lütfen kimse bana kendi adına cevap verme zahmetinde bulunmasın.BAKIN arkadaşlar idda ediyorum türkiyede trabzonspor bir daha şampiyon olamaz.bunu bu akşam anladım.beni tenkit edecekler daha önceki yorumlarımı okuyabilir bu sayfada, ne düşünürken ne hale geldiğimi anlayabilirler.idda ediyorum olamayız.bıktım aynı hikayeden.kimse kimseyi kandırmasın.
"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
işi profesyonellere bırakmak durumundayız...ersun yanal gönderilip yerine daha iyisini beklersin normal şartlarda...gelene bak...kulübeden çıkmıyor, orta sahada tek organizasyon yok...
Önümüzde duran asıl mesele camianın büyük bir güvensizlik ortamı içine sürüklenmeye devam etmesidir .
Futbol sonucunu çeklerin sonundaki sıfırlar belirlemiyor . Nice kulüp var sezona rezil futbol başlayıp -ama bir amaç uğrunda toplanan insanlar bağlarını koparmayıp- sezon sonunda tüm kupalara ambargo koyan . Nice kulüp var , büyük takımın tek transfer fiyatına kadro kurup , çapından onlarca misli büyük futbol oynayan .
Ben halen yapılmayan bir transfer ile menzilden çıkılabileceğine inanmıyorum . Şu anki düşünce yapım ile inandırılabileceğimi de sanmıyorum .
Yorum