ay yapacak diyorsun öylemi peki paralı yapabilmek için ne kadar daha dışarda kalması gerek
                En son ilhan tarafından düzenlendi; 27.06.2009, 20:10.
                Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.

Yorum

• bu kadar rastlantı olamaz...herkesden bi haber geliyo...az önce bi abi söledi bana...1 hafta içinde transfer bitcekmiş...mahmut aksu demiş...

inşallah yalan değildir... herkes aynı şeyi sölemeye başladı...doğru gibime geliyo
                  https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Orasından burasından ortak noktalar var haberlerde...
                    İnşallah kaptanımız geri gelir!
                    Hamiş

Yorum

• İlk olarak lazkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şimdi sen fatih gelirse 38 yaşına kadar askere gitmeyecek ama gittimi 18 ay yapacak diyorsun öylemi peki paralı yapabilmek için ne kadar daha dışarda kalması gerek
                      ben söylemiyorum kardeşim.tekke'nin kayınpeder söyledi bugün.3 yılı dolmak üzere heralde tam olarak bilmiyorum.şayet gelirse de 38 yaşından sonra ne kadar yapacak askerliğini bilmiyorum ama 18 ay yapmayacağı kesin.zira artık 18 ay askerlik yok.kısa dönem 6 ay uzun dönem 15 ay.tekke muhtemelen kısa dönem yapar.

Yorum

• sınavdan çıktım yorgun yorgun nete girdim bombayı bekliyorum el bombasıyla karşılaştım tamam engin baytar iyi transfer de bizim beklediğimiz fatih tekke. anladığım kadarıyla hala bir gelişme yok.Sadri Başkan artık yeter daa kaptanı istiyoruz yavvv...

Yorum

• İlk olarak gokhanbayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben söylemiyorum kardeşim.tekke'nin kayınpeder söyledi bugün.3 yılı dolmak üzere heralde tam olarak bilmiyorum.şayet gelirse de 38 yaşından sonra ne kadar yapacak askerliğini bilmiyorum ama 18 ay yapmayacağı kesin.zira artık 18 ay askerlik yok.kısa dönem 6 ay uzun dönem 15 ay.tekke muhtemelen kısa dönem yapar.
                          Pardon doğru söylüyorsun 18 artık yok 15 12 ve 6 ay her neyse peki bilen yokmu 3 sene ne zaman dolacak diye fatih devre arası gitti ise gökdeniz gibi daha 6 ayı var demektir ama o zaman niye açıklama yapıyor beni alın diye allah allah

Yorum

• Can karyağdı herşeyde çıkar konuşur böyle durumlarda konuşmaz Adını ağzına bile almadı Fatih tekkenin.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Getirin kaptanımızı.

Özledik, kafalarını özledik, liderliğini özledik, Trabzonspor'luluğunu özledik.

Yorum

• ben bu 3 yılın agustosta dolacağını zannediyorum...şimdi anlaşılır agustosta resmi imza atılır...
                                Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X