Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
koskoca Trabzonsporda o kadar para dahi yoksa; o zaman koskaca Trabzonspor değiliz artık. İsmimizi değiştirelim çemişkezekspor yapalımda bari maziyi kirletmeyelim.....İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene parası ya ben inanmıyorumki şuan trabzonspor klübü kasasında 3 milyon euro sıcak para
kesinlikle yokAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bu yaşıNa kadar Trabzonsporun gördüğün en başarılı döneminde bu takımın kaptanı golcüsü kimdi??İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu zihniyete anlatamzsın bişey kardeş bak yukarda biride ne diyo
ronaldoyu fatihe deyişmem diyo fatihi tercih ederim diyo.....
ne boşuna yazıyosun buraya anlatamssın- OF - HALT -
twitter: @burakkapii
Yorum
-
tamam uğraşacağım, uğraşacak olanlar burda zaten!İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen daha uğraş o zaman bişi demiyorum
sen yavaştan ayrıl bu başlıktan o zaman böyle daha iyi olur!
Yorum
-
Sen hariç burdaki herkes tekrar Fatih Tekke'nin TS'a döneceğine inanıyor.İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya şimdi bişi diicem töbe töbe
millletin şevkini kaçııroyumuşşum......
kimde şevk var allahasan soruyom seneye şampiyonluktan umutlu olan fatihin geleceğinden umutlu olan kaç kişi var

Yorum
-
Siz iki arkadaşa cevap vermekte artık gerçekten çok zorlanıyorum.İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületjikuu işinde sorun çıktı dedi bi arkadaş yazdı
artı ztn engin baytar mevzusu kesin diil ....anlaşma sağlanamıyo
ve sen hala paradan bahsediyosun hangi para
Ve kendimce karar verdim artık bırakacağım.
Sen anlaşamama olaylarını paraya bağladın bende başka senaryo üretiyorum hemen.
Tjikuzu gece hayatı inanılmaz olan bir adam. Hatta sayın avcının ağzından duydum, birçok kez uyarılmış ve en sonunda da gittiğin yerlere beraber gidelim diyerek tepkisini dile getirmiştir.
Engini zaten bu konuda konuşmuyorum bile. Herkesçe malum !!!
Ahanda sana teori. Var mı aksini iddia edecek ?
Ezber Ezber Ezber.
Kulübün kasası hakkında ezber, transfer hakkında ezber.
Ama pardon birini yönetim diyor dimi ?
Ne hikmetse sadece standart birilerine inanalım !!!
Yorum
-
İlk olarak taroMİSAKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yaşıNa kadar Trabzonsporun gördüğün en başarılı döneminde bu takımın kaptanı golcüsü kimdi??
fatih beraber en başarılı dönemizde
kaç kupa kaldırdık???
ne başarı yakaladık avrupa???
Yorum
-
atın şu adamı şuradan ya ne dediginden haberi yok!İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih beraber en başarılı dönemizde
kaç kupa kaldırdık???
yaşın 20 fatihin dönemi haricinde gördügün en başarılı dönem varmı ciddi şekilde olayların içinde oldugun?
Yorum
-
İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen hariç burdaki herkes tekrar Fatih Tekke'nin TS'a döneceğine inanıyor.

tmm o zaman bekliyelim görelim
Yorum
-
Fatihsiz ne yaptık kaç kupa kazandıkİlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih beraber en başarılı dönemizde
kaç kupa kaldırdık???
ne başarı yakaladık avrupa???Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
Senin yorumların Fatih kadar sevdiğim başkana düşman edecek beni, görenlerde öyle sanacak.İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih beraber en başarılı dönemizde
kaç kupa kaldırdık???
EEEEE yuhhhh.
Sadri şenerle ne başarın var ?
AVRUPA ?
Bu mantıkla bir yere varılmaz. Birilerini kötülemek için bu kadar çaba sarfetmeyin arkadaşım !!!!
Yorum
-
2 Türkiye kupası ve 1 hakem yüzünden kaçan şampiyonluk.Yoksa sen bunları bilmiyormuydun hey gidi heyy.İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih beraber en başarılı dönemizde
kaç kupa kaldırdık???
Yorum
-
İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih beraber en başarılı dönemizde
kaç kupa kaldırdık???
hayatında trabzonu şampiyonlar ligi elemesi oynarken kaç kere izledin sadece 2 ve ikiside fatihin kaptanlığı döneminde hayatında kaç tane lig ikinciliği gördün sadece 3 tane ve ikisi fatihin kaptanlığı döneminde yeteri kadr açıklayacı sanırsam..Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
devre arasında fatih alınsaydı şampiyonluktan kopmaz en azından avantaj elimizde olurdu...bunu bile bile lige fatihsiz başlamak hele hele bu takımla hele hele rakipleri gorerek baslamak sadece seneye demekten başka bir şeye sebep olamz..Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum