iste bu haykirislari görmezden gelen yönetim, bakalim Fatihi istanbul takimlari aldimi, nasil gezecek Trabzonda.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke'nin Geri Dönmesini İstiyoruz!..
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
1.kaptan Tekke olur , 2.kaptan Egemen olurİlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni hocamız kaptanlığı egemen vermek istiyormuş haklı aslında ama daha FATİH TEKKEYİ tanımadı sanırım......
Yorum
-
anlasa belki cekilirdi aradan bence o yeteneğide yokİlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehacısalihoğlu anladın sen onu
Yorum
-
1 dakika bile beklemeden istifalarını vermeleri öncelikli sözkonusu olacaktır.İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiste bu haykirislari görmezden gelen yönetim, bakalim Fatihi istanbul takimlari aldimi, nasil gezecek Trabzonda.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Açık konuşmak lazım. Hüseyinin gidişinin de az çok belli olmasından sonra Fatih in dönmesini istemiyordum.
Eskiden kalanlar gelmesin diyordum.
Bunun yetenekle ilgisi yoktu. Hala daha yok.
Çünkü adamın yeteneği ortada.
Dünya çapında olduğu konusunda hiçbir şüphem yok.
Geçen gün dinledim açıklamaları.....
Adam seviyor... Şehri de seviyor, takımı da saviyor.
Profosyonelliğe her zaman evet ...
Ama amatörlüğün öyle bir noktası var ki orada profosyonellik kalmıyor.
Böyle bir aşkı yakaladın mı bırakmayacaksın.
Takıma böyle aşık, hem yetenekli hem de yeteneğini kullanabilen(ki ikisi zor bulunur) bir adamı yakaladıysan direk almak lazım.
Benim fikrimi de Fatih Tekke nin Trabzon aşkı değiştirmiştir.
Kesinlikle artık geelmesinden yanayım.
Yorum
-
aynen öyle recep abi ben e-mail atmaya devam ediyorum herkes anketide msnine yazsın...İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler baskıya devam. Mehdi sonuna kadar haklı. Bu işi bırakmak yok.
Bu sene kaptan giyecek o formayı çaresi kalmadı bu işin.
Devam ola devam.
Hala daha bu başlığıı kombine başlığı sananlar var aramızda !!!
Bu başlık başka başka
OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Bende senin gibi düşünüyorum bu açıklamalarıda yaptığına göre fatihde gerçekten değişim olmuş Dön ve Takımla birlikte şampiyonluğu yaşa ....Artık iş Sadri başkana düşüyo gidecek alacak Başka yolu yok bunun....İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçık konuşmak lazım. Hüseyinin gidişinin de az çok belli olmasından sonra Fatih in dönmesini istemiyordum.
Takıma böyle aşık, hem yetenekli hem de yeteneğini kullanabilen(ki ikisi zor bulunur) bir adamı yakaladıysan direk almak lazım.
Kesinlikle artık geelmesinden yanayım.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Geçen Transfer Sezonunda bu konu hakkında çok konuşmuştuk seninle... Anlatmak istediklerimiz tam anlamıyla bundan ibaretti zaten...İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAçık konuşmak lazım. Hüseyinin gidişinin de az çok belli olmasından sonra Fatih in dönmesini istemiyordum.
Kesinlikle artık geelmesinden yanayım.
İnşallah Seninde fikrinin değiştiği gibi Yönetimdekilerinde fikri değişir...
"Fatih Bu Gemi İçin Biçilmiş Hem Kaftandır Hem Kaptandır"
İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
olmaz işte fatih geldimi nerdeyse teknik direktör gibi konuma sokacak kendini bundan öncede öleydi zatenİlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.kaptan Tekke olur , 2.kaptan Egemen olurTrabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması
...
Yorum
-
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübe sanırım 250binden fazla mail gitmiş bu konuda.
Mecburiyet oldu artık.
Demek benim gibi cok sayida kisi mail atmis kulube.
1
Yorum
-
millet umutu mamutu izlemeye kombine niye alsın?İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler baskıya devam. Mehdi sonuna kadar haklı. Bu işi bırakmak yok.
Bu sene kaptan giyecek o formayı çaresi kalmadı bu işin.
Devam ola devam.
Hala daha bu başlığıı kombine başlığı sananlar var aramızda !!!
Bu başlık başka başka
getirsinler kaptanı geri istanbuldan binlerce adam biliyorum kombinesini hemen alacak!
söz konusu tekkeyse gereğinin yapılmasına...Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum