Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu akşamki maçı bekliyorum..

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aldemir tarafından yazılan Mesajı Görüntüle
      Trabzonsporumuzun 7. ŞampİyonluĞu hayirli olsun.
      Suyun berrakliĞi
      sÜtÜn akliĞi
      havanin kokusuzluĞu kadar emİnİm.
      Emİn deĞİl bİlİyorum.
      YÜzde bİr mİlyar Şampİyonuz.
      YÜzde 1 mİlyar Şampİyon.
      Sene 1995 12 aĞustos gecesİ.
      Yer kuzey irak harkuk kampi.
      DaĞ komando tugayinin askerİ olarak operasyondayim.
      Zor ve tedİrgİn gÜnler.
      Çok rÜya gÖren bİrİ deĞİlken o gece gÖrdÜĞÜm rÜyada
      paspal gİyİnmİŞ ama yÜzÜnde derİn bİr huzur olan bİr amca bana
      14 yil sonra 14 yil gÖrmedİĞİn bİrİsİnden haber alacak ve sevİneceksİn demİŞtİ.
      DÜn askerde Şehİt olduĞunu sandiĞim bİr arkadaŞimla karŞilaŞtim.
      Şok oldum. İnanamadim.
      Uzun hİkaye.. Adi yanliŞlikla İehİt olanlar lİstesİne yazilmiŞ.
      Ve dÜn 12 aĞustosu 13 aĞustosa baĞlayan gece .
      Ayni amca rÜyama gİrdİ.
      Bu yil trabzonun ŞampİyonluĞunu mÜjdeledİ.
      Sabirsizlikla sene sonunu beklİyorum.
      MaÇlari Çok rahat İzlİyor olucaĞim.
      7. ŞampİyonluĞumuz hayirli uĞurlu olsun.

bende inanıyorum
      way be sır kapısı gbi

Yorum

• Bu forvet oyuncularıyla kimse hayal kurmasın.Dost acı söyler malesef...
        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• TaRAftarımıza Rağmen Hazırım

Yorum

• Daha olun Başindayiz Daha Çok Zamanımız Var 2067 Artik Nasıpse..

Yorum

• İnadına hazırım bende
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Geliyor geliyor. Hissediyorum olacak bu iş. er ya da geç ama olacak.

Yorum

• Biz dünden hazırızda ah yönetim ah yapın şu transferleri.
                  KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                  Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• O değil de, şampiyon olursak ne yapmamız gerektiğini, nasıl sevinileceğini bile bilmiyorum. Garip bir deneyim olacak.
                    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O değil de, şampiyon olursak ne yapmamız gerektiğini, nasıl sevinileceğini bile bilmiyorum. Garip bir deneyim olacak.
                      Yeter ki olalım o zaman düşünürüz Allahın izniyle er ya da geç olacağız...

Yorum

• Elenmemiz hayırlı olacak. Neden mi? Lig uzun bir yolculuk hem avrupa hem lig bu kadro kaldıramaz birde Türkiye Kupası maçları var..

3 kulvarda bu kadro iş göremez. Sadece şampiyonluğa oynarsa üst sıralara tutunabilir. Beşiktaşın şimdiden havlu attığını düşünürsek şampiyonluk için rakip sayısı 2

İyi bir golcü adayı bulunabilirse şampiyonluk için yeniden ümitlenebilirim. Sağ bek için devre arası beklenebilir. Golcü şart !
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu aralar pek hazır değiliz.
                          TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Yalnızca golcü yetmez. Bu takıma iyi bir stoper, bir sağbek, Tjikuzu yerine çift yönlü iyi bir orta saha oyuncusu almadan şampiyonluk mucizedir. Bunları alırsak ancak şampiyonluğa oynayabiliriz. Olayın bir de psikolojik tarafı var ki Avni Aker deki psikolojik baskı sorununun da çözülmesi gerekir. Kendi oyuncularını 10 dakikadan sonra protesto eden takım da başarılı olamaz. Takım bu görüntüsü ile 4-5-6 lık için oynar. Başkan boşuna şampiyonluk lafları ediyor.

Yorum

• İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yalnızca golcü yetmez. Bu takıma iyi bir stoper, bir sağbek, Tjikuzu yerine çift yönlü iyi bir orta saha oyuncusu almadan şampiyonluk mucizedir. Bunları alırsak ancak şampiyonluğa oynayabiliriz. Olayın bir de psikolojik tarafı var ki Avni Aker deki psikolojik baskı sorununun da çözülmesi gerekir. Kendi oyuncularını 10 dakikadan sonra protesto eden takım da başarılı olamaz. Takım bu görüntüsü ile 4-5-6 lık için oynar. Başkan boşuna şampiyonluk lafları ediyor.
                              Önce yönetim gitmeli .Kendileri başarısız olmuşlardır. Daha sonra bazı futbolcularla yolları ayırmalı eğer becerebilirlerse. Teknik direktörle devam edilmeli bence. Bu yıl hedef Avrupa kupaları olarak revize edilmeli. Bir iki genç takıma monte etmek amaçlanmalı. Bu yıldan önümüzdeki yılın transferleri araştırılmalı. Ama Colman gibi değil. Avrupa görmüş futbolcu bize yaramaz, şehre uyum sağlamaz. Yeniden bir takım iskeleti kurmak durumundayız. Yoksa her sene kayıptır

Yorum

• lütfen kimse bana kendi adına cevap verme zahmetinde bulunmasın.BAKIN arkadaşlar idda ediyorum türkiyede trabzonspor bir daha şampiyon olamaz.bunu bu akşam anladım.beni tenkit edecekler daha önceki yorumlarımı okuyabilir bu sayfada, ne düşünürken ne hale geldiğimi anlayabilirler.idda ediyorum olamayız.bıktım aynı hikayeden.kimse kimseyi kandırmasın.
                                En son yağız61 tarafından düzenlendi; 23.08.2009, 23:37.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim