Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih SULTAN Tekke Trabzonspor ' un aktif KAPTANI OL-MA-LI-DIR .

'' Kombine '' almak Trabzonspor Taraftarı olabilmek için ön koşul değildir ! Böyle düşünenlerin parayla Trabzonspor Taraftarlığının satılabileceğini düşündüğünü düşünüyorum .

Ayrıca Trabzonspor'a ait Sahte ürün kullananların Trabzonspor ' u ALDATTIĞINI düşünüyorum !

Saygılarımla

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi eğer MEtin Diyadin kaynaklı olacaksa bu iş kafamda gram şüphe yok.

Metin hoca Fatih ile çalışmayı çok istiyor. Emin ol.
      Recep abi madem öyle hazırlayalım şöyle Gökhan la Umut un kaçırdığı pozisyonları..Bir de Fatih in aynı pozisyonlarda neler yaptığı hazırlayalım verelim Metin Hoca ya versin Broos a...
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak biltrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kombine almadim ama 10 kombine parasi alisveris yaptim ts clubten.temmuzda yine trabzondayim yine alisveris yapacagim istersen faturalarini sana yollayayim.yada gel beraber gidelim tsclube.
        Büyük ihtimal ile maçlara gidemeyeceğinizden dolayı kombinenizi almadınız.

Anlayışla karşılarım. Çünkü kimsenin taraftarlığını maddi güçler ile öçlmeyiz biz beyfendi.

Ama merak ediyorum da, nasıl oluyor da dışarda olduğunuzdan dolayı kombine almayıp Trabzon dışında oturan insanlara kombine hakkında akıl verip yargılar nitelikte konuşabiliyorsunuz ?

Kombine almayan arkadaşların sizin kadar lisanlı ürün almadığını nerden biliyorsunuz ? Ya da size kombine sorulduğunda neden hemen lisanlı ürün ile svunmaya geçiyorsunuz ?

Aramızda bir fark yok beyfendi, ben balıeksir ,siz almanyadasınız ?

İkimizde aldığımız kombine sonucu o stadda maç seyredemeyeceğiz ?

Nedir o zaman bu kombine ısrarı ?

Yorum

• FATİH SULTAN TEKKE'yi istiyorum...

Yorum

• Biraz bekleyelim arkadaşlar. Hele bir temmuz ayı geçsin. Sezon açılışında bizimle İnşallah.
            (Sadece tahmin. Herhangi bir duyum değil.)
            Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• Bencede ürünle kombineyle taraftarlık ölçülmez...Benim Babam İnegöl ün yerlisidir..Karadenizle tek bağlantısı yok..Ne ürün alır ne bişey..Gel görki maç izlerken kalp krizi geçirecek diye çok korkuyorum..Bu sene maçları izlemeye götürmücem zaten...Taraftarlık budur..Sevgi budur..
              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Olacak inşallah olacak...Kaptan sene sonu kupayı alıp başkana verecek...Biz de o esnada hüngür hüngür ağlıyor olacağız...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Büyük ihtimal ile maçlara gidemeyeceğinizden dolayı kombinenizi almadınız.

Anlayışla karşılarım. Çünkü kimsenin taraftarlığını maddi güçler ile öçlmeyiz biz beyfendi.

Ama merak ediyorum da, nasıl oluyor da dışarda olduğunuzdan dolayı kombine almayıp Trabzon dışında oturan insanlara kombine hakkında akıl verip yargılar nitelikte konuşabiliyorsunuz ?

Kombine almayan arkadaşların sizin kadar lisanlı ürün almadığını nerden biliyorsunuz ? Ya da size kombine sorulduğunda neden hemen lisanlı ürün ile svunmaya geçiyorsunuz ?

Aramızda bir fark yok beyfendi, ben balıeksir ,siz almanyadasınız ?

İkimizde aldığımız kombine sonucu o stadda maç seyredemeyeceğiz ?

Nedir o zaman bu kombine ısrarı ?
                  biz burda isim isim sen alacaksin sen almayacaksin mi dedik.okudugunu böyle mi anliyorsun ben sadece kombineden mi bahsediyorum.buna lisasli ürünler dahil.kombine derken kulübe gelir getirecek hersey buna dahil.yada uzatmayalim arkadas ben milleti kulübe katki yapsin diye tesvik edeyim,sende millete kombine almasi icin baski yapmayin diye tesvik et.oldu mu,rahatladin?
                  iho istifa.

Yorum

• Anasayfada ki ankette oyunuzu kullandınız mı?
                    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bu arada en güzel avartar benim ki olmuş...Sağolasın İlhan
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• bence bu tip boş şeyleri tartışmayalım ben formadan başka bişey almadım taraftar değilmiyim yani ?
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• yönetim taraftar haci fatih sultan tekke yi istiyor

Yorum

• Egemen için kombine alalım? Hatta Bordo-Mavi için formamız armamız için alalım.
                            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ben anlamam İsmail abi, sormuştun Fatih mi Şenol hoca mı diye...Seçimimi yaptım Fatih...Üstelik Hüseyin de gidiyor...Yap artık gerekeni

Yorum

• Ya Şu Mübarek Cuma Günün Hatrına Şu sayfada Kombineyi Değil Fatih Tekke'yi konuşalım Rica Ediyorum Ya Gerçekten Rica ediyorum ya Hep Kavga ediyoruz lütfen ya biz hepimiz biriz neden böyle yapıyoruz biz beraber sevinip beraber üzülmedik mi birlik olacağımız yerde kavga ediyoruz Lütfen Arkadaşlar ya Lütfen Abiler Amcalar Lütfen !
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X